Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 19 avg 2017, 22:42

tareizo je napisao/la:da ne napravise onu bakljadu je bi mislio da su hz u nekom bokotu
Vođa im solo koncert odradio...
Nisu se culi osim kod crvenog Zelji i malo kod penala. Manijaci ih razvalili
EKONNP

alexis17

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la alexis17 » 19 avg 2017, 22:42

Zagor je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ruka mu na ledjima prilikom suta,i lopta koja ulazila u gol zaustavljena rukom. Prirodan polozaj ruke nije na ledjima,bez obzira ako je uz ledja (tijelo),ali glavutan "ne smije" drugi penal svirnuti. Cist crveni Kadusica,cist penal nad Ahmetovicem. I,ono je za zuti Iveticu. Dakle 4 penala na tekmi,eto dokle je stigao ovaj derbi,potpuna nemoc.
Ne mogu da vjerujem da smo i ovakvi mogli do pobjede.
Zaista se ne zna ko je gori. Uzas!
I sta bi nam to pomoglo?
Kakav zuti za Ivetica svega ti? Covjek uopste nije isao na loptu, uradio je sve da sprijeci gol.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 avg 2017, 23:02

Zagor je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ruka mu na ledjima prilikom suta,i lopta koja ulazila u gol zaustavljena rukom. Prirodan polozaj ruke nije na ledjima,bez obzira ako je uz ledja (tijelo),ali glavutan "ne smije" drugi penal svirnuti. Cist crveni Kadusica,cist penal nad Ahmetovicem. I,ono je za zuti Iveticu. Dakle 4 penala na tekmi,eto dokle je stigao ovaj derbi,potpuna nemoc.
Ne mogu da vjerujem da smo i ovakvi mogli do pobjede.
Zaista se ne zna ko je gori. Uzas!
I sta bi nam to pomoglo?
To je u drugom sad planu,komentarisemo pristup derbiju,nema tu sposobnog sudije,za ovakve je ovo utakmica karijere.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 avg 2017, 23:04

To da. Al opet i kadusic je mogao komotno crveni dobit, mozda bi onda jos gore po nas bilo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 avg 2017, 23:08

@alexis17 To je preporuka i Uefa-e,sviras penal uz zuti,sasvim dovoljno u ovoj situaciji,obzirom ako hoces da je sami pocetak tekme. Nije ga pokosio zlocinacki s ledja dok se ovaj stustio sam prema golu,oci u oci s golmanom. Razlika je to. I,nisam siguran jel Kjosevski dobio zuti,sto je jos jedan propust ako nije.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 avg 2017, 23:14

Zagor je napisao/la:To da. Al opet i kadusic je mogao komotno crveni dobit, mozda bi onda jos gore po nas bilo.
Da,svakako. Upravo se ta teza naslanja na situaciju kod crvenog za Ivetica,preporuka je da treba postojati odredjen prag tolerancije da se tekma ne upropasti. Sto se u ovom jadu od derbija ne primjeti,ali da je ovo bio slucaj bilo gdje od liga petice,i jedan takav derbi tamo bi bio upropasten vec u 4-toj minuti. Ja bi mu skinuo kapu da je Ivetic dobio zuti,Kadusic crveni,on je cist start i s namjerom da se ozlijedi igrac zanemario zbog gluposti koju je napravio prije toga.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 19 avg 2017, 23:15

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 19 avg 2017, 23:19

socrates je napisao/la:@alexis17 To je preporuka i Uefa-e,sviras penal uz zuti,sasvim dovoljno u ovoj situaciji,obzirom ako hoces da je sami pocetak tekme. Nije ga pokosio zlocinacki s ledja dok se ovaj stustio sam prema golu,oci u oci s golmanom. Razlika je to. I,nisam siguran jel Kjosevski dobio zuti,sto je jos jedan propust ako nije.
Kakav naputak
Gluposti pisete
Crveni cist.. Zuti bi bio u slucaju da je isao na loptu a u ovom slucaju je Ivetić rukama hvatao Zakaru i srusio ga sa ocitom namjerom tako da je odluka ispravna

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 avg 2017, 23:21

Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju :mrgreen:
Nije da nismo navikli na odron derbije ali se covjek nada boljoj tekmi.
Na kraju i poslije milion gresaka nikog nije ostetio naustrb drugog to je jedino pozitivno uz nasu pobjedu naravski.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 avg 2017, 23:26

brig je napisao/la:
socrates je napisao/la:@alexis17 To je preporuka i Uefa-e,sviras penal uz zuti,sasvim dovoljno u ovoj situaciji,obzirom ako hoces da je sami pocetak tekme. Nije ga pokosio zlocinacki s ledja dok se ovaj stustio sam prema golu,oci u oci s golmanom. Razlika je to. I,nisam siguran jel Kjosevski dobio zuti,sto je jos jedan propust ako nije.
Kakav naputak
Gluposti pisete
Crveni cist.. Zuti bi bio u slucaju da je isao na loptu a u ovom slucaju je Ivetić rukama hvatao Zakaru i srusio ga sa ocitom namjerom tako da je odluka ispravna
I,sad ja trebam reci,okej,takvo sto ne postoji??
Daj se informiraj pa dodji komentirati. Posebno sto kazes da se ovdje pisu gluposti. Aj' ne riSe!

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 19 avg 2017, 23:29

Nakon tri hiljade godina sviran nam penal na Koševu :bow: Zakarić je bio najbolji igrač dok nije izašao, **** čuvao ga Adžem imao je žuti karton!Čist penal bio je i za Sarajevo ali imamo Bufona :mrgreen: na golu hvala Allahu, iako je usrao Veca i bespotrebno izletio ko budala!Kadušić?Kakvo **** otac ga yebo, đonom u butinu majmun ulijeće, ne dao Allah dragi da je ono bila cjevanica kod Stanića, vanjski prelom bi bio sto posto, fuj
đubre jedno smećarsko!Ramović je isto crveni zaslužio, nakon ona dva starta, pogotovo drugi žuti gdje onako skršio onog pitarskog igrača!12 bodova, idemo dalje, samo lagano!

I čist crveni za Ivetića kod penala, njemu uopšte nije bila namjera da izbije loptu, nego očigledna namjera da zaustavi igrača, povlačenje s leđa s obje ruke, nema priče čist crveni!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 avg 2017, 23:35

propuh je napisao/la:Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju :mrgreen:
Na kraju i poslije milion gresaka nikog nije ostetio naustrb drugog to je jedino pozitivno uz nasu pobjedu naravski.
Haj malo objektivnosti,kako ba nije ostetio? Mi smo s penalom koji je sviran trebali voditi 2:1 jer onaj u prvom poluvremenu nije svirao. Na stranu to sto mi ne bi dali ni tri da su svirana,isto kao sto je trebao biti remi da se znalo ovaj pogoditi. Libo me racKu,ne trazim alibi nikakav,potpuno sam ravnodusan prema ovoj tekmi veceras,jer mi mozemo samo dole,ali treba biti realan i reci ako je neko ostecen. I,sta cemo sa rukom na gol liniji??

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Quinlan » 19 avg 2017, 23:40

socrates je napisao/la:
propuh je napisao/la:Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju :mrgreen:
Haj malo objektivnosti,kako ba nije ostetio? Mi smo s penalom koji je sviran trebali voditi 2:1 jer onaj u prvom poluvremenu nije svirao. Na stranu to sto mi ne bi dali ni tri da su svirana,isto kao sto je trebao biti remi da se znalo ovaj pogoditi. Libo me racKu,ne trazim alibi nikakav,potpuno sam ravnodusan prema ovoj tekmi veceras,jer mi mozemo samo dole,ali treba biti realan i reci ako je neko ostecen. I,sta cemo sa rukom na gol liniji??
Ako cemo se tiče voditi, da je onaj bogalj dabogda nogu slomio ma tri mjesta večeras dobio crveno zasluženi, da li bi uopšte došlo do crvenog ramovica, možda penala (Po meni nije jer većeg majmuna koji lakše pada u životu nisam vidio) i penala? 11 ma 9 od 10-15 minute misliš da bi se isto utakmica odvijala?

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 19 avg 2017, 23:57

Bgm ovaj Kadusic bi morao dobiti barem 10 utakmica suspenzije,ako je Krstanovic za ono dobio 4.
Igraj Široki ti si najbolji!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 19 avg 2017, 23:59

[quote="socrates"]
I,sad ja trebam reci,okej,takvo sto ne postoji??
Daj se informiraj pa dodji komentirati. Posebno sto kazes da se ovdje pisu gluposti. Aj' ne riSe![/quote]

Cist crveni. Ostalo su gluposti

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 00:01

@Quinlan To su sad teorije i odmotavanje filma unazad,koji bi dogadjaj prouzrokovao neki naredni i da li bi uopste,to niko ne zna naravno.Moze da ima veze i ne mora,to je tek u sferi nagadjanja. Ali,ako pricamo o cinjenicama i de facto o uticaju arbitra. Ja mogu sad tebi kontra pitanje (a nema potrebe tako posmatrati),Kadusic mozda i vjerovatno ne bi onako startovao da ovaj ranije dosudio uz penal i zuti!?!?! Zato i jeste ova prica koja se vrti oko jednog covjeka i jos cetvorice pomocnika. Ostecen neko ili ne,moje misljenje da jeste i da je ovaj uticao itekako na krajnji ishod. Ponavljam,apsolutno mi nista ne znaci i da smo dobili derbi,cak sta vise nikad nam mozda nece bolje leci poraz u derbiju kao ovaj. To sad ovdje nije ni bitno.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 20 avg 2017, 00:03

Zeljko ode na Kosevo I uzima bodove I pitare baca u bedak hehhehe

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 00:19

Gledam sad ovu situaciju,ipak Kjosevski nije dobio zuti. Stavi ruku u dzep,i predomisli se,nije mu dao zuti. :facepalm:
Zatim,prije nego je izveo penal,golman pa skoro metar izasao s linije..Kakav idiot ovaj Cuic,drama :o
Na jednom od prethodnih derbija,isti ovaj je ponistio penal na asistenciju linijskog sudije..I savez njega postavi za glavnog. :cool:

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 20 avg 2017, 00:30

Cuic nije los sudac,al se usro ko pi*ka kad je trebalo stisnut muda i otkinut crveni Kadusicu. Kasnije sve neke kompenzacije i onda naravno dobijes sta dobijes. Sta je s Valjicem? Jedino bi on mogao suditi ovakve utakmice
EKONNP

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 avg 2017, 00:34

Ma svaki se usere, da svira kako treba bilo bi po tri crvena na svakom derbiju, penala bruku i ostalih zayebancija. Poteško je suditi ovaj naš derbi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []