BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miralem444
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2010, 11:28

Dylan Dog je napisao/la:A sto ispromovira Kalesiju :D I Asim Sehic,nogometas Istre bivsi fudbaler Slaven Belupa i bivsi reprezentativac BiH(nastupio u Francuska-BiH 1:1 :mrgreen: ) je takodjer iz Kalesije,a sad ne znam dali je i Hamzic,jedan od najboljih igraca Zvijezde iz Gradačca iz Kalesije,ali znam da je igrao prije za Bosnu Kalesiju.Kalesija dominira :lol:
ne nemoj da se pogresno svatimo..ja govorim za djecu sam pisoo..vjerujte mi a vidjet cete svi za 4, 5 godina da ce sa prostora kalesije u svije izac 2 3 MIRALEMA PJANICA to vam odgovorno tvrdim...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2010, 11:34

miralem444 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:A sto ispromovira Kalesiju :D I Asim Sehic,nogometas Istre bivsi fudbaler Slaven Belupa i bivsi reprezentativac BiH(nastupio u Francuska-BiH 1:1 :mrgreen: ) je takodjer iz Kalesije,a sad ne znam dali je i Hamzic,jedan od najboljih igraca Zvijezde iz Gradačca iz Kalesije,ali znam da je igrao prije za Bosnu Kalesiju.Kalesija dominira :lol:
ne nemoj da se pogresno svatimo..ja govorim za djecu sam pisoo..vjerujte mi a vidjet cete svi za 4, 5 godina da ce sa prostora kalesije u svije izac 2 3 MIRALEMA PJANICA to vam odgovorno tvrdim...
Niko sretniji od mene da se to desi,i Bosna Kalesija ima odlicnu generaciju juniora,nekoliko izrazito talentovanih kadeta a tu je i jedan djecak medu najboljima igraca kadeta Slobode,osim tog Musica sto se tu spominje :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2010, 11:40

Ovaj mali Atajić zabija za U19 ekipu Celtica, dečko ima 16 godina, a nastupa za U19. U prošlom kolu su pobijedili 8-0, Bahrudin je zabio jedan gol.
Celtic youngsters hit eight

Celtic began the defence of their Clydesdale Bank U19 League crown in some style with an 8-0 victory over Hamilton Accies at Barrowfield on Saturday.

James Keatings, pictured above in a pre-season friendly against Lincoln City, scored five times, with Patrik Twardzik, Bahrudin Atajic and Curtis Jones also on target.
http://www.scotprem.com/content/default ... &back=home
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 avg 2010, 19:02

Momak ima strašnu ljevicu! Sinoć je u EL protiv Steuae izvodio sve prekide. Čak i kornere s desne strane. Tek napunio 19. Brat od onog iz Arsenala.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 avg 2010, 21:26

sjajno je igrao...tip igraca kao ivica olic..trci bori se...igrao je krilo,fina tehnika siguran s loptom jak unio je dosta zivosti ...usao na poluvremenu jer se stiven lang nije ni vidio

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 avg 2010, 00:08

Eto raja, kad se odlucite da pravite djecu, obavezno to radite na teritoriji Kalesije i zagarantovan uspjeh :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 28 avg 2010, 05:09

Adinjo je napisao/la:Eto raja, kad se odlucite da pravite djecu, obavezno to radite na teritoriji Kalesije i zagarantovan uspjeh :mrgreen:
Ja sam napravljen tamo pa nikakve koristi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Love this game !!!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 05:25

HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2010, 08:41

CoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
MARKAN SUNCE MU ZARKAN :lol: lola je vec 5 meceva imao u seniorskoj repki austrije.
Da si ti ziv i zdrav. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 28 avg 2010, 10:12

Tri novinara iz Bosne i Hercegovine žele da se napokon u omladinske selekcije pozivaju pravi igrači, a ne više tatini sinovi ili da igrači moraju plaćaati za poziv, ali također žele uključiti i vas. Naime, tri novinara (Sportin, San, Rep.net) će uzimati sve vaše preporuke igrača, svoje prijedloge možete slati na e-mail [email protected], te će se onda na kraju sastaviti najboljih jedanaest za svaku od selekcija (U17, U19, U21). Spisak će biti objavljen na jednom od portala, ili će biti direktno slan na adrese selektora. Dajmo im spisak igrača koji žele ne samo novinari, već svi navijači Bosne i Hercegovine. Iako već imaju dosta igrača na oku, željeli su i vas uključiti. Idemo!

S obzirom da je ss.ba forum oduvijek koristan, mislim da bi se i mi mogli uključiti u ovu akciju?
Ako vam je problem slati na e-mail, slobodno pišite ovdje onda.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 avg 2010, 10:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2010, 11:37

MARKO ARNAUTOVIC JE VEC IGRO ZA AUSTRIJU!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 avg 2010, 13:43

Kupi mu dres pa ga možda i obuče
100% sportski i krajnje opušten potpis

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 28 avg 2010, 21:33

RiNo je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: truba od igraca sva sreca pa igra za austriju :lol: :lol:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2010, 21:45

DaRtAnJaN je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: truba od igraca sva sreca pa igra za austriju :lol: :lol:
Ma nebi on nikad i da ga pozovu igrao za nas.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 28 avg 2010, 21:47

Idi se umij da napraviš poplavu na forumu :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Love this game !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 avg 2010, 14:05

Bosna_Ponosna je napisao/la:Tri novinara iz Bosne i Hercegovine žele da se napokon u omladinske selekcije pozivaju pravi igrači, a ne više tatini sinovi ili da igrači moraju plaćaati za poziv, ali također žele uključiti i vas. Naime, tri novinara (Sportin, San, Rep.net) će uzimati sve vaše preporuke igrača, svoje prijedloge možete slati na e-mail [email protected], te će se onda na kraju sastaviti najboljih jedanaest za svaku od selekcija (U17, U19, U21). Spisak će biti objavljen na jednom od portala, ili će biti direktno slan na adrese selektora. Dajmo im spisak igrača koji žele ne samo novinari, već svi navijači Bosne i Hercegovine. Iako već imaju dosta igrača na oku, željeli su i vas uključiti. Idemo!

S obzirom da je ss.ba forum oduvijek koristan, mislim da bi se i mi mogli uključiti u ovu akciju?
Gdje si ti ovo pročitao i ako možeš napisati imena tih novinara??
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 30 avg 2010, 18:44

brazzo je napisao/la:
Bosna_Ponosna je napisao/la:Tri novinara iz Bosne i Hercegovine žele da se napokon u omladinske selekcije pozivaju pravi igrači, a ne više tatini sinovi ili da igrači moraju plaćaati za poziv, ali također žele uključiti i vas. Naime, tri novinara (Sportin, San, Rep.net) će uzimati sve vaše preporuke igrača, svoje prijedloge možete slati na e-mail [email protected], te će se onda na kraju sastaviti najboljih jedanaest za svaku od selekcija (U17, U19, U21). Spisak će biti objavljen na jednom od portala, ili će biti direktno slan na adrese selektora. Dajmo im spisak igrača koji žele ne samo novinari, već svi navijači Bosne i Hercegovine. Iako već imaju dosta igrača na oku, željeli su i vas uključiti. Idemo!

Gdje si ti ovo pročitao i ako možeš napisati imena tih novinara??
Zanima te jer...?

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 22:14

Meni se čini da si ti ovo izmislio.. jel ovo tvoj mail? :D Čuj [email protected] , kakve veze novinari imaju sa reprezentacijom, svak radi svoj posao. :)
...što je više lome to je volim jače...

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 30 avg 2010, 22:35

Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Diadora, enobarca, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Lavcina, lol89, Proximic, Roki50, Sheyi i 85 gostiju.