ne nemoj da se pogresno svatimo..ja govorim za djecu sam pisoo..vjerujte mi a vidjet cete svi za 4, 5 godina da ce sa prostora kalesije u svije izac 2 3 MIRALEMA PJANICA to vam odgovorno tvrdim...Dylan Dog je napisao/la:A sto ispromovira KalesijuI Asim Sehic,nogometas Istre bivsi fudbaler Slaven Belupa i bivsi reprezentativac BiH(nastupio u Francuska-BiH 1:1
) je takodjer iz Kalesije,a sad ne znam dali je i Hamzic,jedan od najboljih igraca Zvijezde iz Gradačca iz Kalesije,ali znam da je igrao prije za Bosnu Kalesiju.Kalesija dominira
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Niko sretniji od mene da se to desi,i Bosna Kalesija ima odlicnu generaciju juniora,nekoliko izrazito talentovanih kadeta a tu je i jedan djecak medu najboljima igraca kadeta Slobode,osim tog Musica sto se tu spominjemiralem444 je napisao/la:ne nemoj da se pogresno svatimo..ja govorim za djecu sam pisoo..vjerujte mi a vidjet cete svi za 4, 5 godina da ce sa prostora kalesije u svije izac 2 3 MIRALEMA PJANICA to vam odgovorno tvrdim...Dylan Dog je napisao/la:A sto ispromovira KalesijuI Asim Sehic,nogometas Istre bivsi fudbaler Slaven Belupa i bivsi reprezentativac BiH(nastupio u Francuska-BiH 1:1
) je takodjer iz Kalesije,a sad ne znam dali je i Hamzic,jedan od najboljih igraca Zvijezde iz Gradačca iz Kalesije,ali znam da je igrao prije za Bosnu Kalesiju.Kalesija dominira
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ovaj mali Atajić zabija za U19 ekipu Celtica, dečko ima 16 godina, a nastupa za U19. U prošlom kolu su pobijedili 8-0, Bahrudin je zabio jedan gol.
http://www.scotprem.com/content/default ... &back=homeCeltic youngsters hit eight
Celtic began the defence of their Clydesdale Bank U19 League crown in some style with an 8-0 victory over Hamilton Accies at Barrowfield on Saturday.
James Keatings, pictured above in a pre-season friendly against Lincoln City, scored five times, with Patrik Twardzik, Bahrudin Atajic and Curtis Jones also on target.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momak ima strašnu ljevicu! Sinoć je u EL protiv Steuae izvodio sve prekide. Čak i kornere s desne strane. Tek napunio 19. Brat od onog iz Arsenala.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
sjajno je igrao...tip igraca kao ivica olic..trci bori se...igrao je krilo,fina tehnika siguran s loptom jak unio je dosta zivosti ...usao na poluvremenu jer se stiven lang nije ni vidio
Eto raja, kad se odlucite da pravite djecu, obavezno to radite na teritoriji Kalesije i zagarantovan uspjeh 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bosanac035
- Kontakt:
Ja sam napravljen tamo pa nikakve koristiAdinjo je napisao/la:Eto raja, kad se odlucite da pravite djecu, obavezno to radite na teritoriji Kalesije i zagarantovan uspjeh
I Love this game !!!
HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
MARKAN SUNCE MU ZARKANCoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
Da si ti ziv i zdrav.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Bosna_Ponosna
- Kontakt:
Tri novinara iz Bosne i Hercegovine žele da se napokon u omladinske selekcije pozivaju pravi igrači, a ne više tatini sinovi ili da igrači moraju plaćaati za poziv, ali također žele uključiti i vas. Naime, tri novinara (Sportin, San, Rep.net) će uzimati sve vaše preporuke igrača, svoje prijedloge možete slati na e-mail [email protected], te će se onda na kraju sastaviti najboljih jedanaest za svaku od selekcija (U17, U19, U21). Spisak će biti objavljen na jednom od portala, ili će biti direktno slan na adrese selektora. Dajmo im spisak igrača koji žele ne samo novinari, već svi navijači Bosne i Hercegovine. Iako već imaju dosta igrača na oku, željeli su i vas uključiti. Idemo!
S obzirom da je ss.ba forum oduvijek koristan, mislim da bi se i mi mogli uključiti u ovu akciju?
Ako vam je problem slati na e-mail, slobodno pišite ovdje onda.
S obzirom da je ss.ba forum oduvijek koristan, mislim da bi se i mi mogli uključiti u ovu akciju?
CoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
Rotor Volgograd...
MARKO ARNAUTOVIC JE VEC IGRO ZA AUSTRIJU!!!CoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kupi mu dres pa ga možda i obučeCoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Kupi mu dres pa ga možda i obučeCoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nebi on nikad i da ga pozovu igrao za nas.DaRtAnJaN je napisao/la:RiNo je napisao/la:Kupi mu dres pa ga možda i obučeCoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
truba od igraca sva sreca pa igra za austriju
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- bosanac035
- Kontakt:
Idi se umij da napraviš poplavu na forumuCoDe je napisao/la:HOCEMO MARKA ARNAUTOVICA U DRESU BIH !
I Love this game !!!
Gdje si ti ovo pročitao i ako možeš napisati imena tih novinara??Bosna_Ponosna je napisao/la:Tri novinara iz Bosne i Hercegovine žele da se napokon u omladinske selekcije pozivaju pravi igrači, a ne više tatini sinovi ili da igrači moraju plaćaati za poziv, ali također žele uključiti i vas. Naime, tri novinara (Sportin, San, Rep.net) će uzimati sve vaše preporuke igrača, svoje prijedloge možete slati na e-mail [email protected], te će se onda na kraju sastaviti najboljih jedanaest za svaku od selekcija (U17, U19, U21). Spisak će biti objavljen na jednom od portala, ili će biti direktno slan na adrese selektora. Dajmo im spisak igrača koji žele ne samo novinari, već svi navijači Bosne i Hercegovine. Iako već imaju dosta igrača na oku, željeli su i vas uključiti. Idemo!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
Bosna_Ponosna
- Kontakt:
Zanima te jer...?brazzo je napisao/la:Gdje si ti ovo pročitao i ako možeš napisati imena tih novinara??Bosna_Ponosna je napisao/la:Tri novinara iz Bosne i Hercegovine žele da se napokon u omladinske selekcije pozivaju pravi igrači, a ne više tatini sinovi ili da igrači moraju plaćaati za poziv, ali također žele uključiti i vas. Naime, tri novinara (Sportin, San, Rep.net) će uzimati sve vaše preporuke igrača, svoje prijedloge možete slati na e-mail [email protected], te će se onda na kraju sastaviti najboljih jedanaest za svaku od selekcija (U17, U19, U21). Spisak će biti objavljen na jednom od portala, ili će biti direktno slan na adrese selektora. Dajmo im spisak igrača koji žele ne samo novinari, već svi navijači Bosne i Hercegovine. Iako već imaju dosta igrača na oku, željeli su i vas uključiti. Idemo!
Meni se čini da si ti ovo izmislio.. jel ovo tvoj mail?
Čuj [email protected] , kakve veze novinari imaju sa reprezentacijom, svak radi svoj posao. 
...što je više lome to je volim jače...
-
Bosna_Ponosna
- Kontakt:
Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.