SARS je napisao/la:Pasha_car_aga je napisao/la:NKMramor je napisao/la:
Ne možeš to dvoje poredit nikako...

Ima pravo da bude simpatizer bilo kojeg kluba... to mu ne može niko zabraniti, čovjek je dokazani Slobodaš i ne mogu mu to neki balavci omalovažavati i uskraćivati.
Ja sam navijač Slobode, ali sam i simpatizer Slavena i pozorno pratim njihove igre i koliko mi vrijeme i mogućnosti dozvoljavaju pratim njihove utakmice, jel to sad ne smijem pisati ovdje?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pasha nemoj da mijesas babe i zabe, ovdje su se pojedini likovi javno deklarisali da pocinju da navijaju za SSH i da im Sloboda ne djeluje kao zdrav kolektiv, i sam Sloboda 72 je imao ispade na temi SSH protiv Slobode i prema tome ma koliki se on predstavljao Slobodas preko nekih stvari ne treba prelaziti i nije ovdje samo Sloboda 72 ima ovdje jos likova koji se deklarisu kao i on, jer eto sisoja im se cini kao posten covjek
Bez obzira šta je neko rekao u revoltu, to ne znači i da je tako, posebno u momentu kad se desio raspad garniture, zato ne mislim da je to njihovo opredjeljenje, nego čisto simpatisanje jedne fine fudbalske priče koja se radja, ne može se tek tako reći et ja više ne navijam za ove, sad navijam za one. U ostalom znaš ti da to tako ne može nisi dijete, ne znam što bezveze ljude prozvaš?!
Druga stvar prvi ti, a drugi ja smo jedan drugom rekli da nećemo otići zadugo na Tušanj, nakon dolaska Kurevića u "hitni odbor" pa smo već od prve tekme visili na tribini kao da se nije ništa desilo.
I još jedna stvar da te ne znam, stvarno bi pomislio da ti je Azmir u najmanju ruku zaklao nekog u familiji, pa ima li i jedan post da ga nisi spomenuo?
Popusti malo Azmira, trebamo mu k...c ljubiti, jer da se on ne pojavi 2011-e da uzme klub, danas nebi ni postojali!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk