FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Hendo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Hendo » 18 avg 2017, 23:12

parangal je napisao/la:Trebaju odyebati i Liverpul i BVB, dogovoriti se sa igračima da odbiju da igraju za klubove (plaćati ih koliko bi ih i klub plaćao dok budu pod suspenzijom)......i čekati Januar, i englezi i švabovi će ćoru vući za rukav i moliti da ih vodi.... ali šta to vredi kad ćorinu glavu traže svi i traže je odmah......i on će naravno napraviti glup potez i syebati sve pare
Evo kao navijač Liverpoola mogu samo reći probajte.
Niti možete a Bogami niti hoćete dovesti Coutinha, to se znalo od prvog dana i to je rečeno Barseloni. Druga stvar je što vaš predsjednik laže navijače. Dobro bi bilo da se smiriš. I da ponudite 300 miliona eura za Coutinha opet ga nećete dobiti.
Kocka je bačena

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 avg 2017, 23:13

"plaćati ih koliko bi ih i klub plaćao dok budu pod suspenzijom"

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2017, 23:15

parangal je napisao/la:Trebaju odyebati i Liverpul i BVB, dogovoriti se sa igračima da odbiju da igraju za klubove (plaćati ih koliko bi ih i klub plaćao dok budu pod suspenzijom)......i čekati Januar, i englezi i švabovi će ćoru vući za rukav i moliti da ih vodi.... ali šta to vredi kad ćorinu glavu traže svi i traže je odmah......i on će naravno napraviti glup potez i syebati sve pare
:lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2017, 23:16

Da, da, da. Nije protuzakonito, nikako. Da ne govorim kako bi, smio bih se kladiti, Barcelona dobila barem petogodišnju kaznu transfera (ili, bolje rečeno, registrovanja novih igrača) kad bi ikakav mail izašao u javnost. Ikakav u kome se dogovaraju sa igračem ili agentom.
Jednostavno, ovo što ti govoriš je SDA muljaža. Ništa više.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 avg 2017, 23:17

messilla je napisao/la:Tri ibogami. Sve tri odbijene. Ali ako si mislio nakon što je zatražio transfer, onda jeste jedna.
Mislio sam nakon što je zatražio transfer. Ali ako on stvarno bude uporan sa ovim da neće igrati, Liverpool će ga prodati. Samo što će se to odužiti do kraja prolaznog roka i svima iščupati živce.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 avg 2017, 23:19

Saurman je napisao/la:Mogao bi Messi dignuti sidro sa NC jer se ovo "produženje" oteglo i previše a Batromeu veli ugovor je spreman još samo da ga potpiše. :)
Ni to nije tajna i to je takodje veliki ćorin problem u ovom trenutku.....zna se da Mesi i tata već skoro godinu otežu potpis, ne zbog finansija nego upravo zbog Barsine konkurentnosti u najačem takmičenju......kad se sve sagleda ćora je u velikim gomnima da syebe te silne milione koje ima :mrgreen: .....ali sa druge strane nema velikih napada ćorinih oponenata i pretedenata na njegovo mesto.....svi oni čekaju da ćora piotone da bi se oni pojavili kao spasioci.....Ali ako se ćora (nekim čudom) isčupa iz gomana i što kaže moj drug @Romario uspe i osvojiti LP (opet nekim čudom), ćora će biti doživotni predsednik :lol:

PS. ako je neko zaboravio u sličnoj situaciji ćora se nalazio početkom 2015....uzeo LP i oduvao konkurente :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 avg 2017, 23:21

Kakav idol :tokralju: :rol:

Bartomeu out
Parangal in
:tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 avg 2017, 23:26

:ljepota:

slika

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 avg 2017, 23:26

Monolog je napisao/la:
Da, da, da. Nije protuzakonito, nikako. Da ne govorim kako bi, smio bih se kladiti, Barcelona dobila barem petogodišnju kaznu transfera (ili, bolje rečeno, registrovanja novih igrača) kad bi ikakav mail izašao u javnost. Ikakav u kome se dogovaraju sa igračem ili agentom.
Jednostavno, ovo što ti govoriš je SDA muljaža. Ništa više.
Ništa u životu nije legalno nemoj da se lažemo......naravno zar si mislio da ovo što sam napisao treba biti javno? Kao i svi poslovi na svetu treba ih odraditi u "tišini" i naravno "legalno" ;)

PS. od kad je fudbala kad dodje do kraja sezone i dva tima u trci za titulu ti klubovi premiraju protivnike konkurencije (o sudijama i nameštanju i da ne govorimo)....da li je to legalno? Ali funkcioniše kao sat...u svakoj hebenoj zabiti na planeti Zemlji :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2017, 23:29

Jedno je podsticaj, drugo je korporativna špijunaža. A ovo drugo ti smatraš legalnim, poštenim i šta sve ne. Svaka čast. :thumbup:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2017, 23:31

miki_92 je napisao/la::ljepota:

slika
Jel Nani dostupan? Osvajac eura, kljucna karika u Portugalu, ima samo 30-ak godina, najbolji "novi ronaldo", dribling sut sve ima, mislim da bi nekih 40 miliona bilo dovoljno?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 avg 2017, 23:32

Hendo je napisao/la:
Evo kao navijač Liverpoola mogu samo reći probajte.
Niti možete a Bogami niti hoćete dovesti Coutinha, to se znalo od prvog dana i to je rečeno Barseloni. Druga stvar je što vaš predsjednik laže navijače. Dobro bi bilo da se smiriš. I da ponudite 300 miliona eura za Coutinha opet ga nećete dobiti.
Dao bi ja LIverpulu (ne tebi da se razumemo).....300 quraca

A to što misliš da taj smrdljivi brazilac neće doći u Barsu......svrati ovde 31.8.2017 ;)

PS nažalost to će se desiti da ponovim da se ne misli da ja to priželjkujem....ali ćora će dati hebenih 150 a tvoj omiljeni klub će smrdu zapakovati u mašnicu :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 avg 2017, 23:35

Monolog je napisao/la:Jedno je podsticaj, drugo je korporativna špijunaža. A ovo drugo ti smatraš legalnim, poštenim i šta sve ne. Svaka čast. :thumbup:
Čekaj jel ti misliš da ovo što sam ja napisao ćoravi Bartomeu (kao nameru) treba da objavi u Mundo Deportivo? Uostalom koliko ja znam i jedan i drugi odbijaju igrati za klubove a Demba je već suspendovan....pitam se ZAŠTO? ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 avg 2017, 23:39

Donnie Darko je napisao/la:
miki_92 je napisao/la::ljepota:

slika
Jel Nani dostupan? Osvajac eura, kljucna karika u Portugalu, ima samo 30-ak godina, najbolji "novi ronaldo", dribling sut sve ima, mislim da bi nekih 40 miliona bilo dovoljno?
Ja na ovo ne mogu ni da se nasmejem pa neka je i sarkazam.....više je za plakati, čuj Nani :crazy:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 avg 2017, 23:40

Donnie Darko je napisao/la:
druga polovina avgusta je vec, nista ispod 50M kazu :hmmmmm:

vrijeme je da se vrati odbjegli sin :kafa:

slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2017, 23:44

Spremni su da prodaju Nanija. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 avg 2017, 23:49

Znači evo zapisao sam dva nicka.....@Hendo i @Osim13 (pošto vidim da ste simpatizeri Liverpula i tvrdite da nema nikakve šanse da dodje)

31.8.2017 (ako ne i ranije).....ili ću ja vama reći "izvinite momci, čika je malo pobudalio pa se zaneo" ili vi meni "izvini čiko, mi smo mladi i zeleni pa smo mislili da ga klub neće dati nipošto"

Jel dogovoreno? Ja držim reč...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 00:01

parangal je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Mogao bi Messi dignuti sidro sa NC jer se ovo "produženje" oteglo i previše a Batromeu veli ugovor je spreman još samo da ga potpiše. :)
Ni to nije tajna i to je takodje veliki ćorin problem u ovom trenutku.....zna se da Mesi i tata već skoro godinu otežu potpis, ne zbog finansija nego upravo zbog Barsine konkurentnosti u najačem takmičenju......kad se sve sagleda ćora je u velikim gomnima da syebe te silne milione koje ima :mrgreen: .....ali sa druge strane nema velikih napada ćorinih oponenata i pretedenata na njegovo mesto.....svi oni čekaju da ćora piotone da bi se oni pojavili kao spasioci.....Ali ako se ćora (nekim čudom) isčupa iz gomana i što kaže moj drug @Romario uspe i osvojiti LP (opet nekim čudom), ćora će biti doživotni predsednik :lol:

PS. ako je neko zaboravio u sličnoj situaciji ćora se nalazio početkom 2015....uzeo LP i oduvao konkurente :mrgreen:
Hebo coru, nije on toliko bitan, moze se uzeti liga prvaja i bez njega, a sto se tice mesija i toga da kao nece lotpisati novi ugovor jer ceka da vidi hoce li barca biti konkurentna, ne vjerujem u to, al ako je istina, onda je to preseravanje, messiju je bolje da radi svoj posao i da radi na tome da ga zaista smatramo najboljim svih vremena, u zadnje vrijeme
cesto tako ne izgleda, on se mora jednostavno vise truditi i ponasati ko vodja koji vodi ekipu do trofeja, a ne u najbitnijim utakmicama se ne vidjeti, ne moze to tako jbg

Znam da ce sad odma prica u smislu ne moze on sam, da nam nije njega, ne moze driblati petoricu i sl, al zaboli me, messi mora pokazivati skoro uvijek svoju klasu, narocito kad je najbitnije, kad vidimo kako on se bori i radi posao za ekipu, a drugi fulaju prilike, ne znaju,ne mogu ili nece, onda ne bi imo nista protiv njega ako bi otisao jer nema s kim, ovako prvo nek i on malo vise zapne, pa da vidimo na sta ce to izaci

Neka bude kao Rivaldo nekada, vukao ekipu al katastrofalne odbrane i golmani i ne moze covjek dati koliko ovi zahebati, i tu je jasna stvar, kad nema igra ubijao covjek s trideset metara, driblao, makazicama davao... Jasno pokazao svoje znanje i zalaganje a sto nije ostatak ekipe pratio nije do njega, ovdje mi s mesijem imamo situaciju da doslovno prehoda neku utakmicu bitnu za titulu, i da ide opet prica nema s kim, a bio i gori od ovih koji kao nisu dostojni da igraju s njim.

Dakle mesi vise zalaganja treba pa onda price nemam s kim i dajte mi ovoga ili onoga, prosle sezone trebalo povuci protiv hebenog deportiva i eto titule, bila bi dupla kruna, nije lose, al et prica je kao da nam je real pobjegao 20 bodova i ubijao nas u pojam koliko smo losi i koliko mesi nije imao podrsku, jedna utakmica i jedna utakmica protiv buranija deportiva ii malage falilo, i protiv juventusa je moglo al tu je mesi vec nesto radio, i kilava barca je bila vrlo konkurentna i prosle sezone do pred sam kraj, a ovdje prica kao da smo getafe

Nas predsjednik coro osim glupog transfera paulinja nista kriminalno lose nije napravio, sto ne daje preko sto miliona za dembelea i coutinja je potpuno u pravu, ako da vise hebo mu ja gospoju, bolje nikog da ne dovodi nego da popushi pijacarske fore, u slucaju neymar takodje nista kriv, astronimske pare, igrac zelio otici, nije imao nikakvog uticaja kad je isplacena klauzula, transfer mete bili verati,coutinjo dembele, dobro su to odredili, zasto nisu dovedeni takodje nije kriv jer verati je bio nemoguc, a ova dvojica zbog preseravanja i pijacarskih fazona svojih klubova mozda i ne dodju, ciro ako nasjedne na njihovu igru tek je onda krele, sto se odustalo od belerina i dobro je, sto se doveo semedo takodje solidan transfer, sto se ne prodaje škart i sto je doveden paulinjo to su realni propusti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 19 avg 2017, 00:10

@Romario

Namerno neću citirati onaj gornji deo tvog posta jer on ne priliči ne tebi nego tvojim godinama bez uvrede.....znaš ja to samo još od klinaca mogu pročitati "Mesi da bi bio najbolji svih vremena mora osvoiti SP sa Argentinom"....ili "Maradona je SAM osvoio 86-e" :crazy: ....mislim tj. znam da ti nisi klinac i zaista ti ne priliči da kažeš da Mesi mora dokazati se tako što će sa ovim glibonjama može nešto uraditi SAM.......ako ništa bar odvadi malo :lol:

e ovaj deo
Romariooo je napisao/la: Nas predsjednik coro osim glupog transfera paulinja nista kriminalno lose nije napravio, sto ne daje preko sto miliona za dembelea i coutinja je potpuno u pravu, ako da vise hebo mu ja gospoju, bolje nikog da ne dovodi nego da popushi pijacarske fore, u slucaju neymar takodje nista kriv, astronimske pare, igrac zelio otici, nije imao nikakvog uticaja kad je isplacena klauzula, transfer mete bili verati,coutinjo dembele, dobro su to odredili, zasto nisu dovedeni takodje nije kriv jer verati je bio nemoguc, a ova dvojica zbog preseravanja i pijacarskih fazona svojih klubova mozda i ne dodju, ciro ako nasjedne na njihovu igru tek je onda krele, sto se odustalo od belerina i dobro je, sto se doveo semedo takodje solidan transfer, sto se ne prodaje škart i sto je doveden paulinjo to su realni propusti
svaka čast :thumbup: ...ne bi ni ja dao ALI opet i ti i ja znamo da će ćora dati... :lol:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 19 avg 2017, 00:16

parangal je napisao/la:Znači evo zapisao sam dva nicka.....@Hendo i @Osim13 (pošto vidim da ste simpatizeri Liverpula i tvrdite da nema nikakve šanse da dodje)

31.8.2017 (ako ne i ranije).....ili ću ja vama reći "izvinite momci, čika je malo pobudalio pa se zaneo" ili vi meni "izvini čiko, mi smo mladi i zeleni pa smo mislili da ga klub neće dati nipošto"

Jel dogovoreno? Ja držim reč...
Evo mene, može nema problema. :thumbup:
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.