Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 19:36
Već sad imaju sigurnih 300 milki + prodaja ove buranije koja je ostala. Nekako nisam rahat kad znam da su tolike pare u rukama Bartomeua, da je tu Laporta, tek tad bi bio rahat.
Dajte sad su vam tolike pare u rukama, sama pomisao na toliko novca, baca te u nesvijest. Brzo završite prodaje Vermaelena, Douglasa, Munira. Isto tako, prodati Turana i Rafinhu. Upredo raditi i na dolascima. Što je prije moguće završiti Dembelea (oko 90 milki). Onda bi vidio koliko bi Mbappe koštao, ako to bude preko 120 mil., zahvaliti im se i okrenuti se Coutinhu. Ja bi u tu ponudu uključio Rafinhu i tako umanjio cijenu, jer Rafinha je non stop povrijeđen, a nekim eventualnim dolascima, nema mjesta. Ponudio bih 80-90 + Rafinha. Dembele i Cou = oko 180 mil. Onda bi brzinski završio Iniga Martineza, perfektan stoper za rotacije, zna španski fudbal, ima finog iskustva i odmah isplatiti klauzulu 32 milke. To je onda oko 212 milki. Nakon toga, ponudio bi 35 + nekih sirotinjskih bonusa za Serrija ili ponuditi Juveu 45 za Pjanića, ali sumnjam da će ga pustiti za toliko. To je moj plan i moja želja, ali vidjećemo šta će biti. Sve se ovo da brzinski završiti, samo je sada pitanje sposobnosti. I da su ona dvojica iz Milana, Fassone i Mirabelli, brzo bi to oni sve završili. Ajmo Barto i co.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka