FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Počeo august, mi ne znamo ambicije kluba za ovu sezonu, ne znamo statuse Crnkića i Husejinovića, ne znamo kada će Stanojević početi igrati, ne znamo hoče li biti još pojačanja, ne znamo hoče li još ko napustiti klub........

Izroniceee S.... za one sto ga voleee [emoji41]
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da znam imao je problema s Anasom i Benkom i uprava stala iza Keka . kod nas Kodru ne podrza uprava a Bgm ni navijaci nisu nesto zalili , pa situacija s Benkom, duljevic i njegov ugovor, sad crnkic husejnovic , prije tog Stepanov,Ikande,Alispahic . jednostavno nismo postavili klub na cvrste noge , nismo zdrava sredina to je mukotrpna borba Vlasnika ,Uprave,Sportskog segmenta,navijaca,stadiona sve to treba posloziti da mozes reci sad smo napravili evropski iskorak . nazalost mi ni u jednom segmentu nismo se priblizili europi .Pantelija je napisao/la:A ne znas da zbog loših rezultata je i kek trebao da leti, na početku mandata, tj poslije manje od godinu, Sabotirali ga tada najbolji igrač šarbini i jos par njih.bordobijeli je napisao/la: Slazem se da je odlican trener ali mislim da je to i Kodro bio al mi ga slabo podrza smo kad je kiksao par utakmica . evo i Kek na presici kaze da ne mogu parirati novcano evropi . Maribor i Rijeka borbom,pozitivom ,energijom , zajednistvom,podrskom dolazi uspjeh . nasa uprava je katastrofa to ne ulazi u ovu pricu al i da su bolji tesko kod nas ide milion struja frakcija , legendi, takozvani legedi,menagera, navijaca,pljuvaca, internet seronja,zli novinara itd
Samo umjesto da slušaju igrače i navijace, njihova uprava je stala iza trenera, i napravise klub. A naši zarad par narkomana otjeraju kodru
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako Said dobije minuta ja iste stotinke izlazim sa stadiona, prvi put u zivotu cu to uraditi. Dio tog cirkusa necu biti niti, cu ga podrzavati!
Ambicije se znaju: izlazak u evropu ( treće mjesto, možda čak i drugo), što dalje dogurati u kupu i predstaviti još jedno ili dva rješenja za AFH ili Bordo arenu. Ako bude kapitalaca i provjerenih igrača na tržištu iste pokušati dovesti.Historicar je napisao/la:Počeo august, mi ne znamo ambicije kluba za ovu sezonu, ne znamo statuse Crnkića i Husejinovića, ne znamo kada će Stanojević početi igrati, ne znamo hoče li biti još pojačanja, ne znamo hoče li još ko napustiti klub........![]()
![]()
J.ebi Rajvo ne vadi
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK SARAJEVO - NK GOŠK
Datum
06.08.2017.
TV prenos
MOJA TV
Sudija
Gigović Miloš – Gradiška
Termin
20:00
A 1
Novalić Arnel – Doboj Istok
Mjesto
Sarajevo
A 2
Bačić Fikret – Lukavac
Delegat
Ristović Davor – Istočno Sarajevo
4
Zukić Edis – Tuzla
Posmatrač suđenja
Čavar Danko – Široki Brijeg
5
Bezbjednost
6
Datum
06.08.2017.
TV prenos
MOJA TV
Sudija
Gigović Miloš – Gradiška
Termin
20:00
A 1
Novalić Arnel – Doboj Istok
Mjesto
Sarajevo
A 2
Bačić Fikret – Lukavac
Delegat
Ristović Davor – Istočno Sarajevo
4
Zukić Edis – Tuzla
Posmatrač suđenja
Čavar Danko – Široki Brijeg
5
Bezbjednost
6
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://www.batmanstream.com/football-l ... 16-18.html
Obratite paznju koji timovi su u trecem predkolu LE , mnogo njih nit ima vlasnika nit ima ime poznato , cak neke nikad nisam cuo
Obratite paznju koji timovi su u trecem predkolu LE , mnogo njih nit ima vlasnika nit ima ime poznato , cak neke nikad nisam cuo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Historicar
- Kontakt:
Svaku našu utakmicu ce prenositi Moja tv, osim sa Krupom na Koševu (30. septembar/1. oktobar), tu prenosi BHT.
Bog ih blagoslovioHistoricar je napisao/la:Svaku našu utakmicu ce prenositi Moja tv, osim sa Krupom na Koševu (30. septembar/1. oktobar), tu prenosi BHT.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Historicar
- Kontakt:
Ako Škendija večeras izbaci Litvance, Makedonija će imati dva kluba u plej ofu za grupnu fazu Evropske ligepaulus je napisao/la:https://www.batmanstream.com/football-l ... 16-18.html
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Izranja Sajo opet,
za one koji ga vole
invalid više nije,
pljuvače će da bije.
Žrtva Sajo bijaše,
spreman cijelo vrijeme,
trenirao je jako i strpljiv bio,
priliku za igru - on je htio.
za one koji ga vole
invalid više nije,
pljuvače će da bije.
Žrtva Sajo bijaše,
spreman cijelo vrijeme,
trenirao je jako i strpljiv bio,
priliku za igru - on je htio.
Nije s benkom, benko je samo tražio da ide na.kraju sezone. Ali jesu šarbini i par umisljenih zvjezdica koji su na.kraju sezone skautirani.bordobijeli je napisao/la: Da znam imao je problema s Anasom i Benkom i uprava stala iza Keka . kod nas Kodru ne podrza uprava a Bgm ni navijaci nisu nesto zalili , pa situacija s Benkom, duljevic i njegov ugovor, sad crnkic husejnovic , prije tog Stepanov,Ikande,Alispahic . jednostavno nismo postavili klub na cvrste noge , nismo mi sredina to je mukotrpna borba Vlasnika ,Uprave,Sportskog segmenta,navijaca,stadiona sve to treba posloziti da mozes reci sad smo napravili evropski iskorak . nazalost mi ni u jednom segmentu nismo se priblizili europi .
Kod nas je.problem taj da smo mahalsski klub i gdje.se.više gleda na jaranstvo sa igračima nego kako to na terenu izgleda.
Kada dodje.uprava koja će stati iza svog plana i rada, koja neće se kriti iza površinskih promjena i koja će rastjerati sve kojima je fudbal zajebancija tada ćemo imati normalan klub
Do tada, uživajmo u poluamaterskom fudbalu poluamatera koji vode klub i koji igraju za klub.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mogu misliti kako Repuh i Zijo spremaju igrače za nedjelju. Ima da bude 5:0 i da iz sazaljenja ne dajemo više.
mirzatele je napisao/la:Mogu misliti kako Repuh i Zijo spremaju igrače za nedjelju. Ima da bude 5:0 i da iz sazaljenja ne dajemo više.
Samo babuku u prvih 11, djeci oči pokrijte i neka počne ses! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čudno kako se nikad Ćirino ime ne spominje kad je riječ o jakim trenerskim imenima koji bi možda pristali da nas treniraju.BelminM23 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Mogu misliti kako Repuh i Zijo spremaju igrače za nedjelju. Ima da bude 5:0 i da iz sazaljenja ne dajemo više.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
E jesmo šega klub sviju mi. Svaki dan sve gore i gore, dublje i dublje. 
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Udi Saide u igru, gegaj se kao pingvin po terenu. Rastjeraj i ovo malo bolesnika sto dolazi na tekme! Jel moguce da ga niste bar Slogi mogli poslati na posudbu pola plate da mu daju ako nista. 
- PitarBordo
- Kontakt:
On je tada bio samo maskota, ekipu su vodili onaj Denis kako se već zove i Dedić. Ćiro za tih pola godine možda tri-četri igrača upamtio... Čovjek ima milijardu godina.skoroalen je napisao/la: Čudno kako se nikad Ćirino ime ne spominje kad je riječ o jakim trenerskim imenima koji bi možda pristali da nas treniraju.Mislim, vodio je Slobodu u Federalci, što znači da mu liga ne predstavlja problem. Pitanje je samo koliko je Sisoje iskeširao onda.
Samo Saraj'vo.
Ma Said će dobit minutažu prije nego Liivak ili Anđušić. A ako se Lesi (Crnkić) ikad vrati kući, čeka ga njegovo lijevo krilo. Ne znam što smo se i nadali da će bit drugačije
A da npr Mujakić napusti trening na samo 3 dana, zakucali bi ga za zapad. Kod nas se qrac oštri na djeci a ne ovim džabahljebarošima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️