FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 16:01

fks74 je napisao/la: Nije mi cilj uopste da me ti ili neko slican tebi upozna. Mislio sam na ljude koji me licno poznaju, da znaju kakav sam i da ne mijenjam svoje misljenje preko noci kao neki drugi. Evo ti si pametan mnogo, zelis da svi razmisljamo kao ti. Ne izlazi klub iz krize tako sto igrace nazivas nekim pogrdnim imenima. Svi oni imaju svoje ime i prezime.
Nisi ti rekao ljudima "koje lično poznaješ" nego si došao ovdje i napisao "ja sam poznat po tome," mada ne kontam šta si tu tačno htio da kažeš svi ovi s kojima si bio u razmjeni danas ustvari drže se svog stava već dvije godine.

Hvala ti što misliš da sam pametan, od koga dolazi, kompliment svakako. A de mi samo reci kako ti znaš šta ja "želim?" Osim što sam napisao da svi želimo da vidimo uspjeh - ti si to nekako shvatio kao da ja želim da svi razmišljaju kao ja - mada u tom slučaju se slažem, ja doista želim da svi razmišljaju o tome da FK Sarajevo treba uspjeh.

A te zadnje dvije rečenice su ti smiješne, nadobudne i isforsirane. Evo poslužit' ćemo se tvojim alatom, bukvalizmom, i upitati: Ko je to rekao ovdje da ako igrače prozivamo klub će izaći iz krize?

Pusti sujetu kraju, ja tebe i dalje smatram navijačem FK Sarajevo, to što ti misliš da treba šutiti, a ja mislim da treba ukazivati na sve što nevalja svaki trenutak kad se dobije prilika, ne znači da treba da se po defaultu mrzimo. Sujeta je za menopauzu i velike odmore u osnovnoj školi.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 16:04

muhamedhulk je napisao/la:... ostalo nije do mene.
Ovo je suština problema u društvu, Klubu, državi. Što ljudi smatraju da sve loše oko njih što se dešava "nije do njih."

:crazy:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2017, 16:07

Što se tiče priče o "bojkotu''. Zamisli da ti jednom sedmično na vrata dolazi prosjak za kojeg znaš pouzdano da sve što isprosi potroši u kladionici il' kafani. Ti možeš njemu dat marku svaki dan i nadat se da će nahranit porodicu, on ode i kocka. Možda je grub/glup primjer al i s klubom je isto, ja neću da im dajem svoje pare kojim će oni svoje plate namirivat. U jednu ruku njima i godi što manje publike al' ja potrošim 15-20 maraka za jednu utakmicu, iznerviram se a njih boli qrac. Nit sam pare našao na putu nit hoću da osijedim do 25-te. Do nekih boljih vremena imam prenos svake tekme na TVu, a za sve akcije sam uvijek raspoložen, od slanja mejlova do odlaska pred prostorije kluba.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2017, 16:12

PitarBordo je napisao/la:
fks74 je napisao/la: Nije mi cilj uopste da me ti ili neko slican tebi upozna. Mislio sam na ljude koji me licno poznaju, da znaju kakav sam i da ne mijenjam svoje misljenje preko noci kao neki drugi. Evo ti si pametan mnogo, zelis da svi razmisljamo kao ti. Ne izlazi klub iz krize tako sto igrace nazivas nekim pogrdnim imenima. Svi oni imaju svoje ime i prezime.
Nisi ti rekao ljudima "koje lično poznaješ" nego si došao ovdje i napisao "ja sam poznat po tome," mada ne kontam šta si tu tačno htio da kažeš svi ovi s kojima si bio u razmjeni danas ustvari drže se svog stava već dvije godine.

Hvala ti što misliš da sam pametan, od koga dolazi, kompliment svakako. A de mi samo reci kako ti znaš šta ja "želim?" Osim što sam napisao da svi želimo da vidimo uspjeh - ti si to nekako shvatio kao da ja želim da svi razmišljaju kao ja - mada u tom slučaju se slažem, ja doista želim da svi razmišljaju o tome da FK Sarajevo treba uspjeh.

A te zadnje dvije rečenice su ti smiješne, nadobudne i isforsirane. Evo poslužit' ćemo se tvojim alatom, bukvalizmom, i upitati: Ko je to rekao ovdje da ako igrače prozivamo klub će izaći iz krize?

Pusti sujetu kraju, ja tebe i dalje smatram navijačem FK Sarajevo, to što ti misliš da treba šutiti, a ja mislim da treba ukazivati na sve što nevalja svaki trenutak kad se dobije prilika, ne znači da treba da se po defaultu mrzimo. Sujeta je za menopauzu i velike odmore u osnovnoj školi.
Izvini, ako sam tebe ili bilo koga uvrijedio. Samo smatram da zbog uprave ne treba da vrijedjamo igrace. Ponavljam, mi trenutno nemamo bolje i nase je da ih podrzimo do kraja, pa kako bude. Evo da ti jos na kraju kazem za citanku, meni je zao ali kada sam isao u osnovnu, nisam ucio maternji jezik nego neki drugi , pa zelim da ga sto prije zaboravim. Ali vazno je da me razumijete, ako ne razumijete pisat cu na ruskom. :rol:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 13 avg 2017, 16:25

1:2

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 avg 2017, 16:29

Kako su klinci danas odigrali :?:
Sve tri ekipe

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2017, 16:30

Je li kur.vatv prenosi danas?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2017, 16:31

zagorski je napisao/la:Je li kur.vatv prenosi danas?
Da
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 avg 2017, 16:33

Bila je vijest da će prenositi apsolutno sve do kraja, tj. neće dati ni bht-u nit arenama! :thumbdown:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 16:34

Sve osim ja mislim Krupe u gostima prenosi VonjaTV
Samo Saraj'vo.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 13 avg 2017, 16:36

fks74 je napisao/la:

Izvini, ako sam tebe ili bilo koga uvrijedio. Samo smatram da zbog uprave ne treba da vrijedjamo igrace. Ponavljam, mi trenutno nemamo bolje i nase je da ih podrzimo do kraja, pa kako bude. Evo da ti jos na kraju kazem za citanku, meni je zao ali kada sam isao u osnovnu, nisam ucio maternji jezik nego neki drugi , pa zelim da ga sto prije zaboravim. Ali vazno je da me razumijete, ako ne razumijete pisat cu na ruskom. :rol:
njet
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 avg 2017, 16:40

muhamedhulk je napisao/la:... ostalo nije do mene.
Ovo je suština problema u društvu, Klubu, državi. Što ljudi smatraju da sve loše oko njih što se dešava "nije do njih."

:crazy:
Ne. Problem je sto svi 'sve znaju'. Pa se petljaju a ne znaju raditi posao. Naravno zbog para.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 avg 2017, 16:47

Dobro je, nema ni Radovca ni Hebibovića u prvih 11, šteta što je i Bekić tu.
Stanojević u prvoj, da vidimo i njega.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 13 avg 2017, 16:49

Ljudi Hebibović ne igra :shock: :shock: :shock: :shock:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 avg 2017, 16:49

Ko će danas biti tragicar utakmice ? ;)
Kvota na Bekana 1.03
Sarajevo ljubavi moja.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 avg 2017, 16:49

Nek' smo vala docekali i Hebiba na klupi :tokralju:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 16:50

Nas bi ovaj Čelik dobio, sreća pa smo igrali sa njima dok su baš bili donji...
Samo Saraj'vo.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 13 avg 2017, 16:50

Daj nek nam neko taj link napravi za ove sto nisu u Bosni ba

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 avg 2017, 16:51

Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Ivetic, Bekic - Stanojevic, Saric - Kuzmanovic, Rahmanovic, Velkoski - Hadzic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 16:52

Ja pojma nemam ko igra šta u ovom našem sastavu. Osim Hadžića i Pavlovića. :lol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []