FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 03 avg 2017, 06:58

Koliko smo mi ozbiljni i koliko imamo plan pokazuje i ova saga sa Saidom,ne vodis ga na pripreme,trenira odvojeno od ekipe i sad na jednom covjek u kadru za mec sa Goskom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2017, 07:45

Said je sacuvao jos malo tecnosti da urinira po raji :cool:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 03 avg 2017, 08:19

kupus army je napisao/la:Koliko smo mi ozbiljni i koliko imamo plan pokazuje i ova saga sa Saidom,ne vodis ga na pripreme,trenira odvojeno od ekipe i sad na jednom covjek u kadru za mec sa Goskom.
Zar jeste...nisam upratio to?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 avg 2017, 08:51

Gdje piše da Said konkuriše za Gošk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 08:57

Historicar je napisao/la:Gdje piše da Said konkuriše za Gošk
Neko provjerava puls kod navijaca,. ;)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 03 avg 2017, 09:42

Historicar je napisao/la:Gdje piše da Said konkuriše za Gošk
Procita na nekom portalu da je rijesena situacija sa njim i da ce biti u kadru protiv Goska,a i njegov portparol je pisa na nekoj od prethodnih stranica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 03 avg 2017, 09:50

Ebo vas Said u zicagu

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 avg 2017, 10:07

Odmah nakon osvajanja titule, predsjednik Rijeke je spustio loptu i izjavio da nece biti nekih velikih pojacanja jer jednostavno za takvo sto se nema para. Izgradnja stadiona im je takodje stala, jer se nema para. Tako da nije bas tacno kako oni imaju nekog idealnog vlasnika koji daje i sakom i kapom. Al zato ljudi imaju upravu koja izvlaci maksimum iz onoga sto imaju, i korak po korak prave klub za respekt.
Mi smo imali upravu koja je krala i ono sto smo imali/dobili, a sad imamo upravu koja ne zna da izvuce ni prosjek iz onoga sto imamo, a ne maksimum. Uz to u trenutnoj upravi imamo i najveceg kriminalca iz prosle uprave, smetljara Kantardzica.
To je sva nasa prica kratko receno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 avg 2017, 10:17

Od dolaska Gabrijelea Volpija i Damira Miškovića u Rijeku, uloženo je 50 miliona eura u igrački kadar i izgradnju stadiona/kampa na Rujevici.Nisu ovo ljeto dovodili neke spektakularne igrače, jer su ranije formirali i uigrali tim sa par skupih kapitalaca.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 03 avg 2017, 10:18

Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: Slazem se da je odlican trener ali mislim da je to i Kodro bio al mi ga slabo podrza smo kad je kiksao par utakmica . evo i Kek na presici kaze da ne mogu parirati novcano evropi . Maribor i Rijeka borbom,pozitivom ,energijom , zajednistvom,podrskom dolazi uspjeh . nasa uprava je katastrofa to ne ulazi u ovu pricu al i da su bolji tesko kod nas ide milion struja frakcija , legendi, takozvani legedi,menagera, navijaca,pljuvaca, internet seronja,zli novinara itd
A ne znas da zbog loših rezultata je i kek trebao da leti, na početku mandata, tj poslije manje od godinu, Sabotirali ga tada najbolji igrač šarbini i jos par njih.
Samo umjesto da slušaju igrače i navijace, njihova uprava je stala iza trenera, i napravise klub. A naši zarad par narkomana otjeraju kodru
I najzalosnije je sto na kraju ni jedan taj narkoman nije klubu donio ni feninga i opet je uprava kukavicki dovela jesica da ih se rijesi.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 avg 2017, 10:27

Historicar je napisao/la:Od dolaska Gabrijelea Volpija i Damira Miškovića u Rijeku, uloženo je 50 miliona eura u igrački kadar i izgradnju stadiona/kampa na Rujevici.Nisu ovo ljeto dovodili neke spektakularne igrače, jer su ranije formirali i uigrali tim sa par skupih kapitalaca.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/miskov ... 74268.aspx

Evo covjek je sve rekao. Pazi, Rijeka ima budzet 10mil eura godisnje sto je za nas ne puno nego i pervise. Al nije dovoljno da se krve sa Dinamom, ovo im je sad poslo za rukom i pitanje je kad ce opet. Za nesto vise ti i sam covjek rece da nemaju love. Za stadion se trazi novi investitor jer ovaj vec godinu dana nije dao ni dinara za isti.
Cak sam negdje jednom i procitao da je Miskovic izjavio nakon titule kako su svi na prodaju ako dodje odgovarajuca ponuda, sto znaci da im ni ambicije u Evropi nisu nesto velike. Al stvar je u tome sto oni nece prodati igraca za 500 milja kao mi, nego za 5 mil ili nikako, pa ce im i tim ostati duze na okupu jer te ponude ne dolaze bas cesto u ove krajeve (izuzmi Dinamo). A oni opet sa svojim proracunom imaju love za fine plate tako da ni igraci nisu bas nezadovoljni.
Tajna uspjeha Rijeke, je predan i strucan rad i noge na zemlji. Mi niti imamo struku niti upravu koja zna voditi klub.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 10:42

Iako su se i u FK Sarajevo nadali da će prodorni krilni nogometaš dobiti zeleno svjetlo u njemačkom klubu i tako zaraditi 200.000 eura (cijena koju su odredili u Titovoj 38b na ime obeštećenja), to se nije desilo. Probni rad u Kaiserslauternu nije uspio.

Sada se postavlja pitanje koji je naredni potez Crnkića, koji je vlastitim potezima u posljednje vrijeme jasno stavio do znanja da više ne želi nositi bordo dres.

Kako saznajemo, njegov menadžer Demir Hotić ne želi tek tako odustati od transfera te će svog klijenta ponuditi još nekim njemačkim i češkim ekipama. Koliko će u tome biti uspješan, saznati ćemo prije ili kasnije. Vremena ima. U većini evropskih zemalja prelazni rok traje do kraja avgusta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 10:45

Iz kluba potvrdili: Duljević potpisuje trogodišnji ugovor za Dynamo

Prema pisanju Bilda Duljević će sa Dynamo Dresdenom potpisati trogodišnji ugovor, dok bi trebao imati platu od oko 33.000 eura mjesečno. U Dynamo Dresden dolazi kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Sarajevom.

Ralf Minge, sportski direktor Dynamo Dresdena, potvrdio je u razgovoru za Bild da će Duljević potpisati ugovor. Bosanskohercegovački fudbaler prije nekoliko dana je otputovao u Njemačku, a za vikend je gledao pobjedu svog novog tima protiv Duisburga (1:0).

Očekuje se da Duljević danas bude zvanično predstavljen kao novi igrač Dynamo Dresdena.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 10:46

MortemHz je napisao/la:Iako su se i u FK Sarajevo nadali da će prodorni krilni nogometaš dobiti zeleno svjetlo u njemačkom klubu i tako zaraditi 200.000 eura (cijena koju su odredili u Titovoj 38b na ime obeštećenja), to se nije desilo. Probni rad u Kaiserslauternu nije uspio.

Sada se postavlja pitanje koji je naredni potez Crnkića, koji je vlastitim potezima u posljednje vrijeme jasno stavio do znanja da više ne želi nositi bordo dres.

Kako saznajemo, njegov menadžer Demir Hotić ne želi tek tako odustati od transfera te će svog klijenta ponuditi još nekim njemačkim i češkim ekipama. Koliko će u tome biti uspješan, saznati ćemo prije ili kasnije. Vremena ima. U većini evropskih zemalja prelazni rok traje do kraja avgusta.

Contract until: 30.06.2018
:kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 10:52

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Iako su se i u FK Sarajevo nadali da će prodorni krilni nogometaš dobiti zeleno svjetlo u njemačkom klubu i tako zaraditi 200.000 eura (cijena koju su odredili u Titovoj 38b na ime obeštećenja), to se nije desilo. Probni rad u Kaiserslauternu nije uspio.

Ja iskreno ne znam tu budalu koja ce za njega dati te pare, za mene je i 50K dovoljno ako ispadne i toliko na kraju, samo da ne ode dzaba jer ocito previse ocekujemo, kakvih 200K eura..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 10:55

MortemHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ja iskreno ne znam tu budalu koja ce za njega dati te pare, za mene je i 50K dovoljno ako ispadne i toliko na kraju, samo da ne ode dzaba jer ocito previse ocekujemo, kakvih 200K eura..
Ja bih bio zadovoljan da neko preuzme njegov ugovor, posaljes ga na posudbu do kraja ugovora rijesis se njegove plate ako nista, to bi za ovu upravu bio ogroman korak. :kafa:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 avg 2017, 10:56

Počeo august, mi ne znamo ambicije kluba za ovu sezonu, ne znamo statuse Crnkića i Husejinovića, ne znamo kada će Stanojević početi igrati, ne znamo hoče li biti još pojačanja, ne znamo hoče li još ko napustiti klub........ :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 avg 2017, 11:27

Izroniceee S.... za one sto ga voleee [emoji41]

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2017, 11:28

Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: Slazem se da je odlican trener ali mislim da je to i Kodro bio al mi ga slabo podrza smo kad je kiksao par utakmica . evo i Kek na presici kaze da ne mogu parirati novcano evropi . Maribor i Rijeka borbom,pozitivom ,energijom , zajednistvom,podrskom dolazi uspjeh . nasa uprava je katastrofa to ne ulazi u ovu pricu al i da su bolji tesko kod nas ide milion struja frakcija , legendi, takozvani legedi,menagera, navijaca,pljuvaca, internet seronja,zli novinara itd
A ne znas da zbog loših rezultata je i kek trebao da leti, na početku mandata, tj poslije manje od godinu, Sabotirali ga tada najbolji igrač šarbini i jos par njih.
Samo umjesto da slušaju igrače i navijace, njihova uprava je stala iza trenera, i napravise klub. A naši zarad par narkomana otjeraju kodru
Da znam imao je problema s Anasom i Benkom i uprava stala iza Keka . kod nas Kodru ne podrza uprava a Bgm ni navijaci nisu nesto zalili , pa situacija s Benkom, duljevic i njegov ugovor, sad crnkic husejnovic , prije tog Stepanov,Ikande,Alispahic . jednostavno nismo postavili klub na cvrste noge , nismo zdrava sredina to je mukotrpna borba Vlasnika ,Uprave,Sportskog segmenta,navijaca,stadiona sve to treba posloziti da mozes reci sad smo napravili evropski iskorak . nazalost mi ni u jednom segmentu nismo se priblizili europi .

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 11:31

Ako Said dobije minuta ja iste stotinke izlazim sa stadiona, prvi put u zivotu cu to uraditi. Dio tog cirkusa necu biti niti, cu ga podrzavati!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, Anex, AVNOJ, EastMadness, HordasFks, Jadnimi, Lavcina, OzmoodPinglewood i 46 gostiju.