FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 avg 2017, 00:01

Evolution87 je napisao/la:Sta cemo sa nama koji nikad i nisu bili u toj grupi? [emoji38]
Zamoliti ih da stave sve vezano za grupu u spojler. S' postovanjem, obicni navijac. :kafa:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 11 avg 2017, 00:03

@skoroalen Sta cu bolan naci,o cemu ti pricas? Ja znam odlicno sta ko ovdje pise,kao i pomenuti forumasi. Jel neko od njih ovdje dosao i rekao,imam egzaktne primjere sta,gdje,kako? Ti mene nemoj pitati imam li ja!!!!! Svi mi ovdje pisemo na bazi pretpostavki i vodjeni logikom stvari kad nesto nije kako treba. Ja sad kao sto navedoh na pocetku nisam iznio nesto ovako iz dosade,i jer sam smisljao pola dana sta cu napisati..
Zapravo sam ko popisan cijeli dan,i dobro sjeban,jer gledam ocima i slusam usima,a to prijatelju nije isto sto i doci ovdje i plasirati licni stav,pretpostavku,o nekom dogadjaju,situaciji...
Ne znam otkud ti potreba da me uopste citiras,i to na onako pomalo cinican nacin,pod plastom šale.... :stop:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 avg 2017, 00:07

Joj klandžija, zar još postoje te neke grupe unutar foruma :lolno: I sad se kao jedni ljute na druge što su izbačeni. Daj ba odrastite, jebote isto djeca iz 6-og osnovne.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 avg 2017, 00:08

socrates je napisao/la:@skoroalen Sta cu bolan naci,o cemu ti pricas? Ja znam odlicno sta ko ovdje pise,kao i pomenuti forumasi. Jel neko od njih ovdje dosao i rekao,imam egzaktne primjere sta,gdje,kako? Ti mene nemoj pitati imam li ja!!!!! Svi mi ovdje pisemo na bazi pretpostavki i vodjeni logikom stvari kad nesto nije kako treba. Ja sad kao sto navedoh na pocetku nisam iznio nesto ovako iz dosade,i jer sam smisljao pola dana sta cu napisati..
Zapravo sam ko popisan cijeli dan,i dobro sjeban,jer gledam ocima i slusam usima,a to prijatelju nije isto sto i doci ovdje i plasirati licni stav,pretpostavku,o nekom dogadjaju,situaciji...
Ne znam otkud ti potreba da me uopste citiras,i to na onako pomalo cinican nacin,pod plastom šale.... :stop:
Rekao sam ispod da se šalim za taj cinizam, i evo izvinjavam ti se ovim putem ako sam te nečim uvrijedio ili naljutio, jer te poštujem kao "starijeg" forumaša. Samo kažem da apsolutno svi, od forumaša, redovnih navijača na Koševu do onih koji dođu jednom godišnje, vidimo da ništa više ne štima i da se maksimalno krade na svakom koraku. To što se raja zayebaje za sve to je odraz naše nemoći, jer realno mi jesmo nemoćni ovdje.
Al' eto, u pravu si realno, bezveze sam se uključio u raspravu tamo gdje nije bilo potrebno. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 00:10

Lik je napisao/la:Joj klandžija, zar još postoje te neke grupe unutar foruma :lolno: I sad se kao jedni ljute na druge što su izbačeni. Daj ba odrastite, jebote isto djeca iz 6-og osnovne.
Otjerali ih iz svog pijeska. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2017, 00:12

Sto ga naruzi sokrates :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2017, 00:15

Malezijci nemocni a vecinski vlasnik upravljackih prava glavni uz 3 svoja covjeka u bordu direktora bez kojih ne smijes nista uraditi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 avg 2017, 00:21

MortemHz je napisao/la:Malezijci nemocni a vecinski vlasnik upravljackih prava glavni uz 3 svoja covjeka u bordu direktora bez kojih ne smijes nista uraditi..
Slobodno me pitaj direktno ako imas nesto,bilo sta,jer mi se cini da sam ja uzrok ovakvog tvog komentara. Ne bih da i tebe uzrujam. ;)
Ako sam pak napravio previd,halali :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 00:22

Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 avg 2017, 00:24

Pa koliko to Hilmo ima zivota kao administrator [emoji38]

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 avg 2017, 00:24

High je napisao/la:
Lik je napisao/la:Joj klandžija, zar još postoje te neke grupe unutar foruma :lolno: I sad se kao jedni ljute na druge što su izbačeni. Daj ba odrastite, jebote isto djeca iz 6-og osnovne.
Otjerali ih iz svog pijeska. :lol:
:lol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 00:26

PitarBordo je napisao/la:Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam. :kafa:
U moju grupu rijetko ko uđe. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2017, 00:29

Otkrivam identite povoljno... Stop cimanje, stop SMS xD

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2017, 00:34

socrates je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Malezijci nemocni a vecinski vlasnik upravljackih prava glavni uz 3 svoja covjeka u bordu direktora bez kojih ne smijes nista uraditi..
Slobodno me pitaj direktno ako imas nesto,bilo sta,jer mi se cini da sam ja uzrok ovakvog tvog komentara. Ne bih da i tebe uzrujam. ;)
Ako sam pak napravio previd,halali :kafa:
Ako Said ima platu 9000 eura i on tu platu podigne,a zatim odredenoj osobi ili osobama isplati par milja,ko ce tome stati u kraj i kako? A ta osoba/osobe su mi omogucili da uopste prima tu platu.
Ja sam generalno protiv ovih kineza,ali ove stvari kao i neke druge lopovluke oni ne mogu sprijeciti.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 00:40

High je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam. :kafa:
Ja sam igrom slučaja u toj grupi, jer sam radio streamove prije gostujućih tekmi. Iskreno čekam i mene da otjerau iz pjeska, jer većina je mislim i dan danas "nothing is happening, nothing to see here, please disperse."
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 avg 2017, 00:41

PitarBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
Spavaš li mirno, Crnkiću Nermine?

Kod nas Crnkić kad se vrati dritto u prvi tim ide.
Mozel ga ubaciti da igra preko skajpa? Nece biti nista manje koristan nego hebibovic na terenu :rol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 avg 2017, 00:43

I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Sad je evo svakako aktuelno ko je u cijoj....grupi! :salut:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 avg 2017, 00:43

TobeYarabi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
Spavaš li mirno, Crnkiću Nermine?

Kod nas Crnkić kad se vrati dritto u prvi tim ide.
Mozel ga ubaciti da igra preko skajpa? Nece biti nista manje koristan nego hebibovic na terenu :rol:
Od Hebiba je korisnija zastava na jugu Koševa. Ona makar nervira štrumfove, Hebib nervira nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 00:46

High je napisao/la:
Ja sam igrom slučaja u toj grupi, jer sam radio streamove prije gostujućih tekmi. Iskreno čekam i mene da otjerau iz pjeska, jer većina je mislim i dan danas "nothing is happening, nothing to see here, please disperse."
Bio sam u podgrupi tri godine, tako da sam shvatio da je najbolje biti van ikakvih sekti. Od svake deindividualizacije treba bježati. Ovo sa grupama je cirkus, jer mnogi na to gledaju kao na neki legitimitet, što je vic.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2017, 00:55

High je napisao/la:
Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.