Možeš gledat na Moja Web TV free...wobly92 je napisao/la:Ti si stručnjak za streamove, jel prenosi neko večeras utakmicu?Chinaglia je napisao/la:

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Možeš gledat na Moja Web TV free...wobly92 je napisao/la:Ti si stručnjak za streamove, jel prenosi neko večeras utakmicu?Chinaglia je napisao/la:
ne kvari ovu sjajnu diskusijuRimes87 je napisao/la:Jesu vam glupa prepucavanja. Hajd vozite to u PP ili na opste diskusije.
Chini, imas poziv na saketanje.Chinaglia je napisao/la:ne kvari ovu sjajnu diskusijuRimes87 je napisao/la:Jesu vam glupa prepucavanja. Hajd vozite to u PP ili na opste diskusije.
razguli s teme
jel se zezas ?75000 je napisao/la:radel reflektori jesul uspjeli upalit?
Tvoj grafit na onoj zgradi pored škole "Kreka" nikad izlapit neće...marseille_unique je napisao/la:Kad sam ovu temu otvorio negdje u martu 2008 godine, negdje kada smo zaostajali za vodecom Modricom nekoliko bodova, nisam ni slutio da cu u meduvremenu zavrsiti na zapadu negdje veoma Daleko, a danas evo me sjedim na kafici u Carsiji, nakon sto sam sletio jucer, spreman da opet na Tusanj zakoracim. Upravu ne podrzavam, zelim samo viditi staru raju i sjetiti se nekih starih dana i starih utakmica. Rezultat me toliko ni ne zanima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.