FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tenpenny
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tenpenny » 19 avg 2017, 23:12

povedi nas bradaricu :opaopa: :opaopa: :urnebes:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 avg 2017, 23:15

Komedija se nastavlja,normalno.
Nego,Celik se davranisao,Vitez isto nije los,nece nama biti lahko izboriti opstanak.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 19 avg 2017, 23:17

Onaj ko je postavio Repuha na mjesto trenera snosi jednaku krivicu kao i ova neznalica bez obraza
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 19 avg 2017, 23:17

Sta je forumasi hocemo ovdje baljezgat i pametovat ili cemo sta ozbiljnije organizovat neke batine ili neko ulijetanje evo ja sam spreman malo i odrobijat ako treba :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 avg 2017, 23:20

Ljudi izasli u opremi koju su im nane sile. Od kakvih jadova mi gubimo za ne povjerovati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 avg 2017, 23:24

Ja sam pljuvač!
slika
slika
slika

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2017, 23:25

Kadušić seljačina stvarno, yebo ga start, dobro smo prošli što nije pocrvenio.
Što se istok onoliko natovario na Ramovića nakon kartona? Meni ono nije u redu, momku yebu sve i svašta što igra za Želju. Još mu lik psuje Tifu i Grbavicu. Ako je provocirao nekako to je drugo, fakat nisam mogao vidjet.
Ja bih zabranio svakom ljevaku da prilazi bijeloj tački kad je penal. 98% ljevaka puca penal u istu stranu, normalno da ćeš ga pročitat. Što Merso nije puc'o? Zabio je Krupi iz penala na Koševu i Lištici dole, vidimo da zna i ima lijep stil šutanja, dovoljno visoko da je golman ne može skinut a opet ne previše da prebaci gol, vrlo elegantno. Nego kod nas je dograbi ljevak i glumi Edena Azara, da lopta pješke u gol uđe, e ući će al u qrcu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 19 avg 2017, 23:26

Ovo treba da bude kap koja je prelila čašu. Na kraju krajeva, yebeš ovaj remi koji smo ganjali cijelo vrijeme kada nam dogoročno ništa ne donosi. Ovi kanceri u upravi se moraju istjerati. Ne treba dozvoliti da ker ihtijarević ostane na ovoj funkciji više. Sabrina, kantandžić i sva qovna napolje.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 avg 2017, 23:27

@zagorski
ovo 'malo' se odnosi na izbor trenera, da se ne ponavljam. po meni je to problem broj 1 u Klubu. ok, parama si 'kupio' titule (mislim na dovodjenje skupih igraca) ali hajde da integrisemo djecu u ekipu. jer je to krajnji cilj. samoodrzivost. preko omladinaca. afirmacijom i prodajom istih.
'samo' treba naci pravog trenera i pustiti ga da radi. pravi trener je onaj koji ima znanje i sposobnost da natjera igrace da napreduju kao fudbaleri.
sto bi se bac'o sa zgrade? sto ne mislim kao ti? :lol:
ja u svom gradu, nikakve veze sa administracijom Kluba, tako da ti ta prica ne pije vode...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 avg 2017, 23:29

I ponovo nam je oficijelna "aktivna", pa ljudi nas yebu na svim poljima, stvarno nisu normalni.
Sada da svi odstupe, znači ama baš svi, ja bi opet bio nezadovoljan.
Oni su nakon svega ovog zaslužili batine, uvrede i sve najgore pa tek onda da odu tj. napuste klub.

Familiju im svima yebem bezobraznu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2017, 23:30

muhamedhulk je napisao/la:@zagorski
ovo 'malo' se odnosi na izbor trenera, da se ne ponavljam. po meni je to problem broj 1 u Klubu. ok, parama si 'kupio' titule (mislim na dovodjenje skupih igraca) ali hajde da integrisemo djecu u ekipu. jer je to krajnji cilj. samoodrzivost. preko omladinaca. afirmacijom i prodajom istih.
'samo' treba naci pravog trenera i pustiti ga da radi. pravi trener je onaj koji ima znanje i sposobnost da natjera igrace da napreduju kao fudbaleri.
ja u svom gradu, nikakve veze sa administracijom Kluba, tako da ti ta prica ne pije vode...
Afirmišemo omladinca koji zamalo momku nogu slomi. Hadžić večeras izgubljen, nažalost nakon gola Čeliku koji je iskreno bio više golmanov nego njegov, nije uradio ništa, još je usput i promašio 2-3 dobra zicera. Tolerišemo ga što je naš al' pogledajmo istini u oči, nije to to što smo očekivali.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 19 avg 2017, 23:32

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 avg 2017, 23:33

..u prostorije i potamaniti žohare, do posljednjega! :kafa:

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 19 avg 2017, 23:33

skoroalen je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:@zagorski
Afirmišemo omladinca koji zamalo momku nogu slomi. Hadžić večeras izgubljen, nažalost nakon gola Čeliku koji je iskreno bio više golmanov nego njegov, nije uradio ništa, još je usput i promašio 2-3 dobra zicera. Tolerišemo ga što je naš al' pogledajmo istini u oči, nije to to što smo očekivali.

Slobodno reci to sto kazes pogledajmo istini u oci,pa si uljepso to malo kazes nije to sto smo ocekivali,reci slobodno covjece mali hadzic je krampaaaaaaaa hahahahahhah krampurina :lol: :lol: :lol: :lol: kao i mico a i ovaj makedonac ce nam biti novi said da da bas smo u **** al idemo po 5 pobjeda u narednih 5 kola i eto nas gore.... :kafa:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 19 avg 2017, 23:36

46:57

I tako svaki derbi, do kad ce nase picke sutit??? :puke:

Pogledajmo kako to komsije s balkana rade.

Pismo Vojvodine Uefi: Mažić ovde pomaže Partizanu...
"Milorad Mažić nema isti kriterijum u prvenstvu u Srbiji i utakmicama koje sudi u inostranstvu", tvrde Lale

Fudbalski klub Vojvodina uputio je danas zvanični dopis Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) u kojem je istaknuto nezadovoljstvo suđenjem Milorada Mažića na prethodnim utakmicama Novosađana protiv Partizana.
"Svesni smo činjenice da je Mažić naš najbolji sudija i da na utakmicama pod okriljem FIFA i UEFA postiže izvanredne rezultate, te da je najbolji reprezent srpskog fudbala u svetu. Cela Srbija, pa i mi u FK Vojvodina, divimo se njegovim izvanrednim suđenjima i želimo mu da napreduje, te da još dugo u najboljem svetlu reprezentuje naš fudbal i Srbiju. Međutim, moramo da napomenemo da Milorad Mažić nema isti kriterijum u prvenstvu u Srbiji i utakmicama koje sudi u inostranstvu", između ostalog navodi se u pismu Vojvodine.
Novosađani ističu da je Mažić previše privržen Partizanu i da sudija iz Vrbasa na svim utakmicama protiv Vojvodine svojim odlukama pomaže crno-belima kako bi ostvarili povoljan rezultat.
"Od naše poslednje četiri utakmice protiv Partizana, tri utakmice sudio je upravo Mažić. Na sve tri utakmice, pobednik je bio Partizan i to zahvaljući grubim greškama sudije, koje su na kraju i uticale na konačan rezultat utakmice. Sigurni smo da, kada bi naši fudbaleri imali takav kriterijum na svojoj strani i mi bismo se mogli boriti za titulu, kao i za finale Kupa Srbije. Sve bi bilo drugačije, ali ovako, mi smo uskraćeni za pravo da se ravnopravno borimo sa Partizanom".

Iz Vojvodine ističu da su se obraćali FS Srbije i sudijskoj organizaciji, ali pošto od njih nisu dobili nikakav odgovor, obratili su se UEFA, sa željom da ta organizacija opomene Mažića i ukaže na njegovo suđenje.
"Ako Milorad Mažić uloži sebe i sudi utakmice u Srbiji kao što sudi one u organizaciji UEFA i FIFA, svi u Srbiji imali bismo veliku korist, a naš fudbal bi bio mnogo bogatiji i uspešniji. Naša želja nije da se Mažić kazni, već da mu se ukaže na greške koje je napravio i da se te greške isprave, a sve u interesu da nam fudbal bude bolji, da mlade sudije mogu da nauče i da se edukuju u pravom smeru kako bi i oni bili uspešni. Nadamo se da će naša molba biti razmotrena i da ćete, za dobrobit fudbala u Srbiji, pronaći rešenje i pomoći Vojvodini da se izbori sa nepravdom", navodi se u pismu kluba iz Vojvodine.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 19 avg 2017, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 avg 2017, 23:37

Upravo sam procitao jedan opsiran i zanimljiv text o Brdaricu i mogu samo reci da mi nije jasno zasto bi prihvatio da vodi nas koliko god ga ovdje neko ismijavao!?
Mozda zbog toga sto jos uvijek nismo svi shvatili gdje smo i sta smo!?
Ja medjutim ne vidim problem u Brdaricu(o kojem svabe itekako pisu pozitivno) nego u upravi i organizaciji kluba koje nema. Jedan trener tipa Kodro ili Brdaric ne moze sam sve promjeniti a to je kljucna stvar.
U poredjenju sa Kodrom se radi o liku koji je karakter kao recimo Effemberg ili Matheus(poredjenje svaba s njim), lik ne moze i ne zeli nikom da suti, na treningu igraci moraju da rade sta on kaze inace imaju veliki problem. Na treningu sve mora biti postavljeno na svoje mjesto i ako jedna stvar odudara, problem! Pisu takodjer da je nekoliko mladih igraca izbacio u prvu bundesligu i da su mu mnogi zahvalni na svemu i smatraju ga dobrim trenerom.
Zanimljivo je da je izabrao jedan sasvim drugi put u odnosu na druge trenere i vise puta odbijao drugoligase u Njemackoj.
Tezak karakter, radi sve na svoju ruku i kako samo on zeli, dobar i perspektivam trener, zeli ici svojim putem za razliku od standardnih trenera itd Ukratko ga ovako opisuju.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2017, 23:39

f0rest1946 je napisao/la:
46:57

I tako svaki derbi, do kad ce nase picke sutit??? :puke:

Pogledajmo kako to komsije s balkana rade.
http://www..moz.zartsport.com/vesti/pismo-predsednika-vojvodine-mazic-pomogao-partizanu-triput-uzastopno/175516
I šta i da smo dobili i drugi penal? Vidiš da u cijeloj ekipi nema igrača koji zna ošutat penal, protiv Zarije smo dobili dva pa vidio si šta bi. Svakoj ekipi je penal 90% gol, nama je penal 25% gol.
Kako je Zeba elegantno izveo, još lik stade i sačeka da mu se Pavlović baci. Pavlović leg'o 3 minute ranije i sa zemlje pita Zebu kad će nabit', dotužilo čovjeku ležat.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2017, 23:42

Titulu smo zijanili zbog Sarićevog penala protiv mostaraca na Koševu, kup smo izgubili zbog penala, iz Evrope ispali zbog penala....Nek nam ih ne sviraju više nikako.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2017, 23:43

Da mi ne neko rekao da ću nakon derbija biti ovako hladan, kontao bih da me laže. Malo mi bi krivo, nekih 15 minuta i proe.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 avg 2017, 23:44

@skoro
jel' ti ocekujes od hadzije da zabija svaku? ne kontam. da je super talent uzeli bi ga drugi na probi. dovoljno dobar je za nas, ali strpljenja. njemu bi bilo lakse da smo bolje sportski uredjeni i da sve frcera, lakse bi se uklopio..ovako svako malo trener drugi, jedan mu ne da igrati, drugi daje i tako u krug... zato treba trener koji ce znati sta i kako sa djecom u prvom timu, kako tempirati minutazu igracima itd. jbg tako se 'vani' radi.
ovaj brdaric, sjecam ga se nekad iz elfa i bayera/hannovera kao igraca. nezz kakav je trener, pretpostavljam nesto slicno mehi kodri - znaci odmah ga potpisati! :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 25 gostiju.