FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 03 avg 2017, 19:30

BoixosNois1899 je napisao/la:Hvala Bogu pa je završena i ova sapunica! Sad se odmah treba okrenuti pojačanjima, ne čekati ni sekunde. Di Mariju i slične polovnjake neću ni da zamišljam kao moguća pojačanja. Samo Dembele dolazi u obzir a ne bi sada trebali imati nikakvih problema da ga dovedemo.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dembele ... eal/246981

Sad kad Perez kupi i Dembelea i Mbappea :mrgreen: to bi bila fora.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 avg 2017, 19:31

Sa parama od Neymara može se napraviti jedan odličan stadion sa kapacitetom od 55k, u Barcinom slučaju mogli su ubrzati renoviranje Cam Nou-a. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 03 avg 2017, 19:34

let3 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Hvala Bogu pa je završena i ova sapunica! Sad se odmah treba okrenuti pojačanjima, ne čekati ni sekunde. Di Mariju i slične polovnjake neću ni da zamišljam kao moguća pojačanja. Samo Dembele dolazi u obzir a ne bi sada trebali imati nikakvih problema da ga dovedemo.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dembele ... eal/246981

Sad kad Perez kupi i Dembelea i Mbappea :mrgreen: to bi bila fora.
Iskreno, toga se i ja bojim. Uvjeren sam da bi Abdulah Ibraković bolje vodio Barcu od miševa u upravi. Dembele samo što se nije ponudio da im obali a oni mrtvi hladni. Njega se sada mora dovesti. Sljedeće sezone cijena mu samo može ići gore.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 19:35

I nemojte pisati gluposti kao pada klub u prosjecnost :facepalm: Sta je Neymar postao odjednom Pele i Maradona u jednom ? Koliko znam, zlatno doba Barce je bilo prije nego je Neymar i krocio u klub. Villa, Pedro i slicni igraci bili su uz Messija sasvim dovoljno za dominacije.

Nemojte se zayebavati i govoriti da necemo moci zamijeniti igraca koji je prosle sezone dao manje od 20 golova. Prilagoditi igru veznom redu, dovesti dobre veznjake, napad nikad problem nije bio. Sad to na svijetu nigdje nema nogometasa kojeg mi mozemo dovesti da trpa 20 golova po sezoni :facepalm:

Za 222M bi im dao jos i Rafinhu ponavljam. Najgore je samo sto se ovo lose odrazava marketinski na klub.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 03 avg 2017, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 19:36

Već sad imaju sigurnih 300 milki + prodaja ove buranije koja je ostala. Nekako nisam rahat kad znam da su tolike pare u rukama Bartomeua, da je tu Laporta, tek tad bi bio rahat.

Dajte sad su vam tolike pare u rukama, sama pomisao na toliko novca, baca te u nesvijest. Brzo završite prodaje Vermaelena, Douglasa, Munira. Isto tako, prodati Turana i Rafinhu. Upredo raditi i na dolascima. Što je prije moguće završiti Dembelea (oko 90 milki). Onda bi vidio koliko bi Mbappe koštao, ako to bude preko 120 mil., zahvaliti im se i okrenuti se Coutinhu. Ja bi u tu ponudu uključio Rafinhu i tako umanjio cijenu, jer Rafinha je non stop povrijeđen, a nekim eventualnim dolascima, nema mjesta. Ponudio bih 80-90 + Rafinha. Dembele i Cou = oko 180 mil. Onda bi brzinski završio Iniga Martineza, perfektan stoper za rotacije, zna španski fudbal, ima finog iskustva i odmah isplatiti klauzulu 32 milke. To je onda oko 212 milki. Nakon toga, ponudio bi 35 + nekih sirotinjskih bonusa za Serrija ili ponuditi Juveu 45 za Pjanića, ali sumnjam da će ga pustiti za toliko. To je moj plan i moja želja, ali vidjećemo šta će biti. Sve se ovo da brzinski završiti, samo je sada pitanje sposobnosti. I da su ona dvojica iz Milana, Fassone i Mirabelli, brzo bi to oni sve završili. Ajmo Barto i co.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 avg 2017, 19:40

AlfredNobel je napisao/la:Već sad imaju sigurnih 300 milki + prodaja ove buranije koja je ostala. Nekako nisam rahat kad znam da su tolike pare u rukama Bartomeua, da je tu Laporta, tek tad bi bio rahat.

Dajte sad su vam tolike pare u rukama, sama pomisao na toliko novca, baca te u nesvijest. Brzo završite prodaje Vermaelena, Douglasa, Munira. Isto tako, prodati Turana i Rafinhu. Upredo raditi i na dolascima. Što je prije moguće završiti Dembelea (oko 90 milki). Onda bi vidio koliko bi Mbappe koštao, ako to bude preko 120 mil., zahvaliti im se i okrenuti se Coutinhu. Ja bi u tu ponudu uključio Rafinhu i tako umanjio cijenu, jer Rafinha je non stop povrijeđen, a nekim eventualnim dolascima, nema mjesta. Ponudio bih 80-90 + Rafinha. Dembele i Cou = oko 180 mil. Onda bi brzinski završio Iniga Martineza, perfektan stoper za rotacije, zna španski fudbal, ima finog iskustva i odmah isplatiti klauzulu 32 milke. To je onda oko 212 milki. Nakon toga, ponudio bi 35 + nekih sirotinjskih bonusa za Serrija ili ponuditi Juveu 45 za Pjanića, ali sumnjam da će ga pustiti za toliko. To je moj plan i moja želja, ali vidjećemo šta će biti. Sve se ovo da brzinski završiti, samo je sada pitanje sposobnosti. I da su ona dvojica iz Milana, Fassone i Mirabelli, brzo bi to oni sve završili. Ajmo Barto i co.
Zabava za cijelu porodicu
slika
Don't hate what you don't understand.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 avg 2017, 19:49

Kako Barcu izj.eba igrac zbog kojeg im bivsi predsjednik u zatvoru zavrsi i oko cijeg transfera u Barcu je bio beskonacan broj malverzacija :rol:

Btw sta kaze sad Pique presidente, kako se covjek obruka s onom slikom :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 19:50

xaviesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Već sad imaju sigurnih 300 milki + prodaja ove buranije koja je ostala. Nekako nisam rahat kad znam da su tolike pare u rukama Bartomeua, da je tu Laporta, tek tad bi bio rahat.

Zabava za cijelu porodicu
slika
Jedna riječ..
razligu

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 03 avg 2017, 19:54

Epidaurus je napisao/la:Kako Barcu izj.eba igrac zbog kojeg im bivsi predsjednik u zatvoru zavrsi i oko cijeg transfera u Barcu je bio beskonacan broj malverzacija :rol:

Btw sta kaze sad Pique presidente, kako se covjek obruka s onom slikom :urnebes:
222M leglo na račun.
Baš nas je izyebao, nema šta. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 avg 2017, 20:01

BoixosNois1899 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Kako Barcu izj.eba igrac zbog kojeg im bivsi predsjednik u zatvoru zavrsi i oko cijeg transfera u Barcu je bio beskonacan broj malverzacija :rol:

222M leglo na račun.
S kojima cete dovest sta tacno ? Coutinho isto godina ko Ney al je za klasu slabiji igrac plus jos nije krilo. Veratti nedostupan, Serri Bog zna koliko je kvalitetan uopce. Dembele zvuci zanimljivo al momku je tek 20 godina i nema teorije da bude dostojna zamjena za Neymara bar jos 2-3 sezone.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 avg 2017, 20:06

KingJamesMVP je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Slomi nogu Neymare odmah na startu svoje epizode u Parizu
:facepalm:
pohlepni gad je to zaslužio
Najjači su mi ovi što bi bili moralne vertikale ljudima koji su samo svojim trudom i radom iz bijede došli do plate od 40 miliona eura godišnje. Eto gospoda sa balkana bi to lagano zaobišla. :bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 20:23

Epidaurus je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:

222M leglo na račun.
S kojima cete dovest sta tacno ? Coutinho isto godina ko Ney al je za klasu slabiji igrac plus jos nije krilo. Veratti nedostupan, Serri Bog zna koliko je kvalitetan uopce. Dembele zvuci zanimljivo al momku je tek 20 godina i nema teorije da bude dostojna zamjena za Neymara bar jos 2-3 sezone.
Ma jok, inace mi ne mozemo nikog dovesti, a isto tako necemo vise zabijat ni 20 golova u sezoni. :rol: Yebote, pa igrao se nogomet i prije Neymara. Nema ga 99 % ekipa na svijetu pa daju bruku golova i osvajaju titule :facepalm:

Taman da dovedemo prosjecno krilo, napad nece biti problem. S 222M kupis Sevillu i Villareal komplet. Nismo valjda toliko glupi da dajemo 60M za nekog Carolla.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2017, 20:25

Ma ne treba nam niko. Njih i sa Pacom na krilu izyebemo nasred Bernabeua. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 20:32

Barca ce tuziti Neymara i njegovog oca!

Barcelona vjeruje da je klub prevaren od strane Neymara i njegovog oca. Navodno je jos davno dogovorio sve sa PSG-om, ali je pricekao da bi naplatio 26M eura bonus za vjernost koji mu je obecan kada je potpisivao novi ugovor u oktobru 2016 godine kada klauzula skoci sa 196 na 222M od 1 jula 2017.

Zbog toga PSG sacekao Neymara, a on je isao sa klubom u SAD, i u Kinu na promociju.
Sta reci nego :puke: :puke: nije se udostojio ni javno oprostiti u pismu s klubom, koji ga je formirao kao igraca.

Hvala za golove i trofeje, ali dalje od Campa.
27.10.2020

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 avg 2017, 20:36

Pa zar nije tih 26m opet naplatila od PSG-a jer je veća klauzula ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 avg 2017, 20:37

Epidaurus je napisao/la: S kojima cete dovest sta tacno ? Coutinho isto godina ko Ney al je za klasu slabiji igrac plus jos nije krilo. Veratti nedostupan, Serri Bog zna koliko je kvalitetan uopce. Dembele zvuci zanimljivo al momku je tek 20 godina i nema teorije da bude dostojna zamjena za Neymara bar jos 2-3 sezone.
Katalonski MD dovodi Osmana u Barcu, Sport s druge strane dovodi Mbappea, a na kraju ce Perez obojicu dovesti kod sebe :mrgreen: a Barca ce dovesti DiMariu i Inigo Martineza i rock n roll je zagarantovan :crazy:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 20:40

Ma pickica obicna sve mu yebem. Ne psujem ja ganiciju zbog toga što je on otišao, neka je, na račun su stigla 222 MILIONA jarane. Psujem idiotu jer se ovako ponio prema Klubu, prema jednoj Barci i porodici koja mu je dala sve. A zauzvrat je on dao sukobe na treningu, samovoljno napuštanje treninga, odugovlačenje i čekanje ovog bonusa, psovanje treneru, kvarenje atmosfere itd. Zato, ko ga yebe..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 avg 2017, 20:45

Nocas sam sanjao plavog slona
od hiljadu tona i dvesta miliona
dolara u kesu i belu smesu.

I necu da se probudim
jer mogu da poludim
kad vidim ko sam
kad vidim gde sam
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 avg 2017, 20:47

Al' ako je istina da je mak'o još tih 26 miliona k'o slatku kaHvu, e onda :rol:

Neymarov odlazak će u Leu probudit' životinju. Opet će pokorit' Evropu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

CantonaBIH
Kontakt:

Post Postao/la CantonaBIH » 03 avg 2017, 20:55

Mozda dodje Verrati?

slika

Koje trolanje od strane PSGa :lolno: :lolno: :lolno: :bow: :bow:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.