Pazi da neces rastjerati...tu SIPA ne može nista... pogotovo macak i skvadra sa svojim siledzijsko-kabadahijsko-seljackim forama i ispadima po medijima koji btw ne piju vode al sekunde...pa nam zbog toga zakucaju kaznu 5 milja koje ovaj naravno nece platit,Krpa ti dobija max kaznu i tako....imaju oni poluge da te dotuku, pogotovo Klub na samrti kakav je Sloboda...ovaj samo mlati gloginje Slobodinim k u r c e m a klub ispastaSlobodas je napisao/la:Ma lopovski savez !!! Sto se one tuzbe tice predata je uefi i sada se ceka postupak tako sam ja cuoGledam Krstanovic kaznjen sa 4 utakmice ovi fakat nisu normalni u savezu treba to rascerati **** motkama dok je vrijeme
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zna li neko, da li ovo oni kaznjavaju prema pravilniku ili je ovo metoda "frljoka" jedan ponudi 5 milja a ostali dignu ruku.
- Beduin
- Kontakt:
I Azmir je iste stvari radio, po pitanju vokabulara, akcentiranja rijeci i ofiranja u medijima mozda i najgori je bio koji je vodio Slobodu. I podrzvao sam ga po pitanju javnog prozivanja Saveza, kao sto podrzavam svakoga ko to radi i ima muda. Zao mi je samo sto se jos tad nije islo do kraja, skupljali dokazi i na svaki moguci nacin da se to pokusalo raspraviti, obznaniti, uporediti kaznjavanje jedni, odnosno drugih klubova, toliko dokaza se imalo oko dvostrukih arsina. Nek idu 3 pm svi u Savezu i oni koji ih podrzavaju. Haram im bila svaka marka koju uzimaju jednima, naustrb drugih. Serem se i na njih i na klubove koje podrzavaju, jednom Kjosevskom dadnu smijesnu kaznu, a suigra koji baca baklje na publiku kazne s 1-2 utakmice, dok ostale koji se tuku ne kazne nikako, smradovi jedni.
Treba ih prozivati svaki dan, po ulicama transove okaciti, po mostovima natpise da svi citaju, u svakom mediju provlaciti te stvari, kad vec nemaju stiga gov.na jedna.
Treba ih prozivati svaki dan, po ulicama transove okaciti, po mostovima natpise da svi citaju, u svakom mediju provlaciti te stvari, kad vec nemaju stiga gov.na jedna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Reci da se zay.... Zrinja na svakoj poziciji ima najjace igrace u ligi, sem golmana mozda. O backupu da i ne govorim. Sloboda tuhvelja sa Krupama a da zgazi ekipu koja dominira u svakom segmentu igre zadnjih 5 godina. Uozbilji se...sloboda72 je napisao/la:,ali u fudbalu ih možemo zgaziti. ić
Slobodu vec dvije decenije karaju "sportski radnici" seoske zadruge zvane NSBiH....prosla su vremena kada je Slobodu stitio dr. Ante Raos.
dr. Ante Raos
dr. Ante Raos
E to mene najvise i nervira, pogotovo od ovih ovdje sisoljubaca sto sad prozivaju ovu upravu, a sisoja je radio i dosta gore stvari i svi smo ovdje likovali sto se suprostavlja, a sad kad ova uprava to radi onda ti ne valja i treba im zacepiti gubicuBeduin je napisao/la:I Azmir je iste stvari radio, po pitanju vokabulara, akcentiranja rijeci i ofiranja u medijima mozda i najgori je bio koji je vodio Slobodu. I podrzvao sam ga po pitanju javnog prozivanja Saveza, kao sto podrzavam svakoga ko to radi i ima muda. Zao mi je samo sto se jos tad nije islo do kraja, skupljali dokazi i na svaki moguci nacin da se to pokusalo raspraviti, obznaniti, uporediti kaznjavanje jedni, odnosno drugih klubova, toliko dokaza se imalo oko dvostrukih arsina. Nek idu 3 pm svi u Savezu i oni koji ih podrzavaju. Haram im bila svaka marka koju uzimaju jednima, naustrb drugih. Serem se i na njih i na klubove koje podrzavaju, jednom Kjosevskom dadnu smijesnu kaznu, a suigra koji baca baklje na publiku kazne s 1-2 utakmice, dok ostale koji se tuku ne kazne nikako, smradovi jedni.
Vlado Jagodic analizirao tekmu protiv Viteza!
Zasto se nas gradonacelnik ne oglasava u zadnje vrijeme u vezi istocne tribine koja je najveca laz u njegovom dugogodisnjem vladanju Tuzlom,koliko se sjecam licno je izjavio da bi bila sramota da Sloboda euro tekme igra u Zenici ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zato sto ga libo racku za Slobodom!!harry_90 je napisao/la:Zasto se nas gradonacelnik ne oglasava u zadnje vrijeme u vezi istocne tribine koja je najveca laz u njegovom dugogodisnjem vladanju Tuzlom,koliko se sjecam licno je izjavio da bi bila sramota da Sloboda euro tekme igra u Zenici ??
DRŽAVA TUZLA!!
Ekro poslusaj Vladinu analizu :kafa:NjonjoVam je napisao/la:zato sto ga libo racku za Slobodom!!
slusao sam...sta rec?i...eto nek uzme Zrinju ako je nije ublehas...nek me popiša slobodnoChinaglia je napisao/la:Ekro poslusaj Vladinu analizuNjonjoVam je napisao/la:zato sto ga libo racku za Slobodom!!
DRŽAVA TUZLA!!
Ekro to je ucjena, nije ti to lijepo da ucjenjujes covjeka jbg
Sloboda ce biti prvak, macak Tom ce biti najuspjesniji predsjednik u Slobodinoj istoriji, stadion ce biti zavrsen u roku, a pjesnik ce dobiti Nobelovu nagradu za knjizevnost.harry_90 je napisao/la:Zasto se nas gradonacelnik ne oglasava u zadnje vrijeme u vezi istocne tribine koja je najveca laz u njegovom dugogodisnjem vladanju Tuzlom,koliko se sjecam licno je izjavio da bi bila sramota da Sloboda euro tekme igra u Zenici ??
Moze li jedan **** dan da ne bude Azmir, Senad i Jasmin? Pa muka mi ulazit na forum, majke mi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
legla plata :mrgreen:Rimes87 je napisao/la:Moze li jedan **** dan da ne bude Azmir, Senad i Jasmin? Pa muka mi ulazit na forum, majke mi.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jest, sto pitas? [emoji14]Chinaglia je napisao/la:legla plataRimes87 je napisao/la:Moze li jedan **** dan da ne bude Azmir, Senad i Jasmin? Pa muka mi ulazit na forum, majke mi.
I see what you did there
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- Beduin
- Kontakt:
Sto bi Jasmin napravio nam tribinu kad necemo igrati Euro tekme. Azmir nas ostavio nakon nekoliko kola, iako je rekao da nikad nece tako otici, i logicno batalili smo tekme van BiH.
Sta bijase sa tekmi u Kanadi, naigrasmo se?
Rimes87 - naravno da ce se spominjati jos godinama, decenijama, sve dok se neki ne pomire sa time i ne nastane dalje, i ne kopiraju nas Savez sa dvostrukim arsinima, prethodnik bio svetac i sve mu oprosteno, a nasljednik gov.no pa makar radio iste stvari kao prethodnik. Na-aaa, ne moze tako.
Sta bijase sa tekmi u Kanadi, naigrasmo se?
Rimes87 - naravno da ce se spominjati jos godinama, decenijama, sve dok se neki ne pomire sa time i ne nastane dalje, i ne kopiraju nas Savez sa dvostrukim arsinima, prethodnik bio svetac i sve mu oprosteno, a nasljednik gov.no pa makar radio iste stvari kao prethodnik. Na-aaa, ne moze tako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ne mogu vise brate, vjeruj mi, dodjem ovdje da procitam sta ljudi misle o igri, sastavu, tekmama, pa mozda da se i ja malo ukljucim u diskusiju, a ono pise se o nekakvim 'mocnicima', da ih tako nazovem mada ni jedan od njih ne zasluzuje taj naziv. Mada ne znam sta sam ocekivao, gotovo ista spika pici po gradu.Beduin je napisao/la: Rimes87 - naravno da ce se spominjati jos godinama, decenijama, sve dok se neki ne pomire sa time i ne nastane dalje, i ne kopiraju nas Savez sa dvostrukim arsinima, prethodnik bio svetac i sve mu oprosteno, a nasljednik gov.no pa makar radio iste stvari kao prethodnik. Na-aaa, ne moze tako.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nas savez ****, igrace nam suspenduju, kaznjavaju kako hoce, golove ponistavaju a mi samo po svom. Nas sto interesuje i sto jedino znamo, mi samo po tome. Azmir, Senad, Azmir, Senad pa malo Jasmin i tako...
napunit stadion u nedjelju, platit ovu kaznu od toga, **** im mater i podrzat igrace.
al tesko je to
napunit stadion u nedjelju, platit ovu kaznu od toga, **** im mater i podrzat igrace.
al tesko je to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jel nas ponisteni gol bio na onom pregledu, sta su rekli