Sta bolan!? "sportski dio malo koci",a ostalo sve i redu!?!?!?!muhamedhulk je napisao/la:ne bih se slozio bas, ali eto... sportski dio malo koci, dok financije dobro frceraju.zagorski je napisao/la:Upravo SVI su problem moj Muhamede,ne samo oni koji se bave tzv. sportskim odjelom.muhamedhulk je napisao/la:nisu 'svi' problem. trener je problem tj. fulanje sa izborom istog. i ono nase 'uvijek u krug' mjesec, dva pa novi, pola sezone pa novi, itd. naravno i za ovo neko mora odgovarati, a to je covjek zaduzen za sportski dio faruk i ko jos ima...
I Ilijevski koji je izgubljen u vremenu i prostoru pa ne zna sa kojim igracem uopste pregovara.
I lopinasi Kantardzic i Hujic koji jos uvijek iz sjene mutne stvari rade.
I ona klubska treba kad na upit navijaca odgovara vrlo elokventno rijecima : "jbg".
I Faruk koji nema pojma o poslu koji radi.
I svi nasi silni "vojnici": Ziji,Senad,Cala i ostali koji zarad dobre plate sute i "rade",a svi vide kako stoje stvari.
I naravno,vlasnik kojeg boli neka stvar za FKS,kao i sve oni njegovi cukojedi!
Jednostavno,nista ne stima i bez temeljitih promjena FK Sarajevo je klinicki mrtvo!
Idi bolan baci se sa kakve zgrade ne lupaj gluposti svega ti!
"malo koci",a mi se borimo za opstanak sa Celikom i Vitezom. "malo koci",a mi imamo tri vezana poraza na Kosevu pa to se nikada u historiji nije dogodilo i kada smo imali dugove do grla! "malo koci",a mi imamo najlosiji tim u historiji i najnesposobnije osobe u sportskom odjelu kluba.
A to da finansije "dobro frceraju"moze reci samo neko ko ima neki interes od kluba u vidu plate,dnevnice,'ugradnje' u ugovor igraca itd.
Nikako to nije mogao reci Marko neki dan kad nije imao za stanarine.