parangal je napisao/la:Saurman je napisao/la:Mogao bi Messi dignuti sidro sa NC jer se ovo "produženje" oteglo i previše a Batromeu veli ugovor je spreman još samo da ga potpiše.

Ni to nije tajna i to je takodje veliki ćorin problem u ovom trenutku.....zna se da Mesi i tata već skoro godinu otežu potpis, ne zbog finansija nego upravo zbog Barsine konkurentnosti u najačem takmičenju......kad se sve sagleda ćora je u velikim gomnima da syebe te silne milione koje ima

.....ali sa druge strane nema velikih napada ćorinih oponenata i pretedenata na njegovo mesto.....svi oni čekaju da ćora piotone da bi se oni pojavili kao spasioci.....Ali ako se ćora (nekim čudom) isčupa iz gomana i što kaže moj drug @Romario uspe i osvojiti LP (opet nekim čudom), ćora će biti doživotni predsednik
PS. ako je neko zaboravio u sličnoj situaciji ćora se nalazio početkom 2015....uzeo LP i oduvao konkurente

Hebo coru, nije on toliko bitan, moze se uzeti liga prvaja i bez njega, a sto se tice mesija i toga da kao nece lotpisati novi ugovor jer ceka da vidi hoce li barca biti konkurentna, ne vjerujem u to, al ako je istina, onda je to preseravanje, messiju je bolje da radi svoj posao i da radi na tome da ga zaista smatramo najboljim svih vremena, u zadnje vrijeme
cesto tako ne izgleda, on se mora jednostavno vise truditi i ponasati ko vodja koji vodi ekipu do trofeja, a ne u najbitnijim utakmicama se ne vidjeti, ne moze to tako jbg
Znam da ce sad odma prica u smislu ne moze on sam, da nam nije njega, ne moze driblati petoricu i sl, al zaboli me, messi mora pokazivati skoro uvijek svoju klasu, narocito kad je najbitnije, kad vidimo kako on se bori i radi posao za ekipu, a drugi fulaju prilike, ne znaju,ne mogu ili nece, onda ne bi imo nista protiv njega ako bi otisao jer nema s kim, ovako prvo nek i on malo vise zapne, pa da vidimo na sta ce to izaci
Neka bude kao Rivaldo nekada, vukao ekipu al katastrofalne odbrane i golmani i ne moze covjek dati koliko ovi zahebati, i tu je jasna stvar, kad nema igra ubijao covjek s trideset metara, driblao, makazicama davao... Jasno pokazao svoje znanje i zalaganje a sto nije ostatak ekipe pratio nije do njega, ovdje mi s mesijem imamo situaciju da doslovno prehoda neku utakmicu bitnu za titulu, i da ide opet prica nema s kim, a bio i gori od ovih koji kao nisu dostojni da igraju s njim.
Dakle mesi vise zalaganja treba pa onda price nemam s kim i dajte mi ovoga ili onoga, prosle sezone trebalo povuci protiv hebenog deportiva i eto titule, bila bi dupla kruna, nije lose, al et prica je kao da nam je real pobjegao 20 bodova i ubijao nas u pojam koliko smo losi i koliko mesi nije imao podrsku, jedna utakmica i jedna utakmica protiv buranija deportiva ii malage falilo, i protiv juventusa je moglo al tu je mesi vec nesto radio, i kilava barca je bila vrlo konkurentna i prosle sezone do pred sam kraj, a ovdje prica kao da smo getafe
Nas predsjednik coro osim glupog transfera paulinja nista kriminalno lose nije napravio, sto ne daje preko sto miliona za dembelea i coutinja je potpuno u pravu, ako da vise hebo mu ja gospoju, bolje nikog da ne dovodi nego da popushi pijacarske fore, u slucaju neymar takodje nista kriv, astronimske pare, igrac zelio otici, nije imao nikakvog uticaja kad je isplacena klauzula, transfer mete bili verati,coutinjo dembele, dobro su to odredili, zasto nisu dovedeni takodje nije kriv jer verati je bio nemoguc, a ova dvojica zbog preseravanja i pijacarskih fazona svojih klubova mozda i ne dodju, ciro ako nasjedne na njihovu igru tek je onda krele, sto se odustalo od belerina i dobro je, sto se doveo semedo takodje solidan transfer, sto se ne prodaje škart i sto je doveden paulinjo to su realni propusti