Možeš gledat na Moja Web TV free...wobly92 je napisao/la:Ti si stručnjak za streamove, jel prenosi neko večeras utakmicu?Chinaglia je napisao/la:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj kurve sto pada 200 na sat i ne posustaje.
ne kvari ovu sjajnu diskusijuRimes87 je napisao/la:Jesu vam glupa prepucavanja. Hajd vozite to u PP ili na opste diskusije.
razguli s teme :arrow:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Chini, imas poziv na saketanje.Chinaglia je napisao/la:ne kvari ovu sjajnu diskusijuRimes87 je napisao/la:Jesu vam glupa prepucavanja. Hajd vozite to u PP ili na opste diskusije.
razguli s teme
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
radel reflektori jesul uspjeli upalit?
jel se zezas ?75000 je napisao/la:radel reflektori jesul uspjeli upalit?
- marseille_unique
- Kontakt:
Kad sam ovu temu otvorio negdje u martu 2008 godine, negdje kada smo zaostajali za vodecom Modricom nekoliko bodova, nisam ni slutio da cu u meduvremenu zavrsiti na zapadu negdje veoma Daleko, a danas evo me sjedim na kafici u Carsiji, nakon sto sam sletio jucer, spreman da opet na Tusanj zakoracim. Upravu ne podrzavam, zelim samo viditi staru raju i sjetiti se nekih starih dana i starih utakmica. Rezultat me toliko ni ne zanima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Tvoj grafit na onoj zgradi pored škole "Kreka" nikad izlapit neće...marseille_unique je napisao/la:Kad sam ovu temu otvorio negdje u martu 2008 godine, negdje kada smo zaostajali za vodecom Modricom nekoliko bodova, nisam ni slutio da cu u meduvremenu zavrsiti na zapadu negdje veoma Daleko, a danas evo me sjedim na kafici u Carsiji, nakon sto sam sletio jucer, spreman da opet na Tusanj zakoracim. Upravu ne podrzavam, zelim samo viditi staru raju i sjetiti se nekih starih dana i starih utakmica. Rezultat me toliko ni ne zanima...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
e sada valja laganini na Tusanj,ako dobijemo dobro je ako ne makar cu hraljat Vladi analizi!!Uvjeren sam da cemo dobro odigrati danas!!Samo da ne uvede Tandira;jahu,Smajića koji više liće na gmazove negona fudbalere...
DRŽAVA TUZLA!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sloboda: Muminović, Salkić, Todorović, Krpić, Ordagić, Ziljkić, Lazevski, Mehmedagić, Ćulum, Osmanagić, Ignjatović. Zrinjski: Pirić, Barišić, Barić, Jović, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Ćavar, Filipović, Bilbija.
Valja pokisnuti, ali očekujem da nas naši zagriju dobrom igrom.
Valja pokisnuti, ali očekujem da nas naši zagriju dobrom igrom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Daj ako nek ima link za gledanje, ova moja tv kod mene ne radi ili ja neznam to naci...
Thanx
Thanx
- marseille_unique
- Kontakt:
Imas na facebooku na direktni prijenosi feb stranici
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Salkić katastrofa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije ni Zrinjski nesto pokazao posebno. Naprotiv, po mom skromnom misljenju, mi smo imali vise od igre vecinu vremena. Samo, onaj slobodni je stvarno bio maestralan.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
. .za sve je kriv Azmir Husic. . .
U svim segmentima su nas nadigrali do sada. Krpić je uz salkića najgori pojedinac na tekmi. A da z sve je kriv seoski varalica. A da kriv je i savez sto nam sencu suspendiva pa igraci su u grcu i dezorijentirani
- transandino
- Kontakt:
ebo ti tandir svu fameliju i djecu vlado pa kako ga moze ubacivati uopste.krpic ne znam da je jednom sutno
AVANTI LIBERTA 1919
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sta nas boli tuki, ionako igramo bez ikakvih ambicija.
Analiza- Nema se sta analizirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.