FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK BH Telecom! Napredujemo i poslujemo kao klasična SDA firma, valjda nećemo imati i takav kraj.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta nam uradise bolidi od kluba

Horde nece nikad proglasiti bojkot, to je iluzorno ocekivati. I ne treba bojkotovati, ja sam opasno navucen i nista me s Koseva ne moze otjerati sem bolesti i to je tako. Nemam nikakva ocekivanja al eto odem 2 sata gore jer sam budala i **** ja sebi sve glupo sto ne mogu sebi zabraniti da idem. Meni su sinoc horde pale u ocima jer nisu ispostovale niti prozvale upravu, ne znam sta im je pricao vodja ali trebalo se jasno i glasno pozvati na odgovornost. Sjever a i ostale tribine nemaju nikakav kapacitet da bilo sta promijene i s tim se treba pomiriti, ko moze da ne ide manje ce ga glava boliti. Ja nikakav pomak i izlaz ne vidim u skorijoj buducnosti. Mnogi su pisali i smatrali da je Said najveci problem dok sam upozoravao da je najveci problem kluba losa uprava. Da nema Saidove plate novac bi se samo usmjerio na kurceve bordove, ovako barem ne ide njiima.
I btw, Ahmet nije imao nikakvu povredu, nije htio da igra jer su mu trebali neku lovu dati pa ga uhvatilo pucketanje qrcica dok mu ne daju lovu.
I btw, Ahmet nije imao nikakvu povredu, nije htio da igra jer su mu trebali neku lovu dati pa ga uhvatilo pucketanje qrcica dok mu ne daju lovu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve se ovo, mislim, sustavno radilo od prvog dana. Ali je bilo očigledno prije dvije godine već. Mada ima ih kojima i dan danas nije jasno šta se dešava. To su oni koji kažu "ma nek krade, barem je naš, kradu i njihovi." 

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koliko je pouzdano ovo za Ahmetovica?Lakoste je napisao/la:Horde nece nikad proglasiti bojkot, to je iluzorno ocekivati. I ne treba bojkotovati, ja sam opasno navucen i nista me s Koseva ne moze otjerati sem bolesti i to je tako. Nemam nikakva ocekivanja al eto odem 2 sata gore jer sam budala i **** ja sebi sve glupo sto ne mogu sebi zabraniti da idem. Meni su sinoc horde pale u ocima jer nisu ispostovale niti prozvale upravu, ne znam sta im je pricao vodja ali trebalo se jasno i glasno pozvati na odgovornost. Sjever a i ostale tribine nemaju nikakav kapacitet da bilo sta promijene i s tim se treba pomiriti, ko moze da ne ide manje ce ga glava boliti. Ja nikakav pomak i izlaz ne vidim u skorijoj buducnosti. Mnogi su pisali i smatrali da je Said najveci problem dok sam upozoravao da je najveci problem kluba losa uprava. Da nema Saidove plate novac bi se samo usmjerio na kurceve bordove, ovako barem ne ide njiima.
Na današnji dan 2014. : Atromitos 1:3 Sarajevo
Danas: dva domaća poraza u nizu, sedmo mjesto na tabeli i nikakva naznaka da će se išta promijenit'.
Kakav strmoglav pad yebote, valja i ovo uspjet'.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Danas: dva domaća poraza u nizu, sedmo mjesto na tabeli i nikakva naznaka da će se išta promijenit'.
Kakav strmoglav pad yebote, valja i ovo uspjet'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nisam ni ja za bojkot ali ako se ovako nastavi raditi a hoce nece se moci ljudi natjerati da idu na utakmice molice i oni ko i kk bosna ljude da dođu na utakmicu. Ja mislim da dok je tan vlasnik za sarajevo nema napretka posebno ne sa amaterima koji su postavljeni da vode klub u propast.
Kad krenes od uprave preko strucnog staba do igraca ne mozes izdvojiti 3-4 profesionalne i sposobne osobe.
Kad krenes od uprave preko strucnog staba do igraca ne mozes izdvojiti 3-4 profesionalne i sposobne osobe.
You are someone else I am still right here
Zar ne postoji nacin da se udje u trag eventualnim takvim radnjama,mimo ovih zvanicinih organa?? Treba se zvanicno obratiti,pisati svim relevantnim faktorima,Uefi,bilo kome. Skrenuti paznju. Medijski ih eksponirati jer su oni sebi obezbijedili medijsku tisinu sta god da se desi. Bilo kakav vid akcije,i na sve moguce nacine je dobrodosao.
Djeluju cak i na ovom pdf preko svojih poslusnika i placenika.
Cuj onog klokana,kaze vec duze vrijeme turbulencije. Pa sto prihvatio to mjesto,ako se vec deklarises kao pripadnik bordo boje i klubu zelis najbolje kako si mogao preuzeti to mjesto a svjestan da nista ne valja??
Juce si zadovoljan ekipom,danas kazes da nema kvaliteta!?!?? A,pri tome i ne znate sta hocete,koji su ciljevi,pa ce ti ih sad utvrditi??
J.ebem li vam sve sto pisa cuceci,svima redom!!!!
Kad sam ovo danas pisao nisam ni sanjao da cu ulazeci sad na temu imati sta vidjeti. Ovo je extra kakvom brzinom se sve odigralo i veoma spontano rekao bih.
Svaka cast ko je osmislio pitanja,i ucinio taj iskorak, svima nama koji su i koji ce podrzati ovakvu akciju. Kao i nastaviti raditi na istoj. Ovo je samo prvi korak,koji je opet i najvazniji da se akcija uopste pokrene i masovno podrzi. Samo nastaviti ovako i maksimalno ih drzati pod tenzijom eksponirajuci ih na sve moguce nacine. Ima tu jos jako efikasnih nacina,parolama na stadionu svakako,zatim po gradu isto,pasaz ispred kluba obljepiti pitanjima s njihovim(glavusinama) likovima,printani mediji,radio,tv....
Samo naprijed raja,nasa je sudbina izgleda takva da svako malo moramo bukvalno spasavati klub od sigurnog nestanka!
Djeluju cak i na ovom pdf preko svojih poslusnika i placenika.
Cuj onog klokana,kaze vec duze vrijeme turbulencije. Pa sto prihvatio to mjesto,ako se vec deklarises kao pripadnik bordo boje i klubu zelis najbolje kako si mogao preuzeti to mjesto a svjestan da nista ne valja??
Juce si zadovoljan ekipom,danas kazes da nema kvaliteta!?!?? A,pri tome i ne znate sta hocete,koji su ciljevi,pa ce ti ih sad utvrditi??
J.ebem li vam sve sto pisa cuceci,svima redom!!!!
Kad sam ovo danas pisao nisam ni sanjao da cu ulazeci sad na temu imati sta vidjeti. Ovo je extra kakvom brzinom se sve odigralo i veoma spontano rekao bih.
Svaka cast ko je osmislio pitanja,i ucinio taj iskorak, svima nama koji su i koji ce podrzati ovakvu akciju. Kao i nastaviti raditi na istoj. Ovo je samo prvi korak,koji je opet i najvazniji da se akcija uopste pokrene i masovno podrzi. Samo nastaviti ovako i maksimalno ih drzati pod tenzijom eksponirajuci ih na sve moguce nacine. Ima tu jos jako efikasnih nacina,parolama na stadionu svakako,zatim po gradu isto,pasaz ispred kluba obljepiti pitanjima s njihovim(glavusinama) likovima,printani mediji,radio,tv....
Samo naprijed raja,nasa je sudbina izgleda takva da svako malo moramo bukvalno spasavati klub od sigurnog nestanka!
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 08 avg 2017, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ne moze da pogodi okvir gola 6 mjeseci, ne trebaju mu nikad nista dati nek se nosi u 3 pm. Mali Hadzic je juce bio odlican, jbg onaj se u Buffona pretvorio, al se vidi da mali ima potencijala.Lakoste je napisao/la:Horde nece nikad proglasiti bojkot, to je iluzorno ocekivati. I ne treba bojkotovati, ja sam opasno navucen i nista me s Koseva ne moze otjerati sem bolesti i to je tako. Nemam nikakva ocekivanja al eto odem 2 sata gore jer sam budala i **** ja sebi sve glupo sto ne mogu sebi zabraniti da idem. Meni su sinoc horde pale u ocima jer nisu ispostovale niti prozvale upravu, ne znam sta im je pricao vodja ali trebalo se jasno i glasno pozvati na odgovornost. Sjever a i ostale tribine nemaju nikakav kapacitet da bilo sta promijene i s tim se treba pomiriti, ko moze da ne ide manje ce ga glava boliti. Ja nikakav pomak i izlaz ne vidim u skorijoj buducnosti. Mnogi su pisali i smatrali da je Said najveci problem dok sam upozoravao da je najveci problem kluba losa uprava. Da nema Saidove plate novac bi se samo usmjerio na kurceve bordove, ovako barem ne ide njiima.
Sto se tice hordi, to je propalo, ova trenutna garnitura nikad nece stici pola nivoa one prosle, nadati se nekim novim klincima. Do tada, kapak. Pa ulete da samaraju igrace, i ne smiju nikog da udare (talovi menedzerski jbg) pa na kraju Cimirot ni kriv ni duzan dobije nogu u guzicu.
Ostale tribine svakako nisu u stanju nista promijeniti, jer to je rulja koju neko treba povesti, a s obzirom da nema sjevera ta rulja se samo osipa sve vise i vise.
Ovo se samo moze rijesiti batinama, Trbica, Poturu, Skauta i sve te parizite na glavu izbaciti iz kluba, a ove u upravnom ubit od degeneka, pa bi naredni mozda bili odgovorniji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Nama je problem Tan . uprava je problem, igraci su problem, struka je problem ali sve cemo lahko rijesiti osim Tana . isto sam pisao kad su odlazili Edis,Dino,Ibrak,Kodro,Janjos . nije problem Repuha otjerati pa ni Sabrinu i Faruka to ce se rijesit al ako nema ambicija i ulaganja djaba sve . ne branim nikog al Tan je kocnica umjesto Tose doci ce neko drugi umjesto Sabrine i Faruka Mediha i Fikret a sustina problema ostaje ista .
Al kako su se Zijo i Tošo popišali u usta Čali... nevjerovatno. Samo zamišljam Čalu kako gleda utakmice, vidi da njegovi ljudi, koji su odgovorni koliko i on za neuspjehe, vode klub i vode ga još gore nego prije... strašno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ali kakva letargija i boliku.rac vlada kod Hodzica to nisu istine, covjek je produzio ugovor on nece da hoda vise na terenu. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ocito je da ga boli ****, bitno je da je po prvi put trener nekog kluba, da se podeblja malo CV mada ja ga ne krivim. Nije on sam sebe postavio.skoroalen je napisao/la:Al kako su se Zijo i Tošo popišali u usta Čali... nevjerovatno. Samo zamišljam Čalu kako gleda utakmice, vidi da njegovi ljudi, koji su odgovorni koliko i on za neuspjehe, vode klub i vode ga još gore nego prije... strašno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Valentina uopšte ne krivim što je uzeo menadžerski posao i trese menadžersku platu (u BiH nema menadžerske plate ispod 6-7 milja), boli njega tuki za FKS, za fudbalom, pa frajko sponzor direktnom gradskom rivalu. Ali mi na kurrac idu više ti šatro vojnici kluba, kad mi ovdje neko kaže "Repuh je išao glavom na kopačku" - a nakon ovakve blamaže sinoć popiša po Klubu i navijačima, nije to nikakav navijak Kluba, obični radnik koji da ima priliku isto bi uradio i u Željezničaru, Olimpiku, Slobodi...
Dajemo našim šatro vojnicima evo tri godine da se bukvlano uče na klubu, a onda ovamo pred utakmicu pjevamo Mi Smo Divovi, 80% utakmica zadnje 4 godine neko se učio na nama.
Dajemo našim šatro vojnicima evo tri godine da se bukvlano uče na klubu, a onda ovamo pred utakmicu pjevamo Mi Smo Divovi, 80% utakmica zadnje 4 godine neko se učio na nama.
Samo Saraj'vo.
Repuh je uvijek pakas bioskoroalen je napisao/la:Al kako su se Zijo i Tošo popišali u usta Čali... nevjerovatno. Samo zamišljam Čalu kako gleda utakmice, vidi da njegovi ljudi, koji su odgovorni koliko i on za neuspjehe, vode klub i vode ga još gore nego prije... strašno.

Kod nas i kod kona kad čuješ "vojnik kluba", odmah znaj da ti udaraju na emocije na najofirniji mogući način. Naravno, to prolazi fino kod nas, zato se i praktikuje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al ovo ''mi smo divovi" mi je najveći cirkus. Mene bi bilo stid ba nazvat divom klub koji titulu osvoji svako 8 godina. Pa i da smo bosanski Seltik, da metemo konkureciju s pola snage, ne bih se nazvao divom. Samo otvaraš prostor za šprdanciju s klubom.
Sabrina poduvaj mi qrac a tebe Valentine ebem u supak.
Zadnja izmjena: tamburica, dana/u 07 avg 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je sa zekom turkovicem našim najboljim poslijeratnim igračem gdje su njega otjerali
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja mislim da radi sa djecom, bar sam ga vidao na pomocnom sa nekom djecom.fera je napisao/la:Sta je sa zekom turkovicem našim najboljim poslijeratnim igračem gdje su njega otjerali

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Confiance, Dave, egzodus1946, enzo1, Google Adsense [Bot], Honorar, kogmagie46, Kyle88, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, riki46, Serha, skoJaa i 197 gostiju.