I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci po tvom ako robijasa ( uzimam ko primjer ) ima vise onda su oni 3. najbolji navijaci u drzavi? Da si napisao da su 3. po brojnosti pa ajd. O dobro sam procitao sta si napisao zato sam i prokomentarisao i opet pobijas sam sebe...uzivajMortemHz je napisao/la:I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
У " је важно " &!
Ajde ba se kovrcis ko uvrijedjena mlada...
U njegovim ocima niste za bronze i gotovo..
- Tristan
- Kontakt:
I ja ne znam u cemu je problem. Covjek je rekao da Celik ima 3. najbolje navijace u drzavi...
1.Borac
2.Zrinjski
3.Celik
Nije puno ni progrijesio...

1.Borac
2.Zrinjski
3.Celik
Nije puno ni progrijesio...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Zlato ne moze biti bronza!Sariel je napisao/la:Ajde ba se kovrcis ko uvrijedjena mlada...
У " је важно " &!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne pobijam sam sebe nego ti pogresno pises i etiketiras ljude sto nisam zaboravio prvi put, haj da si nesto tacno rekao aliUltraEast je napisao/la:Znaci po tvom ako robijasa ( uzimam ko primjer ) ima vise onda su oni 3. najbolji navijaci u drzavi? Da si napisao da su 3. po brojnosti pa ajd. O dobro sam procitao sta si napisao zato sam i prokomentarisao i opet pobijas sam sebe...uzivajMortemHz je napisao/la:I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
Ma djecja preseravanja...
Dvije najvece grupe volili mi ostali to il ne su: horde i manijaci..
Pod tim naj podrazumijevam sve ..full paket.
Dvije najvece grupe volili mi ostali to il ne su: horde i manijaci..
Pod tim naj podrazumijevam sve ..full paket.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/bh-tele ... 0-07-2017/Gifron je napisao/la:Ima li gdje snimak emisije Pregled kola? Ili ako je neko gledao prosle sedmice emisiju, sta je rekao "sudijski ekspert" za igranje rukom igraca Sirokog u petercu?
Ovo je zadnje kolo, a imas i proslo. Nisam gledo
- Tristan
- Kontakt:
Nema Bore ni u ovoj ni u prosloj emisiji. Jesu li shvatili da prica gluposti ili je mozda na godisnjem?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Mortem,
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati.
Tuzla 110.979 stanovnika, Zenica 110.663,
U Tuzli je rođeno 975 beba, a umrlo je 1.124 osoba.
U Zenici je bilo više rođenih nego umrlih – 1.225 naspram 1.152
za 2015 godinu, svake godine je slicno
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znaci ne. Verujem...
A moram sutit damn

A moram sutit damn
Nogomet nam je u teskom rasulu bas sam jucer citao na temi Jedinstvo Bihac moze se rec da je pitanje dana kad ce se ugasit klub no ja se nadam da nece i da ce se oni vratit u Premijer Ligu..
.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ne znam cemu lazi hordi zla juce sam se bas zadesio kad su neki klinci sa nekim kabriolet autom namjerno prosli kraj juzne tribine u dresovima Sarajeva jos mangupi ustali i pjevaju hebem te zenico.
Logicno dobise maru od navijaca pa i specijalaca i onda neka saopstenja kako neko njih toboze mrzi samo sto su iz glavnog grada.
Logicno dobise maru od navijaca pa i specijalaca i onda neka saopstenja kako neko njih toboze mrzi samo sto su iz glavnog grada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja govorim za grad, to je općina sto ti pises.avenija je napisao/la:Mortem,
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati.![]()
Tuzla ima oko 80K a Zenica 73K. Nemoj ti sumnjati u moju statistiku.
sve ce poci na bolje kad se sloboda ugasi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rhamanovic nakon sto je dao gol dok je trcao prema klupi, okrenuo se prema navijacima koji su bili na zapadu, i rekao otprilike
pi.cke, je.bem vam mamu usta.
Evo moze se ovdje vidjeti 46 minuta.
Meni fkt nije jasno sta njemu mora bit u glavi pa da ovo uradi, ti si ba profesionalac, zivis od toga... Razumijem kad se pokoskaju igraci pa svasta nesto kazu al ovo...
Evo moze se ovdje vidjeti 46 minuta.
Meni fkt nije jasno sta njemu mora bit u glavi pa da ovo uradi, ti si ba profesionalac, zivis od toga... Razumijem kad se pokoskaju igraci pa svasta nesto kazu al ovo...
-
boomerang5
- Kontakt:
čuj ovog debilke 
Dobro opstina Zenica je veca.MortemHz je napisao/la:Ja govorim za grad, to je općina sto ti pises.avenija je napisao/la:Mortem,
za 2015 godinu, svake godine je slicno![]()
Tuzla ima oko 80K a Zenica 73K. Nemoj ti sumnjati u moju statistiku.Malo ljudi zna takve stvari ali uglavnom da ti skratim koliko mogu, općina je veci dio grada i tu dodas oko 30K ljudi sto se tice gradova poput Zenice i Tuzle jer je sire podrucje. Recimo 90% tuzlaka misli da je Simin Han u gradu ali nije i slicne stvari. To ti vazi za svaki grad u Bosni osim Sarajeva jer se Sarajevo dijeli na 4 općine sto je recimo smijesno jer smo povezani sa Ilidžom a i Vogošća je tu odmah ali to su vise politicke stvari koje su nastale poslije rata. Vjerovatno te i ne zanima to toliko sada jer ja mogu citavu knjigu o tome napisati ali npr. Sarajevo se sastojalo iz 10 općina prije rata a sada imamo samo 4. Ilidža je bila dio grada prije rata a sada vise nije iako smo povezani 100% infrastrukturno, do Vogošće imas par kilometara od grada i realno jeste dalje ali recimo nas trolejbus je isto tako isao prije rata do tamo a sada vise ne ide pa onda ti postoji Istočno Sarajevo koje isto ne spada pod grad Sarajevo ali smo isto tako povezani 100% sto se tice infrastrukture i tu je odmah kao i Ilidža. Eto nadam se da si skontao.
Je li u tu brojku grada uracunato Bilimiste,Radakovo, Lukovo Polje, Raspotocje i Klopce?
Celika gleda cijela opstina, ti sada Marsala naseg nisi ubrojao u Zenicane
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 31 jul 2017, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Marsal svakako ima svoj boracavenija je napisao/la:Je li u tu brojku uracunato Bilimiste,Radakovo, Lukovo Polje, Raspotocje i Klopce?MortemHz je napisao/la:Ja govorim za grad, to je općina sto ti pises.avenija je napisao/la:Mortem,
za 2015 godinu, svake godine je slicno![]()
Tuzla ima oko 80K a Zenica 73K. Nemoj ti sumnjati u moju statistiku.Malo ljudi zna takve stvari ali uglavnom da ti skratim koliko mogu, općina je veci dio grada i tu dodas oko 30K ljudi sto se tice gradova poput Zenice i Tuzle jer je sire podrucje. Recimo 90% tuzlaka misli da je Simin Han u gradu ali nije i slicne stvari. To ti vazi za svaki grad u Bosni osim Sarajeva jer se Sarajevo dijeli na 4 općine sto je recimo smijesno jer smo povezani sa Ilidžom a i Vogošća je tu odmah ali to su vise politicke stvari koje su nastale poslije rata. Vjerovatno te i ne zanima to toliko sada jer ja mogu citavu knjigu o tome napisati ali npr. Sarajevo se sastojalo iz 10 općina prije rata a sada imamo samo 4. Ilidža je bila dio grada prije rata a sada vise nije iako smo povezani 100% infrastrukturno, do Vogošće imas par kilometara od grada i realno jeste dalje ali recimo nas trolejbus je isto tako isao prije rata do tamo a sada vise ne ide pa onda ti postoji Istočno Sarajevo koje isto ne spada pod grad Sarajevo ali smo isto tako povezani 100% sto se tice infrastrukture i tu je odmah kao i Ilidža. Eto nadam se da si skontao.
Celika gleda cijela opstina, ti sada Marsala naseg nisi ubrojao u Zenicane
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije do mene sto Marsal zivi u nekoj vukojebini braco.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 jul 2017, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.