RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

7aprildomemoj

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 7aprildomemoj » 13 avg 2017, 08:19

kakanjac62 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:
kakanjac62 je napisao/la:Ma daj sta se zayebavate poderite to .Bratsvo totalno lose samo malo zaigrajte .Dobicete vi to do kraja siguran sam
Dobar si prognozer :clap:
Ako ne shvatas to nije bila moja prognoza nego samo zelja I da ih malo podstaknem da igraju jer Velez je tri klase kao klub ispred svih ostalih u prvoj ligi .Ja se sjecam Veleza kad si ti bio u povojima a mozda se nisi bio ni rodio .Velika je sramota I nesreca sto Velez ne igra Premijer ligu .A ti si se nakacio na mene koliko vidim bez razloga .Neka malo hajde prati me I moje komentare nema tu nista lose .Samo da znas da ja nikoga ne zelim niti cu da vrijedjam .Dok velez nije u PL yebo tu ligu.
To igrači Veleža za vrijeme tekme čitaju forum na SS pa ćeš ih podstaknuti :urnebes: :facepalm: :rol:
Od tebe sam sigurno stariji i dobro pamtim kad je Velež osvojio Kup Maršala Tita i Veležu želim sve najbolje i što brži povratak tamo gdje mu i jeste mjesto. Ali istovremeno ne omalovažavam druge klubove i ne vrijeđam kao što ti radiš. Ali svakom svoje i to je odraz tvoje kulture i odgoja.
Sportski pozdrav za tebe i FK Rudar Kakanj
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 avg 2017, 17:25

De zapelo Rodeni niste se valjda toliko razocarali?

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 13 avg 2017, 18:26

U subotu derbi zacelja :lol:
TŽV!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 avg 2017, 18:33

combe je napisao/la:De zapelo Rodeni niste se valjda toliko razocarali?
Ma nismo, ali da cvjetaju ruze - ne cvjetaju. ****, puno godina neprofesionalizma i anarhije u klubu, gdje je igrac mogao poslije treninga otic igrat malonogometni turnir, slomit nogu i uredno primat platu se ogledaju u ovim rezultatima. Realno igracima je sve omoguceno, od soba sa tv, klimom, marka im ne kasni nikad ali ne mozes ti to klosarima objasnit - prije ce metar u guzi.cu nego centimetar u glavu. A najgora su tzv nasa djeca, koja bi prva klub prodala za 50KM. Fajtamo se sa 1000000 problema, od tuzbi iste te djece, gdje ne mozes dovest igraca jer su te sasjekli sa 125000KM koje si im duzan isplatit do neprofesionalizma pojedinih fudbalera. Jbg, trebat ce jos izgleda neretve protec dok se neke stvari u nasem drustvu opcenito isprave.

Ne znam kako je kod vas, ali mi okupljeni oko Veleza nemamo uspjeha jer je previse mafije i ljudi koji imaju djon obraz i jer je godinama iza nas napravljena od kluba privatna prčija koju je svak mogao da muze dok ne iscijedi svaku marku. Sad kad se to vise ne moze, udara se sa svih strana na ljude koji istinski vole Klub i opet se trazi nacin da ti isti ljudi odustanu. Ali citirat cu predsjednika:

MOGU ME ZAUSTAVIT SAMO AKO ME LIKVIDIRAJU.

Mnogima koji se predstavljaju kao prijatelji kluba, kao navijaci, smeta jak, stabilan i premijerligaski Velez. I isti ti traze problem u HDZ i latinima, a njih realno boli kita za nas. Uvijek je bilo da je balija sam sebi najveci neprijatelj, i da od balije cudnije sorte nema. Jbg, bice bolje, u to sam uvjeren, jedino sto je nasa duznost je da zacepimo usta seratorima po gradu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 avg 2017, 18:46

Nedajte se. Mada taj put koji vi nazivate ispravnim u nasoj drzavi je cista utopija. Zivi bili pa vidjeli .
Kad vec imate covjeka sa parama trebali ste uzet par dobrih igraca i krnkanluk. Kupi, otmi itd.
To sto su neki vasi ovdje spominjali omlad.pogon, infrastruktura itd. sve je to lijepo.
Al velik ste vi klub da godinama tavorite u federalnoj. A sa takvim vasim pristupom hocete jos dugo.
Vi da udete infrastruktura bi se napravila. A te iluzije o omladinskoj skoli macku o rep. Poslije zadnjeg rata Zeljo je najvise djece izbacio pa opet ne moze zivjet od toga.
Tako da vi dok to docekate price i 10 ak godina. Sad se preracunajte vrijedil se toliko ganjat po ovoj kaljuzi od lige.
U SVAKOM SLUCAJU NEK VAM JE SA SRECOM.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 13 avg 2017, 19:01

drakensang je napisao/la:
combe je napisao/la:De zapelo Rodeni niste se valjda toliko razocarali?
Ma nismo, ali da cvjetaju ruze - ne cvjetaju. ****, puno godina neprofesionalizma i anarhije u klubu, gdje je igrac mogao poslije treninga otic igrat malonogometni turnir, slomit nogu i uredno primat platu se ogledaju u ovim rezultatima. Realno igracima je sve omoguceno, od soba sa tv, klimom, marka im ne kasni nikad ali ne mozes ti to klosarima objasnit - prije ce metar u guzi.cu nego centimetar u glavu. A najgora su tzv nasa djeca, koja bi prva klub prodala za 50KM. Fajtamo se sa 1000000 problema, od tuzbi iste te djece, gdje ne mozes dovest igraca jer su te sasjekli sa 125000KM koje si im duzan isplatit do neprofesionalizma pojedinih fudbalera. Jbg, trebat ce jos izgleda neretve protec dok se neke stvari u nasem drustvu opcenito isprave.

Ne znam kako je kod vas, ali mi okupljeni oko Veleza nemamo uspjeha jer je previse mafije i ljudi koji imaju djon obraz i jer je godinama iza nas napravljena od kluba privatna prčija koju je svak mogao da muze dok ne iscijedi svaku marku. Sad kad se to vise ne moze, udara se sa svih strana na ljude koji istinski vole Klub i opet se trazi nacin da ti isti ljudi odustanu. Ali citirat cu predsjednika:

MOGU ME ZAUSTAVIT SAMO AKO ME LIKVIDIRAJU.

Mnogima koji se predstavljaju kao prijatelji kluba, kao navijaci, smeta jak, stabilan i premijerligaski Velez. I isti ti traze problem u HDZ i latinima, a njih realno boli kita za nas. Uvijek je bilo da je balija sam sebi najveci neprijatelj, i da od balije cudnije sorte nema. Jbg, bice bolje, u to sam uvjeren, jedino sto je nasa duznost je da zacepimo usta seratorima po gradu.
samo ču da te ispravim, balidžan, ne balija. Ostalo +1

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2017, 19:25

Slozio bi se sa kolegom drakensangom. Mnogo je klosara koji su navikli krasti od kluba pa se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je ovo neki novi Velez i da njihove njuske mogu samo do kapije. Mnogo je i krtica koje su ostale u liku manjih pijuna koji su isto ucestvovali u prodajama i sramocenju kluba. Sve se to samo otkriva i samo je pitanje kada ce i oni biti nabijeni nogom iz kluba zajedno sa ovim pojedinim **** i selfi pozerima što se vuku po terenu i glume igrače. Nemamo normu povratka u PL ,ona ce doci kad je zasluzimo i necemo prestati u podrsci ljudima koji su uzeli klub kad su se miševi pokupili s broda jer nisu imali više ništa ukrast,necemo prestati sa podrskom ljudima koji ulazu svoje pare i vracaju dugove koje su ti miševi napravili. To govori i članstvo koje je za dan dva na 1100 i samo raste,poruke podrske svih normalnih velezovaca kojih je 99% i podrzava ovu upravu. Nije nas sramota igrat jos 10 godina ovu ligu ali nikad vise necemo biti kuja klub kao sto su mnogi. Ponosni pa makar se nikad ne vratili ali znamo da se vracamo ubrzo. Sa modernim stadionom i bez dugova,sa omladinskom skolom.i planom za normalno funkcionisanje kluba. Ako treba poginut cemo svi ali klub vise nece ispastati ni biti sramocen. Rezultati nam nikad nisu bili vodilja ljubavi zato smo progutali i ova dva poraza. Bit ce bolje i cestitam Bratstvu na zasluzenoj pobjedi. Prestati necemo nikada. Samo FORZA
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 14 avg 2017, 00:04

Ovakva situacija se,nazalost,mogla predvidjeti prije nego je sezona pocela.
Vidio sam,kao i ostali navijaci koji nisu otrovani iluzijama,da je Ibro potpuno izgubio kompas.Zamjeram mu sljedece stvari,jer ih je mogao sprijeciti:
1.Katastrofalno odradjen prelazni rok,od puno dobrih jeftinih igraca on dovodi yebenog Vasica od kojeg nema kuveta
2.Izgubljen autoritet u svlacionici od strane Ibre.
Ranije sam pisao kako pojedine igrace boli kuurac za klubom i kako misle da mogu da rade sta hoce,pogotovo na treninzima.Neki mu se i smiju iza ledja.Ja da sam im trener,trcali bi u 5 ujutro radi sramota koje nam priredjuju
3.Lose odradjene pripreme,kao i pripremne utakmice.
4.Prevelika promjena pozicija igracima izazvala je kontraefekat,mnogi igraci se bune javno u vezi toga.Ako citav zivot igrac igra jednu poziciju,ili ga stavi da igra tu poziciju ili ga nemoj nikako stavljati i ponizavati bezveze(Pennaso samo sto su golman postao)
4.Neosnovan optimizam prije pocetka sezone.Najavio je setanje ligom s ovom ispodprosjecnom ekipom,pa nas osramoti prosjecno Bratstvo.
5.Pasivnost dok mu igraci rade sta hoce poslije treninga i prije utakmice,ako ih ti ne mozes kontrolisati,nemoj ih ni trenirati.Ugledaj se na Odu,koji dok je radio kao trener Veleza zabranjivao izlaske,osim kad im on to dopusti.
A upravi zamjeram sljedece:
1.Preopterecivanje jednog covjeka jer npr. Ibro radi posao za troje,zbog toga i rezultat izostaje,Jaso kosi travu,itd.
2.Sportski direktor se mogao naci u ovih 11 mjeseci kako je Ibro dosao,transferi su potpuni promasaj
3.Marketing na jako losem nivou,mislim da tu sluzbu nemamo nikako u klubu.Clanske i posjeta itekako zavise od toga,radi buducnosti kluba.
4.Dosad su mogli da promjene trenere u omladinskom pogonu,oni se isti vrte ima 20 godina sa istim glupim metodama.Ne mozemo ostvariti napredak okretanjem u krug.
5.Mislim da se u ciljevima za ovu sezonu naglasavao ulazak u PL ove sezone.Ako oni ne mogu da ispune taj cilj,neka kazu javno odmah i ja cu ih podrzati.
6.Vip tribinu nisu morali prosirivati bez da su prvobitno srusili onaj zid gdje je sad semafor,ne moze se vidjeti korner iz nekih mjesta
Podrska i Ibri i upravi ali na greske se mora reagovati,makar ovako.
lezVe do bagro

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 14 avg 2017, 00:54

dzelllo je napisao/la:Ovakva situacija se,nazalost,mogla predvidjeti prije nego je sezona pocela.
Vidio sam,kao i ostali navijaci koji nisu otrovani iluzijama,da je Ibro potpuno izgubio kompas.Zamjeram mu sljedece stvari,jer ih je mogao sprijeciti:
1.Katastrofalno odradjen prelazni rok,od puno dobrih jeftinih igraca on dovodi yebenog Vasica od kojeg nema kuveta
2.Izgubljen autoritet u svlacionici od strane Ibre.
Ranije sam pisao kako pojedine igrace boli kuurac za klubom i kako misle da mogu da rade sta hoce,pogotovo na treninzima.Neki mu se i smiju iza ledja.Ja da sam im trener,trcali bi u 5 ujutro radi sramota koje nam priredjuju
3.Lose odradjene pripreme,kao i pripremne utakmice.
4.Prevelika promjena pozicija igracima izazvala je kontraefekat,mnogi igraci se bune javno u vezi toga.Ako citav zivot igrac igra jednu poziciju,ili ga stavi da igra tu poziciju ili ga nemoj nikako stavljati i ponizavati bezveze(Pennaso samo sto su golman postao)
4.Neosnovan optimizam prije pocetka sezone.Najavio je setanje ligom s ovom ispodprosjecnom ekipom,pa nas osramoti prosjecno Bratstvo.
5.Pasivnost dok mu igraci rade sta hoce poslije treninga i prije utakmice,ako ih ti ne mozes kontrolisati,nemoj ih ni trenirati.Ugledaj se na Odu,koji dok je radio kao trener Veleza zabranjivao izlaske,osim kad im on to dopusti.
A upravi zamjeram sljedece:
1.Preopterecivanje jednog covjeka jer npr. Ibro radi posao za troje,zbog toga i rezultat izostaje,Jaso kosi travu,itd.
2.Sportski direktor se mogao naci u ovih 11 mjeseci kako je Ibro dosao,transferi su potpuni promasaj
3.Marketing na jako losem nivou,mislim da tu sluzbu nemamo nikako u klubu.Clanske i posjeta itekako zavise od toga,radi buducnosti kluba.
4.Dosad su mogli da promjene trenere u omladinskom pogonu,oni se isti vrte ima 20 godina sa istim glupim metodama.Ne mozemo ostvariti napredak okretanjem u krug.
5.Mislim da se u ciljevima za ovu sezonu naglasavao ulazak u PL ove sezone.Ako oni ne mogu da ispune taj cilj,neka kazu javno odmah i ja cu ih podrzati.
6.Vip tribinu nisu morali prosirivati bez da su prvobitno srusili onaj zid gdje je sad semafor,ne moze se vidjeti korner iz nekih mjesta
Podrska i Ibri i upravi ali na greske se mora reagovati,makar ovako.
Kako se bola ne mijenjaju, samo Sice i aavdo ostali. A ni oni neće još dugo.
Cuj nisu morali. Da nisu, bilo bi sto ne prave. Kad prave, nisu morali. nije se rodio ko je narodu ugodio. A tih 3-4 reda nam neće ni trebati, tu ce se postavit reklame ili nešto tako. Dvije velike gluposti si napisao, mene stid.

PICKE STIDITE SE NAS KOJI SMO 90 MINUTA STAJALI PO KISI DA BI VI IMALI PODRSKU. SPRCIM VAM MAJKU.
RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA!
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 14 avg 2017, 18:53

Taj Sice je dosao u klub umjesto koga?Koga trenira Avdo i zbog cega?Zbog cega Avdo ne uci pionire kako da prime loptu,pa ovi udju u kadete potpuno nespremni?Kome su njih dvojica uzori?
Sa ovim korovom se davno trebalo zavrsiti.
Ovaj komentar o Vip tribini je veoma prost,vrlo lako je objasnio tvoje godine i tvoju pamet
lezVe do bagro

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 14 avg 2017, 21:50

Golman vas sadasnji nas bivsi vrhunski golman al flasa mu je draza nego ista a kako cujem u mostaru je nastavio po starom
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 15 avg 2017, 01:27

dzelllo je napisao/la:Taj Sice je dosao u klub umjesto koga?Koga trenira Avdo i zbog cega?Zbog cega Avdo ne uci pionire kako da prime loptu,pa ovi udju u kadete potpuno nespremni?Kome su njih dvojica uzori?
Ovaj komentar o Vip tribini je veoma prost,vrlo lako je objasnio tvoje godine i tvoju pamet
Haloooo, sice je odavno tu. Avdo trenira ponire/pretpionire ne znam tečno. Još su tu kako nas ne bi tužili jer im je bilo bruku para dužno. Ali ubrzo idu. Znaci pobio sam te s argumentom. Nisi ni znao da ima novih trenera u OP.
Ma ja bola, ti si upravu. Bas me čudi sto spominjes godine ono iznenađen sam. Cim ti nešto ne odgovara i kad se prospeš najlakše je spominjati godine i pamet.
Prvo se informisi pa onda Pisi, moronu.
FORZA VELEŽ!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 avg 2017, 17:32

slika
slika

ZAUVIJEK CES OSTATI ROĐENI IMPERATOR

NEK TI JE VJECNI RAHMET

NENAD BIJEDIĆ- ĆEĆA

1959-2011
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 avg 2017, 18:43

FORZZA DO GROBA
JEDITE GO.V.NA SVI KAO KOJI SERETE OVDJE.
VELEŽA BILO,IMA GA I BIĆE GA ...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 avg 2017, 20:32

Babatunde je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Taj Sice je dosao u klub umjesto koga?Koga trenira Avdo i zbog cega?Zbog cega Avdo ne uci pionire kako da prime loptu,pa ovi udju u kadete potpuno nespremni?Kome su njih dvojica uzori?
Haloooo, sice je odavno tu. Avdo trenira ponire/pretpionire ne znam tečno. Još su tu kako nas ne bi tužili jer im je bilo bruku para dužno. Ali ubrzo idu. Znaci pobio sam te s argumentom. Nisi ni znao da ima novih trenera u OP.
Ma ja bola, ti si upravu. Bas me čudi sto spominjes godine ono iznenađen sam. Cim ti nešto ne odgovara i kad se prospeš najlakše je spominjati godine i pamet.
Prvo se informisi pa onda Pisi, moronu.
Ma ja,nek uce oni omladince,nek ne izbacimo dobrog igraca od rata.
Naravno da sam znao za nove trenere,opet mi stavljas usta rijeci koje nisam napisao.
Pobio si me argumentom?Kad naucis u skoli sta je argument javi se.Dotad si na ignore listi
lezVe do bagro

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 avg 2017, 20:39

Svim navijacima i simpatizerima rođenih,i svimabkoji slave čestitam blagdan velike gospe.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 15 avg 2017, 23:43

dzelllo je napisao/la: Ma ja,nek uce oni omladince,nek ne izbacimo dobrog igraca od rata.
Naravno da sam znao za nove trenere,opet mi stavljas usta rijeci koje nisam napisao.
Pobio si me argumentom?Kad naucis u skoli sta je argument javi se.Dotad si na ignore listi
Izbacili smo mi fine igrace, ali su svi pobjeglu zbog bivših uprava, lopova, retarda... Peco, Basic, Behram...
Nisi znao, jer si napisao "Dosad su mogli da promjene trenere u omladinskom pogonu,oni se isti vrte ima 20 godina sa istim glupim metodama.Ne mozemo ostvariti napredak okretanjem u krug".
Nemoj me citirati da ne čitam tvoje gluposti. Upućen si u novosti iz kluba ko ja u novosti iz Gangzua :wave:
FORZA VELEŽ!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2017, 12:15

Dobili smo pojacanje u odbrani a zove se Ermin Imamovic. Po rijecima mnogih odlican igrac. :bih:

Debituje vec u subotu orituv Toska u Mostaru.

Idemo dalje...

FSB

Post Postao/la FSB » 16 avg 2017, 18:13

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 09 nov 2017, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 avg 2017, 19:02

Bravo momci. Dolina Grka
slika
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.