To igrači Veleža za vrijeme tekme čitaju forum na SS pa ćeš ih podstaknutikakanjac62 je napisao/la:Ako ne shvatas to nije bila moja prognoza nego samo zelja I da ih malo podstaknem da igraju jer Velez je tri klase kao klub ispred svih ostalih u prvoj ligi .Ja se sjecam Veleza kad si ti bio u povojima a mozda se nisi bio ni rodio .Velika je sramota I nesreca sto Velez ne igra Premijer ligu .A ti si se nakacio na mene koliko vidim bez razloga .Neka malo hajde prati me I moje komentare nema tu nista lose .Samo da znas da ja nikoga ne zelim niti cu da vrijedjam .Dok velez nije u PL yebo tu ligu.7aprildomemoj je napisao/la:Dobar si prognozerkakanjac62 je napisao/la:Ma daj sta se zayebavate poderite to .Bratsvo totalno lose samo malo zaigrajte .Dobicete vi to do kraja siguran sam

Od tebe sam sigurno stariji i dobro pamtim kad je Velež osvojio Kup Maršala Tita i Veležu želim sve najbolje i što brži povratak tamo gdje mu i jeste mjesto. Ali istovremeno ne omalovažavam druge klubove i ne vrijeđam kao što ti radiš. Ali svakom svoje i to je odraz tvoje kulture i odgoja.
Sportski pozdrav za tebe i FK Rudar Kakanj