FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 avg 2017, 19:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas da ne sugerisete Mramoru, meni ili bilo kojem moderatoru kako ce raditi posao. Trudimo se, nekada dopustamo mozda i vise nego sto smo trebali, a vi nam cesto otezavate. Tema je namijenjena za sve navijace Slobode, slagali se sa danasnjom, proslom ili nekom buducom Upravom, ovdje su dobrodosli. Jos jednom molim da nam ne otezavate posao.
Ma ok je ba Aco, ali nema potrebe da se odstranjuje čovjek koji je dao više Slobodi, nego 90% forumaša ovog pdf-a! Njegov je lični izbor hoće li biti simpatizer još nekog kluba ili ne, ali ovdje mu se ne treba uskraćivati pravo na pisanje.

Ispade da svima koji pišu ovdje i još na temi Milana, Barcelone... treba zabraniti pisati na ovoj temi, jer su navijači tih klubova?!

Pustite čovjeka da piše, nikad i ne objavljuje nešto sto nije vezano za sam klub.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

NKMramor
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 18 avg 2017, 19:38

Pasha_car_aga je napisao/la: Ispade da svima koji pišu ovdje i još na temi Milana, Barcelone... treba zabraniti pisati na ovoj temi, jer su navijači tih klubova?!
Ne možeš to dvoje poredit nikako... :kafa:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 avg 2017, 19:42

NKMramor je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la: Ispade da svima koji pišu ovdje i još na temi Milana, Barcelone... treba zabraniti pisati na ovoj temi, jer su navijači tih klubova?!
Ima pravo da bude simpatizer bilo kojeg kluba... to mu ne može niko zabraniti, čovjek je dokazani Slobodaš i ne mogu mu to neki balavci omalovažavati i uskraćivati.

Ja sam navijač Slobode, ali sam i simpatizer Slavena i pozorno pratim njihove igre i koliko mi vrijeme i mogućnosti dozvoljavaju pratim njihove utakmice, jel to sad ne smijem pisati ovdje?

HElo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HElo » 18 avg 2017, 20:17

Mramore vrati nam Xeksora, jer bez njega tema stagnira :lol:

SARS
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 18 avg 2017, 20:56

Pasha_car_aga je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Ima pravo da bude simpatizer bilo kojeg kluba... to mu ne može niko zabraniti, čovjek je dokazani Slobodaš i ne mogu mu to neki balavci omalovažavati i uskraćivati.

Ja sam navijač Slobode, ali sam i simpatizer Slavena i pozorno pratim njihove igre i koliko mi vrijeme i mogućnosti dozvoljavaju pratim njihove utakmice, jel to sad ne smijem pisati ovdje?

Pasha nemoj da mijesas babe i zabe, ovdje su se pojedini likovi javno deklarisali da pocinju da navijaju za SSH i da im Sloboda ne djeluje kao zdrav kolektiv, i sam Sloboda 72 je imao ispade na temi SSH protiv Slobode i prema tome ma koliki se on predstavljao Slobodas preko nekih stvari ne treba prelaziti i nije ovdje samo Sloboda 72 ima ovdje jos likova koji se deklarisu kao i on, jer eto sisoja im se cini kao posten covjek

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 avg 2017, 20:58

aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas da ne sugerisete Mramoru, meni ili bilo kojem moderatoru kako ce raditi posao. Trudimo se, nekada dopustamo mozda i vise nego sto smo trebali, a vi nam cesto otezavate. Tema je namijenjena za sve navijace Slobode, slagali se sa danasnjom, proslom ili nekom buducom Upravom, ovdje su dobrodosli. Jos jednom molim da nam ne otezavate posao.
Acon NE dozvoli jednoumlje na temi bgt!!Sramota je Slobodi72 ne dozvoliti da piše ovdje,zar ne??
DRŽAVA TUZLA!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 avg 2017, 21:10

Daj SARS ne glupiraj se matereti. Ne mora se Sloboda72 dokazivati da li je slobodas ili ne (jer smo to vidjeli), a tebi treba godina zivota i staza na Tusnju da bi bio na nivou Slobode 72. Ajd mali mlijeko i spavanje . . Kasno je ovo vrijeme za tebe

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 avg 2017, 21:12

SARS je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: Ne možeš to dvoje poredit nikako... :kafa:

Pasha nemoj da mijesas babe i zabe, ovdje su se pojedini likovi javno deklarisali da pocinju da navijaju za SSH i da im Sloboda ne djeluje kao zdrav kolektiv, i sam Sloboda 72 je imao ispade na temi SSH protiv Slobode i prema tome ma koliki se on predstavljao Slobodas preko nekih stvari ne treba prelaziti i nije ovdje samo Sloboda 72 ima ovdje jos likova koji se deklarisu kao i on, jer eto sisoja im se cini kao posten covjek
Bez obzira šta je neko rekao u revoltu, to ne znači i da je tako, posebno u momentu kad se desio raspad garniture, zato ne mislim da je to njihovo opredjeljenje, nego čisto simpatisanje jedne fine fudbalske priče koja se radja, ne može se tek tako reći et ja više ne navijam za ove, sad navijam za one. U ostalom znaš ti da to tako ne može nisi dijete, ne znam što bezveze ljude prozvaš?!

Druga stvar prvi ti, a drugi ja smo jedan drugom rekli da nećemo otići zadugo na Tušanj, nakon dolaska Kurevića u "hitni odbor" pa smo već od prve tekme visili na tribini kao da se nije ništa desilo.

I još jedna stvar da te ne znam, stvarno bi pomislio da ti je Azmir u najmanju ruku zaklao nekog u familiji, pa ima li i jedan post da ga nisi spomenuo?

Popusti malo Azmira, trebamo mu k...c ljubiti, jer da se on ne pojavi 2011-e da uzme klub, danas nebi ni postojali!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 avg 2017, 22:13

Cuj, zabranili Sloboda 72 da pise ovdje :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....vidjet cu ja da zamolim ove iz veterana Slobode sto pisu saopstenja da se prebace ovdje da popune broj umjesto nas preletaca :urnebes: :urnebes: ....e budala,moj Bože :facepalm: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 18 avg 2017, 22:20

SARS je napisao/la:
a sta sa onima koji su se ovdje javno deklarisali da ne navijaju vise za Slobodu?
Aco ,Ovom papku se mnogo toga odobrava da pise,vrijeda i nista ,a covjeku SLOBODA 72 ,
Jednom od najjacih forumasa cijelog sport.ba brisu postovi

Mramore sram da te bude.I tebi sam dao glas....kajem se

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 avg 2017, 22:21

NjonjoVam je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Sariel je napisao/la:de ba chinaglja , nego nam razlozi prednosti i nedostatke u odnosu na zrinjski za nedelju to ti bolje ide...
dal to osjecam strah u tvom glasu Saricu Elvise :kafa: :urnebes: :urnebes:
: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

osjeti se strah u glasu :urnebes: :urnebes: :urnebes: TOOOO CHINIIIIII
Jel sve ok ???

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 avg 2017, 22:36

joksimovic je napisao/la:
SARS je napisao/la:
a sta sa onima koji su se ovdje javno deklarisali da ne navijaju vise za Slobodu?
Aco ,Ovom papku se mnogo toga odobrava da pise,vrijeda i nista ,a covjeku SLOBODA 72 ,
Jednom od najjacih forumasa cijelog sport.ba brisu postovi

Mramore sram da te bude.I tebi sam dao glas....kajem se
a gdje si joksime dijete nase, kako borgi igra ovih dana :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 avg 2017, 22:38

gledaj sto su sisojini ljubimci navalili, nicu ko gljive poslije kise, idite ba dojite svog precjednika natekle su mu sise kaze hahahahaha

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 avg 2017, 22:38

Tuzlak04 je napisao/la:Daj SARS ne glupiraj se matereti. Ne mora se Sloboda72 dokazivati da li je slobodas ili ne (jer smo to vidjeli), a tebi treba godina zivota i staza na Tusnju da bi bio na nivou Slobode 72. Ajd mali mlijeko i spavanje . . Kasno je ovo vrijeme za tebe
Cim stalno spominje sisoju garant je vrlo rano odbijen od sise :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa mu fali da dudla :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 avg 2017, 22:44

NjonjoVam je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Daj SARS ne glupiraj se matereti. Ne mora se Sloboda72 dokazivati da li je slobodas ili ne (jer smo to vidjeli), a tebi treba godina zivota i staza na Tusnju da bi bio na nivou Slobode 72. Ajd mali mlijeko i spavanje . . Kasno je ovo vrijeme za tebe
Cim stalno spominje sisoju garant je vrlo rano odbijen od sise :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa mu fali da dudla :urnebes: :urnebes:
nek ti kelly family dudla ;) ;)

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 avg 2017, 22:48

lakaPo ničija nije do zore sjala!!
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 avg 2017, 22:48

Pravite prepucavanja od teme i nema smisla.
A vi kako hocete..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 avg 2017, 22:51

SARS je napisao/la:gledaj sto su sisojini ljubimci navalili, nicu ko gljive poslije kise, idite ba dojite svog precjednika natekle su mu sise kaze hahahahaha
Stari,tebe je Husic bas j e b o nesto opasno u zivotu....to vec prelazi u opasan kompleks....ja sve kontam il' si "veteran Slobode" il' ti je Husic obecao kupit bambucu prije nego je otisao pa nije ispunio obecano.... mislim, koliko god da te placa Faraon,malo je...vjeruj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 avg 2017, 22:56

Preletači ne znaju šta će ako nam krene dobro ove sezone, a Zmaj 2 ne uđe u PL.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 avg 2017, 22:59

Mramore red bi bio da okrečiš. Smrdi nam pdf.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.