FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 15 avg 2017, 11:04

Slobodas je napisao/la:Ma lopovski savez !!! Sto se one tuzbe tice predata je uefi i sada se ceka postupak tako sam ja cuo :thumbup: Gledam Krstanovic kaznjen sa 4 utakmice ovi fakat nisu normalni u savezu treba to rascerati **** motkama dok je vrijeme
Pazi da neces rastjerati...tu SIPA ne može nista... pogotovo macak i skvadra sa svojim siledzijsko-kabadahijsko-seljackim forama i ispadima po medijima koji btw ne piju vode al sekunde...pa nam zbog toga zakucaju kaznu 5 milja koje ovaj naravno nece platit,Krpa ti dobija max kaznu i tako....imaju oni poluge da te dotuku, pogotovo Klub na samrti kakav je Sloboda...ovaj samo mlati gloginje Slobodinim k u r c e m a klub ispasta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 avg 2017, 11:14

Zna li neko, da li ovo oni kaznjavaju prema pravilniku ili je ovo metoda "frljoka" jedan ponudi 5 milja a ostali dignu ruku.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2017, 11:56

I Azmir je iste stvari radio, po pitanju vokabulara, akcentiranja rijeci i ofiranja u medijima mozda i najgori je bio koji je vodio Slobodu. I podrzvao sam ga po pitanju javnog prozivanja Saveza, kao sto podrzavam svakoga ko to radi i ima muda. Zao mi je samo sto se jos tad nije islo do kraja, skupljali dokazi i na svaki moguci nacin da se to pokusalo raspraviti, obznaniti, uporediti kaznjavanje jedni, odnosno drugih klubova, toliko dokaza se imalo oko dvostrukih arsina. Nek idu 3 pm svi u Savezu i oni koji ih podrzavaju. Haram im bila svaka marka koju uzimaju jednima, naustrb drugih. Serem se i na njih i na klubove koje podrzavaju, jednom Kjosevskom dadnu smijesnu kaznu, a suigra koji baca baklje na publiku kazne s 1-2 utakmice, dok ostale koji se tuku ne kazne nikako, smradovi jedni.
Treba ih prozivati svaki dan, po ulicama transove okaciti, po mostovima natpise da svi citaju, u svakom mediju provlaciti te stvari, kad vec nemaju stiga gov.na jedna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 avg 2017, 13:07

sloboda72 je napisao/la:,ali u fudbalu ih možemo zgaziti. ić
Reci da se zay.... Zrinja na svakoj poziciji ima najjace igrace u ligi, sem golmana mozda. O backupu da i ne govorim. Sloboda tuhvelja sa Krupama a da zgazi ekipu koja dominira u svakom segmentu igre zadnjih 5 godina. Uozbilji se...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2017, 13:36

Slobodu vec dvije decenije karaju "sportski radnici" seoske zadruge zvane NSBiH....prosla su vremena kada je Slobodu stitio dr. Ante Raos.

dr. Ante Raos
P.S. Rođen 05.09.1931. godine u makedonskom selu Gari, općina Debar. U Tuzli živi od 1942. godine. Završio Tehnološki fakultet (1958), magistrirao (1967) i doktorirao (1970). Istaknuti privrednik. Od ukupnog 41-godišnjeg radnog staža, između ostalih rukovodnih funkcija u privredi, 21 godinu bio na čelu KHK u Lukavcu i "Sodaso" i Tuzli. Ima zvanje vanrednog profesora na Tehnološkom fakultetu u Tuzli. Bio prvi predsjednik Foruma građana Tuzle. Takođe bio prvi predsjednik menadžera BiH. Član Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99. Aktivno učestvuje u radu Društva "Hrvatski dom" i Kluba "Ivan Mažuranić". Član Upravnog odbora Soroši fondacije Otvoreno društvo BiH. Bio aktivan sportista i sportski radnik. Bio predsjednik Fudbalskog saveza i saveza zajednica za fizičku kulturu SR BiH. Bio član Upravnog odbora fudbalskog saveza Jugoslavije. Bio predsjednik zajednica prvoligaša ex Jugoslavije.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 avg 2017, 13:40

Beduin je napisao/la:I Azmir je iste stvari radio, po pitanju vokabulara, akcentiranja rijeci i ofiranja u medijima mozda i najgori je bio koji je vodio Slobodu. I podrzvao sam ga po pitanju javnog prozivanja Saveza, kao sto podrzavam svakoga ko to radi i ima muda. Zao mi je samo sto se jos tad nije islo do kraja, skupljali dokazi i na svaki moguci nacin da se to pokusalo raspraviti, obznaniti, uporediti kaznjavanje jedni, odnosno drugih klubova, toliko dokaza se imalo oko dvostrukih arsina. Nek idu 3 pm svi u Savezu i oni koji ih podrzavaju. Haram im bila svaka marka koju uzimaju jednima, naustrb drugih. Serem se i na njih i na klubove koje podrzavaju, jednom Kjosevskom dadnu smijesnu kaznu, a suigra koji baca baklje na publiku kazne s 1-2 utakmice, dok ostale koji se tuku ne kazne nikako, smradovi jedni.
Treba ih prozivati svaki dan, po ulicama transove okaciti, po mostovima natpise da svi citaju, u svakom mediju provlaciti te stvari, kad vec nemaju stiga gov.na jedna.
E to mene najvise i nervira, pogotovo od ovih ovdje sisoljubaca sto sad prozivaju ovu upravu, a sisoja je radio i dosta gore stvari i svi smo ovdje likovali sto se suprostavlja, a sad kad ova uprava to radi onda ti ne valja i treba im zacepiti gubicu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2017, 13:45

Vlado Jagodic analizirao tekmu protiv Viteza!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2017, 13:58

Zasto se nas gradonacelnik ne oglasava u zadnje vrijeme u vezi istocne tribine koja je najveca laz u njegovom dugogodisnjem vladanju Tuzlom,koliko se sjecam licno je izjavio da bi bila sramota da Sloboda euro tekme igra u Zenici ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 avg 2017, 14:30

harry_90 je napisao/la:Zasto se nas gradonacelnik ne oglasava u zadnje vrijeme u vezi istocne tribine koja je najveca laz u njegovom dugogodisnjem vladanju Tuzlom,koliko se sjecam licno je izjavio da bi bila sramota da Sloboda euro tekme igra u Zenici ??
zato sto ga libo racku za Slobodom!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2017, 14:34

NjonjoVam je napisao/la:zato sto ga libo racku za Slobodom!!
Ekro poslusaj Vladinu analizu :kafa:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 avg 2017, 14:42

Chinaglia je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:zato sto ga libo racku za Slobodom!!
Ekro poslusaj Vladinu analizu :kafa:
slusao sam...sta rec?i...eto nek uzme Zrinju ako je nije ublehas...nek me popiša slobodno :urnebes: :urnebes: ne bi mi bilo mrsko za nova 3 boda na nšem kontu!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2017, 14:50

Ekro to je ucjena, nije ti to lijepo da ucjenjujes covjeka jbg

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2017, 15:02

harry_90 je napisao/la:Zasto se nas gradonacelnik ne oglasava u zadnje vrijeme u vezi istocne tribine koja je najveca laz u njegovom dugogodisnjem vladanju Tuzlom,koliko se sjecam licno je izjavio da bi bila sramota da Sloboda euro tekme igra u Zenici ??
Sloboda ce biti prvak, macak Tom ce biti najuspjesniji predsjednik u Slobodinoj istoriji, stadion ce biti zavrsen u roku, a pjesnik ce dobiti Nobelovu nagradu za knjizevnost.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 15 avg 2017, 15:19

Moze li jedan **** dan da ne bude Azmir, Senad i Jasmin? Pa muka mi ulazit na forum, majke mi.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2017, 15:25

Rimes87 je napisao/la:Moze li jedan **** dan da ne bude Azmir, Senad i Jasmin? Pa muka mi ulazit na forum, majke mi.
legla plata :mrgreen:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 15 avg 2017, 15:30

Chinaglia je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Moze li jedan **** dan da ne bude Azmir, Senad i Jasmin? Pa muka mi ulazit na forum, majke mi.
legla plata :mrgreen:
Jest, sto pitas? [emoji14]

I see what you did there ;)

Papac Papac,
Papac Papac,

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2017, 16:00

Sto bi Jasmin napravio nam tribinu kad necemo igrati Euro tekme. Azmir nas ostavio nakon nekoliko kola, iako je rekao da nikad nece tako otici, i logicno batalili smo tekme van BiH.
Sta bijase sa tekmi u Kanadi, naigrasmo se? :D

Rimes87 - naravno da ce se spominjati jos godinama, decenijama, sve dok se neki ne pomire sa time i ne nastane dalje, i ne kopiraju nas Savez sa dvostrukim arsinima, prethodnik bio svetac i sve mu oprosteno, a nasljednik gov.no pa makar radio iste stvari kao prethodnik. Na-aaa, ne moze tako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 15 avg 2017, 16:31

Beduin je napisao/la: Rimes87 - naravno da ce se spominjati jos godinama, decenijama, sve dok se neki ne pomire sa time i ne nastane dalje, i ne kopiraju nas Savez sa dvostrukim arsinima, prethodnik bio svetac i sve mu oprosteno, a nasljednik gov.no pa makar radio iste stvari kao prethodnik. Na-aaa, ne moze tako.
Ma ne mogu vise brate, vjeruj mi, dodjem ovdje da procitam sta ljudi misle o igri, sastavu, tekmama, pa mozda da se i ja malo ukljucim u diskusiju, a ono pise se o nekakvim 'mocnicima', da ih tako nazovem mada ni jedan od njih ne zasluzuje taj naziv. Mada ne znam sta sam ocekivao, gotovo ista spika pici po gradu.

Papac Papac,
Papac Papac,

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2017, 16:51

nas savez ****, igrace nam suspenduju, kaznjavaju kako hoce, golove ponistavaju a mi samo po svom. Nas sto interesuje i sto jedino znamo, mi samo po tome. Azmir, Senad, Azmir, Senad pa malo Jasmin i tako...

napunit stadion u nedjelju, platit ovu kaznu od toga, **** im mater i podrzat igrace.

al tesko je to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2017, 16:52

jel nas ponisteni gol bio na onom pregledu, sta su rekli

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.