Nisi ti rekao ljudima "koje lično poznaješ" nego si došao ovdje i napisao "ja sam poznat po tome," mada ne kontam šta si tu tačno htio da kažeš svi ovi s kojima si bio u razmjeni danas ustvari drže se svog stava već dvije godine.fks74 je napisao/la: Nije mi cilj uopste da me ti ili neko slican tebi upozna. Mislio sam na ljude koji me licno poznaju, da znaju kakav sam i da ne mijenjam svoje misljenje preko noci kao neki drugi. Evo ti si pametan mnogo, zelis da svi razmisljamo kao ti. Ne izlazi klub iz krize tako sto igrace nazivas nekim pogrdnim imenima. Svi oni imaju svoje ime i prezime.
Hvala ti što misliš da sam pametan, od koga dolazi, kompliment svakako. A de mi samo reci kako ti znaš šta ja "želim?" Osim što sam napisao da svi želimo da vidimo uspjeh - ti si to nekako shvatio kao da ja želim da svi razmišljaju kao ja - mada u tom slučaju se slažem, ja doista želim da svi razmišljaju o tome da FK Sarajevo treba uspjeh.
A te zadnje dvije rečenice su ti smiješne, nadobudne i isforsirane. Evo poslužit' ćemo se tvojim alatom, bukvalizmom, i upitati: Ko je to rekao ovdje da ako igrače prozivamo klub će izaći iz krize?
Pusti sujetu kraju, ja tebe i dalje smatram navijačem FK Sarajevo, to što ti misliš da treba šutiti, a ja mislim da treba ukazivati na sve što nevalja svaki trenutak kad se dobije prilika, ne znači da treba da se po defaultu mrzimo. Sujeta je za menopauzu i velike odmore u osnovnoj školi.