FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 18:10

Zagor je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Nisam mogao uplodovati sliku, neka mi greska valjda.. htjedoh postaviti sliku iz zafrkancije BHT tj Moja tv poslije gola Nedima Hadzica , napisala ispod umjesto Hadzic, HaNdzic :D .
I kad je ulazio u igru, pisalo je Nedim Handžić :D
Jbg, navikli ljudi da je u Sarajevu Handžića bilo k'o Arapa na "Elidži". I kad juče komentator spomenu ove Adiloviće, 4 brata i svi lopte igraju bokte.
To nisam primjetio :lol: al stvarno su hajvani :lolno:
Da, da , Onaj Tarik Adilovic.. mlađi buraz valjda od ovog naseg.
Tarik, Hanan, Adi i onaj ker Eldin. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 18:10

simidobar je napisao/la: Oglasili se iz uprave FK Sarajeva povod ... navijacima

Link trenutno nije dostupan posto uprava u ovom momentu ulaze nadljudske napore da klub ucini samoodrzivim.
Najjači komentar na aktuelnu temu. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 31 jul 2017, 18:15

dobro jbg tošo vjerovatno ima platu milju i po,ozbiljniji treneri su cener minimalno,pa onaj kockar jagodić ima peticu sigurno,ona ubleha od makedonca je prebukvalno shvatila svoj posao

VVVBK

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 18:19

I kazu "Valentin otjerao menadzere"?
Pa naravno da ih je otjerao, rekao da nemamo prebijene. Nece niko raditi sa nama kad nema para :)

Svrha postojanja kluba postalo je samo to da se uposlenim (uhljebeljnim clanovicam porodica i ljubavnicama) daje redovna plata.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 18:19

Ono što nam treba da bude jasno da mi već dvije godine nismo "samoodrživ klub." Nismo zaradili onoliko koliko smo potrošili, ukratko. A ispravite me ako griješim, nije li to bio cilj prodaje kluba? Vraćanje duga i stvaranje samoodrživog kluba?
Samo Saraj'vo.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 jul 2017, 18:35

Rahma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 18:36

belosevic23 je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 18:39

Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Samo Saraj'vo.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 jul 2017, 18:48

Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)[/quote]
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]

Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 18:50

belosevic23 je napisao/la:Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]

Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8[/quote]
U ligi 11 i u kupu 1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 jul 2017, 18:50

Sretno Senade.
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd :bih:

Samo jako!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 18:52

Jel iko gledo live ovog sto ga registruju milenij ima. Ja ne znam kako oni misle sa istom igrom jer Repuh je ista igra i sa ocajnom atmosferom gdje igraci su svjesni na koji nivo je spusten klub , ode vam kolega i nema ga , ko da smo Vis Kosova. Sa Celikom da su mogli trcat oni 1 liga federacije i to dno , da su mogli trcat ljudi , jer nemaju nio 10 dana priprema , bilo bi gutavo . Kako ovi misle, ne mogu da povezem u glavi da je neko rekao ajmo ostavit Repuha i nastavio recenicu sa bice to dobro , a ove sezone Borac Zrinski i listica su bolji od nas . Ja mislim iskreno da nas je mozda trener makar solidan i sa autoritetom mogao dovest u red , al ovo , ne znam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 18:55

Gdje si kapitalci Valentine?
Sta bi sa kampom?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 31 jul 2017, 18:56

Eh gdje bi mi bili da smo ucili na svojim greskama :cry:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 19:00

Zip je napisao/la:Sretno Senade.

Samo jako!
Samo što je Dženo imao Jajala, Cimirota, Benku, Bilbiju, Stojčeva, Vuleta, Delača itd. Repuh ima Bekića, Hebibovića, Ahmetovića, Kuzmanovića i ostale vedete. Tu je to negdje, ima Repuh šanse. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2017, 19:00

Samo jako!
Svaka cast na postu!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2017, 19:03

PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 19:07

zagorski je napisao/la:

Samo jako!
Svaka cast na postu!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.
:salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jul 2017, 19:15

Ja sam cuo da @joker sad navija za Kasimpasu. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 19:15

Rahma je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.
Znat ćemo za mjesec dana. U ovako neorganizovanu priču koga god da dovedeš, sâm neće moći. Sad će 5. kolo i glavni ispit.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []