SiouxLukavac je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pravi trener sa ovom ekipom bi se prepisao ligom.
Vjerujem da cemo doci opet u situaciju kao nekad prosle godine,s tim sto cemo tada pricati eh da su nam sad oni bodovi protiv Goska itd itd.
Promjenit ce oni trenera ali misljenja sam da ce to biti prekasno.
Ni najbolji trener svijeta ne bi mogao puno sa ovom ekipom, a pod "puno" podrazumijevam da se ne sramotimo protiv seoskih ekipa i graničnih prelaza i da ne pravimo veliki zaostatak za prvoplasiranom ekipom.
Jedina razlika bi bila što nas novi trener (ako ne priča i ne radi ono što mu kažu) ne bi sramotio u izjavama kad svaki put kad izađe u javnost.
Naš problem je što u ekipi imamo puno amatera, to nas yebe. Imamo mi finih igrača za ovu ligu, kad usporedimo sa ostalim, ali džaba to kad imamo isto toliko amatera i kad se to dvoje sastavi, ništa-niščim.
Nema napretka sve dok na lijevom beku igra Almir Bekić, nema napretka dok je tu Hebibović koji ima više promašaja nego kontakata sa loptom, nema napretka dok Radovac i Sarić drže sredu. Nema napretka sve dok se Ivetić šalta sa pozicije na poziciju.
Nema to veze sa amaterima,bit svega je sto nemamo sistem igre.
Vidis kako kazes.Igra Almir Bekic,dali mislis da bi normalan trener pustio tog Bekica da igra i dalje,dali bi stavio Peru na beka.
Dali bi normalan trener Sarica Elvisa ogranicio i rekao mu,slusaj sine ,il ces igrati na dva dodira maximalno il neces nikako igrati.
To su samo neki primjeri,sto bi ti kao trener pustio Sarica da ti gusi svaki je.beni napad?On zna igrati lopte to je jasno ,ali je jasno da ima previse slobode,i to ti kao trener moras sasjeci i reci tako i tako.Nema kuci da je nosis,il ces igrati sa sto manje dodira il neces nikako,ima ko hoce,jel idemo dalje.
Mozes li ti kao trener reci,e vidis imam Krstu koji je dobar u spicu,dobar je iza spica tu je i najbolji,pa sto su ja onda kao trener tog istok Krstu gurati u stranu gdje je goli ****,i koji takav steti i ekipi i sebi licno.
Mozes li ti kao trener reci ,stoper ce mi igrati stopera,e nece mi to veznjak igrati.
Itd itd itd.Ovo su sve balani primjeri,koji nas trener ne radi npr iz razloga jel je los trener.I opet naglasavam ova ekipa moze bez probleme sve da sjebe,al da se u njoj zna ko sta radi i ko sta igra.
Trenutno je nazalost na vrat na nos,ovdje i dobar postaje los.
Grozim se da se neke j.ebeno banalne stvari nemogu promjeniti i objasniti,papir i olovku djetetu da das lakse ce skotati neko nasi sto slazu tim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".