FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al ovo ''mi smo divovi" mi je najveći cirkus. Mene bi bilo stid ba nazvat divom klub koji titulu osvoji svako 8 godina. Pa i da smo bosanski Seltik, da metemo konkureciju s pola snage, ne bih se nazvao divom. Samo otvaraš prostor za šprdanciju s klubom.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sabrina poduvaj mi qrac a tebe Valentine ebem u supak.
Zadnja izmjena: tamburica, dana/u 07 avg 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je sa zekom turkovicem našim najboljim poslijeratnim igračem gdje su njega otjerali
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja mislim da radi sa djecom, bar sam ga vidao na pomocnom sa nekom djecom.fera je napisao/la:Sta je sa zekom turkovicem našim najboljim poslijeratnim igračem gdje su njega otjerali
Zanimljivo, nemam vise sta da pisem.
Sad vecina pise ono sta sam ja pisao prije dvije godine, a pljuvacem me tad prozivali, cak i navijacem Zelje
A ono glup, pise gluposti i slicno, da i ne pominjem. I sta bi na kraju? Ko je glup ispao?
Nije da mi je drago, ali se ispostavilo da sam bio vizionar
Sad vecina pise ono sta sam ja pisao prije dvije godine, a pljuvacem me tad prozivali, cak i navijacem Zelje
A ono glup, pise gluposti i slicno, da i ne pominjem. I sta bi na kraju? Ko je glup ispao?
Nije da mi je drago, ali se ispostavilo da sam bio vizionar
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:
Jedno veliko nacionalisticko, sovinisticko, SDA zlo.PitarBordo je napisao/la:Mene stid kad Saff objavi bilo šta vezano za Klub Tita mi.
Treba ih neko zamoliti da zaobidju FKS.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 avg 2017, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
Historicar
- Kontakt:
Zadnja objava na zvaničnoj fb stranici je sastav koji je istrčao protiv Goška.Sljedeča objava je produžetak saradnje sa Amkom, a poslije toga najava da u subotu igramo sa Mladosti uz prenos na Moja tv

Ne sekira se Joker puno oko stranih klubova koje gotivi, to samo ovi što im je FKS rezervna opcija.Sarajlijica1946 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Joker puca po savovima, tamam kad pomislis da ne moze gore. ovo nisu istine![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
imamo 3 boda gol razlika 3:3 nako 3 kola 
Polahko. Tek je početak. Sve je u igri.Sarajlijica1946 je napisao/la:imamo 3 boda gol razlika 3:3 nako 3 kola
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo ću reći da su ovako počinjale sezone Slobode, Veleža, kada su ispadali. 
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne smijem pomisliti na sta ce igra da lici bez Rahmanovica, on za sad drzi glavu iznad vode FKS 
- robertkosar
- Kontakt:
Selam i zdravo Bordo bolesnici!!! J.... majku svi iz ove uprave kad klub zijani niko se ne javlja do sljedece subote kao da se malo zaboravi i da se ohlade vruce glave, dabogda se oni svi iz uprave ohladili u grobu za jedno sa vojnikom kluba nabijem ga na tuki. Do prije par dana ekipa ima kvalitet a sad druga ploca nema kvaliteta nesto treba cinit. Mars uhljupu j... onaj ko ti dade da vodis tim. Da sam u Sarajevu nasao bih ga da je se sakrio pod kamenom i kesu govana bi istresao na onaj globus od glave

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12 puta si jedno te isto napisaoHistoricar je napisao/la:Zadnja objava na zvaničnoj fb stranici je sastav koji je istrčao protiv Goška.Sljedeča objava je produžetak saradnje sa Amkom, a poslije toga najava da u subotu igramo sa Mladosti uz prenos na Moja tv![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
zijo je gori od njegafera je napisao/la:Repuh je uvijek pakas bioskoroalen je napisao/la:Al kako su se Zijo i Tošo popišali u usta Čali... nevjerovatno. Samo zamišljam Čalu kako gleda utakmice, vidi da njegovi ljudi, koji su odgovorni koliko i on za neuspjehe, vode klub i vode ga još gore nego prije... strašno.
- PitarBordo
- Kontakt:
Rahmanović igrački odskače, ali meni što se nije svidilo u ovo malo što sam ga gledao jeste da je malo prgav, tj. pravi bespotrebne prekršaje nekad (grube) na ivici kartona, pa onda nešto stalno naelektrisan, jučer udari lika bez lopte kod izvođenja auta, što je za crvenog... Bojim se da će nas taj "izdati" nekim crvenim kartonom tipa u gradskom derbiju i slično.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne smijem pomisliti na sta ce igra da lici bez Rahmanovica, on za sad drzi glavu iznad vode FKS
Kao igrač je uz Hadžića jedini fudbaler trenutno u ekipi, ali ove druge osobe bi nas mogle koštati.
Mislim možda je i do mene.
Samo Saraj'vo.