FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 03 avg 2017, 11:42

Historicar je napisao/la:Počeo august, mi ne znamo ambicije kluba za ovu sezonu, ne znamo statuse Crnkića i Husejinovića, ne znamo kada će Stanojević početi igrati, ne znamo hoče li biti još pojačanja, ne znamo hoče li još ko napustiti klub........ :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ambicije se znaju: izlazak u evropu ( treće mjesto, možda čak i drugo), što dalje dogurati u kupu i predstaviti još jedno ili dva rješenja za AFH ili Bordo arenu. Ako bude kapitalaca i provjerenih igrača na tržištu iste pokušati dovesti.
J.ebi Rajvo ne vadi :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 12:01

FK SARAJEVO - NK GOŠK

Datum

06.08.2017.

TV prenos

MOJA TV

Sudija

Gigović Miloš – Gradiška

Termin

20:00

A 1

Novalić Arnel – Doboj Istok

Mjesto

Sarajevo

A 2

Bačić Fikret – Lukavac

Delegat

Ristović Davor – Istočno Sarajevo

4

Zukić Edis – Tuzla

Posmatrač suđenja

Čavar Danko – Široki Brijeg

5

Bezbjednost

6
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2017, 12:16

https://www.batmanstream.com/football-l ... 16-18.html
Obratite paznju koji timovi su u trecem predkolu LE , mnogo njih nit ima vlasnika nit ima ime poznato , cak neke nikad nisam cuo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 avg 2017, 12:18

Svaku našu utakmicu ce prenositi Moja tv, osim sa Krupom na Koševu (30. septembar/1. oktobar), tu prenosi BHT.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2017, 12:29

Historicar je napisao/la:Svaku našu utakmicu ce prenositi Moja tv, osim sa Krupom na Koševu (30. septembar/1. oktobar), tu prenosi BHT.
Bog ih blagoslovio
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 avg 2017, 12:38

paulus je napisao/la:https://www.batmanstream.com/football-l ... 16-18.html
Obratite paznju koji timovi su u trecem predkolu LE , mnogo njih nit ima vlasnika nit ima ime poznato , cak neke nikad nisam cuo
Ako Škendija večeras izbaci Litvance, Makedonija će imati dva kluba u plej ofu za grupnu fazu Evropske lige :facepalm: :facepalm: :facepalm:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 avg 2017, 12:45

Izranja Sajo opet,
za one koji ga vole
invalid više nije,
pljuvače će da bije.

Žrtva Sajo bijaše,
spreman cijelo vrijeme,
trenirao je jako i strpljiv bio,
priliku za igru - on je htio.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 avg 2017, 13:05

bordobijeli je napisao/la: Da znam imao je problema s Anasom i Benkom i uprava stala iza Keka . kod nas Kodru ne podrza uprava a Bgm ni navijaci nisu nesto zalili , pa situacija s Benkom, duljevic i njegov ugovor, sad crnkic husejnovic , prije tog Stepanov,Ikande,Alispahic . jednostavno nismo postavili klub na cvrste noge , nismo mi sredina to je mukotrpna borba Vlasnika ,Uprave,Sportskog segmenta,navijaca,stadiona sve to treba posloziti da mozes reci sad smo napravili evropski iskorak . nazalost mi ni u jednom segmentu nismo se priblizili europi .
Nije s benkom, benko je samo tražio da ide na.kraju sezone. Ali jesu šarbini i par umisljenih zvjezdica koji su na.kraju sezone skautirani.
Kod nas je.problem taj da smo mahalsski klub i gdje.se.više gleda na jaranstvo sa igračima nego kako to na terenu izgleda.
Kada dodje.uprava koja će stati iza svog plana i rada, koja neće se kriti iza površinskih promjena i koja će rastjerati sve kojima je fudbal zajebancija tada ćemo imati normalan klub
Do tada, uživajmo u poluamaterskom fudbalu poluamatera koji vode klub i koji igraju za klub.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 avg 2017, 13:07

Mogu misliti kako Repuh i Zijo spremaju igrače za nedjelju. Ima da bude 5:0 i da iz sazaljenja ne dajemo više.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 avg 2017, 13:11

mirzatele je napisao/la:Mogu misliti kako Repuh i Zijo spremaju igrače za nedjelju. Ima da bude 5:0 i da iz sazaljenja ne dajemo više.

:mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2017, 13:12

Samo babuku u prvih 11, djeci oči pokrijte i neka počne ses! :cool:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2017, 13:20

BelminM23 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Mogu misliti kako Repuh i Zijo spremaju igrače za nedjelju. Ima da bude 5:0 i da iz sazaljenja ne dajemo više.

:mrgreen:
Čudno kako se nikad Ćirino ime ne spominje kad je riječ o jakim trenerskim imenima koji bi možda pristali da nas treniraju. :D Mislim, vodio je Slobodu u Federalci, što znači da mu liga ne predstavlja problem. Pitanje je samo koliko je Sisoje iskeširao onda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 avg 2017, 13:20

E jesmo šega klub sviju mi. Svaki dan sve gore i gore, dublje i dublje. :lol:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 13:22

Udi Saide u igru, gegaj se kao pingvin po terenu. Rastjeraj i ovo malo bolesnika sto dolazi na tekme! Jel moguce da ga niste bar Slogi mogli poslati na posudbu pola plate da mu daju ako nista. :think:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 avg 2017, 13:22

skoroalen je napisao/la: Čudno kako se nikad Ćirino ime ne spominje kad je riječ o jakim trenerskim imenima koji bi možda pristali da nas treniraju. :D Mislim, vodio je Slobodu u Federalci, što znači da mu liga ne predstavlja problem. Pitanje je samo koliko je Sisoje iskeširao onda.
On je tada bio samo maskota, ekipu su vodili onaj Denis kako se već zove i Dedić. Ćiro za tih pola godine možda tri-četri igrača upamtio... Čovjek ima milijardu godina.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2017, 13:29

Ma Said će dobit minutažu prije nego Liivak ili Anđušić. A ako se Lesi (Crnkić) ikad vrati kući, čeka ga njegovo lijevo krilo. Ne znam što smo se i nadali da će bit drugačije :D A da npr Mujakić napusti trening na samo 3 dana, zakucali bi ga za zapad. Kod nas se qrac oštri na djeci a ne ovim džabahljebarošima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 13:31

skoroalen je napisao/la:Ma Said će dobit minutažu prije nego Liivak ili Anđušić. A ako se Lesi (Crnkić) ikad vrati kući, čeka ga njegovo lijevo krilo. Ne znam što smo se i nadali da će bit drugačije :D A da npr Mujakić napusti trening na samo 3 dana, zakucali bi ga za zapad. Kod nas se qrac oštri na djeci a ne ovim džabahljebarošima.
Ko je jedan Mujakic npr, zasto bih ti bio jaran sa Mujakicem. ;) Amateri u svakom pogledu sto se tice uprave.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 avg 2017, 13:35

Sarajlijica1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma Said će dobit minutažu prije nego Liivak ili Anđušić. A ako se Lesi (Crnkić) ikad vrati kući, čeka ga njegovo lijevo krilo. Ne znam što smo se i nadali da će bit drugačije :D A da npr Mujakić napusti trening na samo 3 dana, zakucali bi ga za zapad. Kod nas se qrac oštri na djeci a ne ovim džabahljebarošima.
Ko je jedan Mujakic npr, zasto bih ti bio jaran sa Mujakicem. ;) Amateri u svakom pogledu sto se tice uprave.
Zato jedan Hadžič ovdje bio razapet jer je kao jedan od najtaletiranijih mladih igrača u EVROPI išao na probe uz odobrenje kluba, a Said koji mokri po klubu i navijačima godinu dana i onda isproziva Klub i to procuri u javnost, dobija mjesto u ekipi. Crnkić profula trofej i pola miliona KM, oni kažu otišao bez pitanja, kasnije se ispostavi da su slagali i ako se vrati čega ga mjesto u ekipi...

I neko mi onda kaže "uspostavljamo sistem" - ovdje se jedino uspostavlja sistem rušenja kluba. Sistematski se uništavaju sve dobre stvari.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2017, 13:37

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Svugdje u svijetu se forsiraju mlađi igrači, rano se guraju u vatru, tako da do 18. - 19. godine već vidiš da li momak zna il' ne zna, da li ga treba ostavit u timu ili ne. A kod nas momka od 22 godine uvodiš po 5 minuta jer te kao strah rezultatskog kiksa. A mi završili treći, nismo Krupu i Radnika mogli uzet na Koševu. Apsurdistan.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 avg 2017, 13:42

Gdje ljudi skupe ovolike informacije. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”