Tarik, Hanan, Adi i onaj ker Eldin.Zagor je napisao/la:To nisam primjetioskoroalen je napisao/la:I kad je ulazio u igru, pisalo je Nedim HandžićZagor je napisao/la:Nisam mogao uplodovati sliku, neka mi greska valjda.. htjedoh postaviti sliku iz zafrkancije BHT tj Moja tv poslije gola Nedima Hadzica , napisala ispod umjesto Hadzic, HaNdzic.
Jbg, navikli ljudi da je u Sarajevu Handžića bilo k'o Arapa na "Elidži". I kad juče komentator spomenu ove Adiloviće, 4 brata i svi lopte igraju bokte.al stvarno su hajvani
Da, da , Onaj Tarik Adilovic.. mlađi buraz valjda od ovog naseg.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Najjači komentar na aktuelnu temu.simidobar je napisao/la: Oglasili se iz uprave FK Sarajeva povod ... navijacima
Link trenutno nije dostupan posto uprava u ovom momentu ulaze nadljudske napore da klub ucini samoodrzivim.
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
dobro jbg tošo vjerovatno ima platu milju i po,ozbiljniji treneri su cener minimalno,pa onaj kockar jagodić ima peticu sigurno,ona ubleha od makedonca je prebukvalno shvatila svoj posao
VVVBK
VVVBK
I kazu "Valentin otjerao menadzere"?
Pa naravno da ih je otjerao, rekao da nemamo prebijene. Nece niko raditi sa nama kad nema para
Svrha postojanja kluba postalo je samo to da se uposlenim (uhljebeljnim clanovicam porodica i ljubavnicama) daje redovna plata.
Pa naravno da ih je otjerao, rekao da nemamo prebijene. Nece niko raditi sa nama kad nema para
Svrha postojanja kluba postalo je samo to da se uposlenim (uhljebeljnim clanovicam porodica i ljubavnicama) daje redovna plata.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ono što nam treba da bude jasno da mi već dvije godine nismo "samoodrživ klub." Nismo zaradili onoliko koliko smo potrošili, ukratko. A ispravite me ako griješim, nije li to bio cilj prodaje kluba? Vraćanje duga i stvaranje samoodrživog kluba?
Samo Saraj'vo.
- belosevic23
- Kontakt:
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)Rahma je napisao/la:Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.MortemHz je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.belosevic23 je napisao/la:Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)Rahma je napisao/la:Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.MortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Samo Saraj'vo.
- belosevic23
- Kontakt:
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)[/quote]
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]
Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]
Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]belosevic23 je napisao/la:Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)
Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8[/quote]
U ligi 11 i u kupu 1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sretno Senade.
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd
Samo jako!
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd
Samo jako!
Jel iko gledo live ovog sto ga registruju milenij ima. Ja ne znam kako oni misle sa istom igrom jer Repuh je ista igra i sa ocajnom atmosferom gdje igraci su svjesni na koji nivo je spusten klub , ode vam kolega i nema ga , ko da smo Vis Kosova. Sa Celikom da su mogli trcat oni 1 liga federacije i to dno , da su mogli trcat ljudi , jer nemaju nio 10 dana priprema , bilo bi gutavo . Kako ovi misle, ne mogu da povezem u glavi da je neko rekao ajmo ostavit Repuha i nastavio recenicu sa bice to dobro , a ove sezone Borac Zrinski i listica su bolji od nas . Ja mislim iskreno da nas je mozda trener makar solidan i sa autoritetom mogao dovest u red , al ovo , ne znam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Gdje si kapitalci Valentine?
Sta bi sa kampom?
Sta bi sa kampom?
- kupus army
- Kontakt:
Eh gdje bi mi bili da smo ucili na svojim greskama 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Samo što je Dženo imao Jajala, Cimirota, Benku, Bilbiju, Stojčeva, Vuleta, Delača itd. Repuh ima Bekića, Hebibovića, Ahmetovića, Kuzmanovića i ostale vedete. Tu je to negdje, ima Repuh šanse.Zip je napisao/la:Sretno Senade.
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd![]()
Samo jako!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svaka cast na postu!Zip je napisao/la:Sretno Senade.
Samo jako!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.
Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Amer Dupovac!
zagorski je napisao/la:Svaka cast na postu!Zip je napisao/la:Sretno Senade.
Samo jako!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam cuo da @joker sad navija za Kasimpasu. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Znat ćemo za mjesec dana. U ovako neorganizovanu priču koga god da dovedeš, sâm neće moći. Sad će 5. kolo i glavni ispit.Rahma je napisao/la:Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, trunks1946, Venom i 30 gostiju.