FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 avg 2017, 20:52

PitarBordo je napisao/la:
sekac je napisao/la:@Pitar Bordo i tu si se malo zeznuo i to sam ga pitao smijem li objaviti hehehehe imam i za to dokaz
Pa šta vam je trebao reći? [emoji38]

Pametan momak, neće da se mnogo ofira, kulturica, odgovorio na pitanje. Vama ide na konto što ste ga uopće pitali to tendenciozno pitanje koje pogrešnim odgovorom bi ga koštalo mnogo više nego vaša spoznaja i podjela to sa forumom zarad nekih jeftinih poena. :salut:
E bas ce Marko reci nekom nebitnom liku kojeg u zivotu nije sreo "jeste ne daju mi ida igram radi ugovora". Pa normalno da ce pricati neku umirujucu pricu. Joj kakvih sve ljudi ima.
Trebali bi raditi test inteligencije prilikom registracije na forum.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2017, 20:55

PAPE1 je napisao/la:Možda mi ne možemo dovesti bolje,da li je o tome ko razmislio od ovih dežurnih sveznalica,bitno je samo pljuvati šta god da se desi,ovo bi mogao biti jedan od najboljih prelaznih rokova,jedini minusi su sportski segment kluba i slučajevi kao što je ovaj amerikanac...
Pa normalno da ne mozes dovesti bolje kad nemas prebijene, kad plate igracima kasne. Zasto je to tako, kriva je nesposobna uprava.
Pa o tome brujimo vec dvije godine.

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2017, 20:55

"Kad se kudi treba pohvaliti prelazni rok..." - nisam dalje čitao.

slika
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 avg 2017, 21:00

ko je menadjer Marku???

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 avg 2017, 21:07

Evander je napisao/la:
sekac je napisao/la:@Pitar Bordo i tu si se malo zeznuo i to sam ga pitao smijem li objaviti hehehehe imam i za to dokaz
Pa šta vam je trebao reći? [emoji38]

Pametan momak, neće da se mnogo ofira, kulturica, odgovorio na pitanje. Vama ide na konto što ste ga uopće pitali to tendenciozno pitanje koje pogrešnim odgovorom bi ga koštalo mnogo više nego vaša spoznaja i podjela to sa forumom zarad nekih jeftinih poena. :salut:
E bas ce Marko reci nekom nebitnom liku kojeg u zivotu nije sreo "jeste ne daju mi ida igram radi ugovora". Pa normalno da ce pricati neku umirujucu pricu. Joj kakvih sve ljudi ima.

A tebi rekao da je ovom momku slagao. Kako ti znas da to nije istina ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2017, 21:07

:facepalm:
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2017, 21:09

Pravi trener sa ovom ekipom bi se prepisao ligom.

Vjerujem da cemo doci opet u situaciju kao nekad prosle godine,s tim sto cemo tada pricati eh da su nam sad oni bodovi protiv Goska itd itd.

Promjenit ce oni trenera ali misljenja sam da ce to biti prekasno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 avg 2017, 21:12

Ovaj ne razumije ništa, što znači da neće na njega utjecati raznovrstan meni psovki, što dovodi do zaključka da neće biti pritiska, što znači da će biti pojačanje.

Imam dobar filing u vezi ovog momka, ozbiljno!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 avg 2017, 21:13

fks74 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Pa šta vam je trebao reći? [emoji38]

A tebi rekao da je ovom momku slagao. Kako ti znas da to nije istina ?
Pa i da jeste i da nije istina, sigurno takvo sto nece putem poruke reci nekom nebitnom liku.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 avg 2017, 21:17

PitarBordo je napisao/la:Neko danas napisa da smo odradili najbolje prelazni rok od sviju... A evo 4 kola nismo nikog nadigrali. :lol:

morat cemo po gurbetima urinirati opet

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2017, 21:18

tenpenny je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Neko danas napisa da smo odradili najbolje prelazni rok od sviju... A evo 4 kola nismo nikog nadigrali. :lol:

Derbi ja mislim kad bi jedna ekipa jedne godine igrala sa 11 praznih flaša Jane od litar i po' ova druga bi se namučila i možda vako iz penala uzela. :lol:

Ne znam stvarno ko mi je kriminalniji trenutno, naši ili njihovi.

Možda pobjedimo, jer naši bolje igraju kada ima više gostujućih navijača. :kafa:
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 avg 2017, 21:23

miky_hz je napisao/la:Pravi trener sa ovom ekipom bi se prepisao ligom.

Vjerujem da cemo doci opet u situaciju kao nekad prosle godine,s tim sto cemo tada pricati eh da su nam sad oni bodovi protiv Goska itd itd.

Ni najbolji trener svijeta ne bi mogao puno sa ovom ekipom, a pod "puno" podrazumijevam da se ne sramotimo protiv seoskih ekipa i graničnih prelaza i da ne pravimo veliki zaostatak za prvoplasiranom ekipom.
Jedina razlika bi bila što nas novi trener (ako ne priča i ne radi ono što mu kažu) ne bi sramotio u izjavama kad svaki put kad izađe u javnost.

Naš problem je što u ekipi imamo puno amatera, to nas yebe. Imamo mi finih igrača za ovu ligu, kad usporedimo sa ostalim, ali džaba to kad imamo isto toliko amatera i kad se to dvoje sastavi, ništa-niščim.

Nema napretka sve dok na lijevom beku igra Almir Bekić, nema napretka dok je tu Hebibović koji ima više promašaja nego kontakata sa loptom, nema napretka dok Radovac i Sarić drže sredu. Nema napretka sve dok se Ivetić šalta sa pozicije na poziciju.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2017, 21:27

Ivetića još samo nisu poslali na posudbu u Domod na odjel bijele tehnike.
Samo Saraj'vo.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 avg 2017, 21:27

tenpenny je napisao/la:

Derbi ja mislim kad bi jedna ekipa jedne godine igrala sa 11 praznih flaša Jane od litar i po' ova druga bi se namučila i možda vako iz penala uzela. :lol:

Ne znam stvarno ko mi je kriminalniji trenutno, naši ili njihovi.

Možda pobjedimo, jer naši bolje igraju kada ima više gostujućih navijača. :kafa:
Preko gadova idemo dalje u dobru seriju s tim naravno da ce nam trebati jos pojacanja ako mislimo sta na oba fronta i naravno da se se nase dijete samir radovac posalje na posudbu u saobracajac.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 avg 2017, 21:37

ado-hz je napisao/la:ko je menadjer Marku???
Mislim da je beograđanin
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2017, 21:41

SiouxLukavac je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pravi trener sa ovom ekipom bi se prepisao ligom.

Ni najbolji trener svijeta ne bi mogao puno sa ovom ekipom, a pod "puno" podrazumijevam da se ne sramotimo protiv seoskih ekipa i graničnih prelaza i da ne pravimo veliki zaostatak za prvoplasiranom ekipom.
Jedina razlika bi bila što nas novi trener (ako ne priča i ne radi ono što mu kažu) ne bi sramotio u izjavama kad svaki put kad izađe u javnost.

Naš problem je što u ekipi imamo puno amatera, to nas yebe. Imamo mi finih igrača za ovu ligu, kad usporedimo sa ostalim, ali džaba to kad imamo isto toliko amatera i kad se to dvoje sastavi, ništa-niščim.

Nema napretka sve dok na lijevom beku igra Almir Bekić, nema napretka dok je tu Hebibović koji ima više promašaja nego kontakata sa loptom, nema napretka dok Radovac i Sarić drže sredu. Nema napretka sve dok se Ivetić šalta sa pozicije na poziciju.
Nema to veze sa amaterima,bit svega je sto nemamo sistem igre.

Vidis kako kazes.Igra Almir Bekic,dali mislis da bi normalan trener pustio tog Bekica da igra i dalje,dali bi stavio Peru na beka.

Dali bi normalan trener Sarica Elvisa ogranicio i rekao mu,slusaj sine ,il ces igrati na dva dodira maximalno il neces nikako igrati.

To su samo neki primjeri,sto bi ti kao trener pustio Sarica da ti gusi svaki je.beni napad?On zna igrati lopte to je jasno ,ali je jasno da ima previse slobode,i to ti kao trener moras sasjeci i reci tako i tako.Nema kuci da je nosis,il ces igrati sa sto manje dodira il neces nikako,ima ko hoce,jel idemo dalje.

Mozes li ti kao trener reci,e vidis imam Krstu koji je dobar u spicu,dobar je iza spica tu je i najbolji,pa sto su ja onda kao trener tog istok Krstu gurati u stranu gdje je goli ****,i koji takav steti i ekipi i sebi licno.

Mozes li ti kao trener reci ,stoper ce mi igrati stopera,e nece mi to veznjak igrati.

Itd itd itd.Ovo su sve balani primjeri,koji nas trener ne radi npr iz razloga jel je los trener.I opet naglasavam ova ekipa moze bez probleme sve da sjebe,al da se u njoj zna ko sta radi i ko sta igra.

Trenutno je nazalost na vrat na nos,ovdje i dobar postaje los.

Grozim se da se neke j.ebeno banalne stvari nemogu promjeniti i objasniti,papir i olovku djetetu da das lakse ce skotati neko nasi sto slazu tim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 avg 2017, 21:47

Haha ja smjesnih likova eto sekacu je Marko slagao,a ovima neka osoba nije slagala za njega? Nisam pisao na tu temu nista jer znam provjereno da je notorna laz da nema za stanarine nebuloza zestoka ako ko hoce pare da stavi tj ova dvojica sto prosipaju suplju,da sa Markom odemo na kafu al samo ako su spremni da stave dobre pare,da ih obrukam ovdje mada se sami brukaju. Ni jedan igrac Sarajeva ne kuburi sa takvim stvarima,a i da kubure boli me uvo ihrama nisu zasluzili bolje

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2017, 21:57

Klađenje je haram.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2017, 21:58

zagor1987 je napisao/la:Haha ja smjesnih likova eto sekacu je Marko slagao,a ovima neka osoba nije slagala za njega? Nisam pisao na tu temu nista jer znam provjereno da je notorna laz da nema za stanarine nebuloza zestoka ako ko hoce pare da stavi tj ova dvojica sto prosipaju suplju,da sa Markom odemo na kafu al samo ako su spremni da stave dobre pare,da ih obrukam ovdje mada se sami brukaju. Ni jedan igrac Sarajeva ne kuburi sa takvim stvarima,a i da kubure boli me uvo ihrama nisu zasluzili bolje
Al zamisli dokle oni idu kad pricaju takve nebuloze :facepalm:
To su klasicni lazovi i manipulatori.
Odavno to ja govorim.

Sad ce hilmo doci i reci kako neprimjereno pisem, a dopusta ovim da orgijaju na temi svojin lazima i ismisljotinama samo da bi nahranili svoju guzicu.

U INAT DUSMANIMA

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 15 avg 2017, 22:04

Jeko ovaj crnac sto je dosao kod nas ? :think:
04.10.2009 !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.