Vođa im solo koncert odradio...tareizo je napisao/la:da ne napravise onu bakljadu je bi mislio da su hz u nekom bokotu
Nisu se culi osim kod crvenog Zelji i malo kod penala. Manijaci ih razvalili
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Vođa im solo koncert odradio...tareizo je napisao/la:da ne napravise onu bakljadu je bi mislio da su hz u nekom bokotu
Kakav zuti za Ivetica svega ti? Covjek uopste nije isao na loptu, uradio je sve da sprijeci gol.Zagor je napisao/la:I sta bi nam to pomoglo?socrates je napisao/la:Ruka mu na ledjima prilikom suta,i lopta koja ulazila u gol zaustavljena rukom. Prirodan polozaj ruke nije na ledjima,bez obzira ako je uz ledja (tijelo),ali glavutan "ne smije" drugi penal svirnuti. Cist crveni Kadusica,cist penal nad Ahmetovicem. I,ono je za zuti Iveticu. Dakle 4 penala na tekmi,eto dokle je stigao ovaj derbi,potpuna nemoc.
Ne mogu da vjerujem da smo i ovakvi mogli do pobjede.
Zaista se ne zna ko je gori. Uzas!
To je u drugom sad planu,komentarisemo pristup derbiju,nema tu sposobnog sudije,za ovakve je ovo utakmica karijere.Zagor je napisao/la:I sta bi nam to pomoglo?socrates je napisao/la:Ruka mu na ledjima prilikom suta,i lopta koja ulazila u gol zaustavljena rukom. Prirodan polozaj ruke nije na ledjima,bez obzira ako je uz ledja (tijelo),ali glavutan "ne smije" drugi penal svirnuti. Cist crveni Kadusica,cist penal nad Ahmetovicem. I,ono je za zuti Iveticu. Dakle 4 penala na tekmi,eto dokle je stigao ovaj derbi,potpuna nemoc.
Ne mogu da vjerujem da smo i ovakvi mogli do pobjede.
Zaista se ne zna ko je gori. Uzas!
Da,svakako. Upravo se ta teza naslanja na situaciju kod crvenog za Ivetica,preporuka je da treba postojati odredjen prag tolerancije da se tekma ne upropasti. Sto se u ovom jadu od derbija ne primjeti,ali da je ovo bio slucaj bilo gdje od liga petice,i jedan takav derbi tamo bi bio upropasten vec u 4-toj minuti. Ja bi mu skinuo kapu da je Ivetic dobio zuti,Kadusic crveni,on je cist start i s namjerom da se ozlijedi igrac zanemario zbog gluposti koju je napravio prije toga.Zagor je napisao/la:To da. Al opet i kadusic je mogao komotno crveni dobit, mozda bi onda jos gore po nas bilo.
Kakav naputaksocrates je napisao/la:@alexis17 To je preporuka i Uefa-e,sviras penal uz zuti,sasvim dovoljno u ovoj situaciji,obzirom ako hoces da je sami pocetak tekme. Nije ga pokosio zlocinacki s ledja dok se ovaj stustio sam prema golu,oci u oci s golmanom. Razlika je to. I,nisam siguran jel Kjosevski dobio zuti,sto je jos jedan propust ako nije.
I,sad ja trebam reci,okej,takvo sto ne postoji??brig je napisao/la:Kakav naputaksocrates je napisao/la:@alexis17 To je preporuka i Uefa-e,sviras penal uz zuti,sasvim dovoljno u ovoj situaciji,obzirom ako hoces da je sami pocetak tekme. Nije ga pokosio zlocinacki s ledja dok se ovaj stustio sam prema golu,oci u oci s golmanom. Razlika je to. I,nisam siguran jel Kjosevski dobio zuti,sto je jos jedan propust ako nije.
Gluposti pisete
Crveni cist.. Zuti bi bio u slucaju da je isao na loptu a u ovom slucaju je Ivetić rukama hvatao Zakaru i srusio ga sa ocitom namjerom tako da je odluka ispravna
Haj malo objektivnosti,kako ba nije ostetio? Mi smo s penalom koji je sviran trebali voditi 2:1 jer onaj u prvom poluvremenu nije svirao. Na stranu to sto mi ne bi dali ni tri da su svirana,isto kao sto je trebao biti remi da se znalo ovaj pogoditi. Libo me racKu,ne trazim alibi nikakav,potpuno sam ravnodusan prema ovoj tekmi veceras,jer mi mozemo samo dole,ali treba biti realan i reci ako je neko ostecen. I,sta cemo sa rukom na gol liniji??propuh je napisao/la:Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju![]()
Nije da nismo navikli na odron derbije ali se covjek nada boljoj tekmi.
Na kraju i poslije milion gresaka nikog nije ostetio naustrb drugog to je jedino pozitivno uz nasu pobjedu naravski.
Ako cemo se tiče voditi, da je onaj bogalj dabogda nogu slomio ma tri mjesta večeras dobio crveno zasluženi, da li bi uopšte došlo do crvenog ramovica, možda penala (Po meni nije jer većeg majmuna koji lakše pada u životu nisam vidio) i penala? 11 ma 9 od 10-15 minute misliš da bi se isto utakmica odvijala?socrates je napisao/la:Haj malo objektivnosti,kako ba nije ostetio? Mi smo s penalom koji je sviran trebali voditi 2:1 jer onaj u prvom poluvremenu nije svirao. Na stranu to sto mi ne bi dali ni tri da su svirana,isto kao sto je trebao biti remi da se znalo ovaj pogoditi. Libo me racKu,ne trazim alibi nikakav,potpuno sam ravnodusan prema ovoj tekmi veceras,jer mi mozemo samo dole,ali treba biti realan i reci ako je neko ostecen. I,sta cemo sa rukom na gol liniji??propuh je napisao/la:Jedini gori od igraca na terenu je bio sudija, pogubio se ko mlada na vjencanju![]()
Nije da nismo navikli na odron derbije ali se covjek nada boljoj tekmi.
Na kraju i poslije milion gresaka nikog nije ostetio naustrb drugog to je jedino pozitivno uz nasu pobjedu naravski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.