Zamoliti ih da stave sve vezano za grupu u spojler. S' postovanjem, obicni navijac.Evolution87 je napisao/la:Sta cemo sa nama koji nikad i nisu bili u toj grupi? [emoji38]

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zamoliti ih da stave sve vezano za grupu u spojler. S' postovanjem, obicni navijac.Evolution87 je napisao/la:Sta cemo sa nama koji nikad i nisu bili u toj grupi? [emoji38]
Rekao sam ispod da se šalim za taj cinizam, i evo izvinjavam ti se ovim putem ako sam te nečim uvrijedio ili naljutio, jer te poštujem kao "starijeg" forumaša. Samo kažem da apsolutno svi, od forumaša, redovnih navijača na Koševu do onih koji dođu jednom godišnje, vidimo da ništa više ne štima i da se maksimalno krade na svakom koraku. To što se raja zayebaje za sve to je odraz naše nemoći, jer realno mi jesmo nemoćni ovdje.socrates je napisao/la:@skoroalen Sta cu bolan naci,o cemu ti pricas? Ja znam odlicno sta ko ovdje pise,kao i pomenuti forumasi. Jel neko od njih ovdje dosao i rekao,imam egzaktne primjere sta,gdje,kako? Ti mene nemoj pitati imam li ja!!!!! Svi mi ovdje pisemo na bazi pretpostavki i vodjeni logikom stvari kad nesto nije kako treba. Ja sad kao sto navedoh na pocetku nisam iznio nesto ovako iz dosade,i jer sam smisljao pola dana sta cu napisati..
Zapravo sam ko popisan cijeli dan,i dobro sjeban,jer gledam ocima i slusam usima,a to prijatelju nije isto sto i doci ovdje i plasirati licni stav,pretpostavku,o nekom dogadjaju,situaciji...
Ne znam otkud ti potreba da me uopste citiras,i to na onako pomalo cinican nacin,pod plastom šale....
Otjerali ih iz svog pijeska.Lik je napisao/la:Joj klandžija, zar još postoje te neke grupe unutar forumaI sad se kao jedni ljute na druge što su izbačeni. Daj ba odrastite, jebote isto djeca iz 6-og osnovne.
Slobodno me pitaj direktno ako imas nesto,bilo sta,jer mi se cini da sam ja uzrok ovakvog tvog komentara. Ne bih da i tebe uzrujam.MortemHz je napisao/la:Malezijci nemocni a vecinski vlasnik upravljackih prava glavni uz 3 svoja covjeka u bordu direktora bez kojih ne smijes nista uraditi..
High je napisao/la:Otjerali ih iz svog pijeska.Lik je napisao/la:Joj klandžija, zar još postoje te neke grupe unutar forumaI sad se kao jedni ljute na druge što su izbačeni. Daj ba odrastite, jebote isto djeca iz 6-og osnovne.
U moju grupu rijetko ko uđe.PitarBordo je napisao/la:Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam.
Ako Said ima platu 9000 eura i on tu platu podigne,a zatim odredenoj osobi ili osobama isplati par milja,ko ce tome stati u kraj i kako? A ta osoba/osobe su mi omogucili da uopste prima tu platu.socrates je napisao/la:Slobodno me pitaj direktno ako imas nesto,bilo sta,jer mi se cini da sam ja uzrok ovakvog tvog komentara. Ne bih da i tebe uzrujam.MortemHz je napisao/la:Malezijci nemocni a vecinski vlasnik upravljackih prava glavni uz 3 svoja covjeka u bordu direktora bez kojih ne smijes nista uraditi..![]()
Ako sam pak napravio previd,halali
Ja sam igrom slučaja u toj grupi, jer sam radio streamove prije gostujućih tekmi. Iskreno čekam i mene da otjerau iz pjeska, jer većina je mislim i dan danas "nothing is happening, nothing to see here, please disperse."High je napisao/la:U moju grupu rijetko ko uđe.PitarBordo je napisao/la:Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam.
Mozel ga ubaciti da igra preko skajpa? Nece biti nista manje koristan nego hebibovic na terenuPitarBordo je napisao/la:skoroalen je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
Spavaš li mirno, Crnkiću Nermine?
Kod nas Crnkić kad se vrati dritto u prvi tim ide.
Od Hebiba je korisnija zastava na jugu Koševa. Ona makar nervira štrumfove, Hebib nervira nas.TobeYarabi je napisao/la:Mozel ga ubaciti da igra preko skajpa? Nece biti nista manje koristan nego hebibovic na terenuPitarBordo je napisao/la:skoroalen je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
Spavaš li mirno, Crnkiću Nermine?
Kod nas Crnkić kad se vrati dritto u prvi tim ide.
Bio sam u podgrupi tri godine, tako da sam shvatio da je najbolje biti van ikakvih sekti. Od svake deindividualizacije treba bježati. Ovo sa grupama je cirkus, jer mnogi na to gledaju kao na neki legitimitet, što je vic.PitarBordo je napisao/la:Ja sam igrom slučaja u toj grupi, jer sam radio streamove prije gostujućih tekmi. Iskreno čekam i mene da otjerau iz pjeska, jer većina je mislim i dan danas "nothing is happening, nothing to see here, please disperse."High je napisao/la:U moju grupu rijetko ko uđe.PitarBordo je napisao/la:Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam.
Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.PitarBordo je napisao/la:Ja sam igrom slučaja u toj grupi, jer sam radio streamove prije gostujućih tekmi. Iskreno čekam i mene da otjerau iz pjeska, jer većina je mislim i dan danas "nothing is happening, nothing to see here, please disperse."High je napisao/la:U moju grupu rijetko ko uđe.PitarBordo je napisao/la:Glede te grupe mislim da ga je Hilmo izbacio, obzirom da mu je ovaj javno otkrio identitet onda to i shvatam.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.