A i ovaj sto je partizan prenosio je totalni debil mislim da je ibrahim muratovic.
Anderlecht napada svo vrijeme. On govori: Steze se obruč oko Anderlechtovog sesnesterca
ja se sjecam ka su na zadnjem ZOI prenosili karling likovi su 80% prenosa pricali o liverpoolu i njegovim navijacima a posto sam sam fan liverpoola nije mi smetalo,a sada zadnja tekma su isto prejaki bilijuznjak> je napisao/la:Ova dva komentatora na Euro sportu sto su komentarisali Dortmund vs Leverkusen koji su ti kraljevi![]()
ljudi poznaju nogomet kao niko al smjesni do bola sa svojim provalama
![]()
ima li taj klip? tražio sam na yt ali izgleda da ga nemabadblueboylivno je napisao/la:Jel tko gledao Dnevnik? Čovječe, kako je Kemal Ahmetović izgledao i pričao, mislio sam da ga strefi srčani.. usro sam se kad je ušutio na 10ak sekundi... strašno
Ako neko ima ili ako neko nađe klip, nek ga postvi da vidimo.brazzo je napisao/la:ima li taj klip? tražio sam na yt ali izgleda da ga nema
Gojko.the scouser je napisao/la:Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.
stvarno katastrofa...da se mene pita sve iole bolje utakmice prenosio bi Nebojša a i tenis je milina slušati...po meni najbolji komentator trenutnoDevil je napisao/la:Gojko.the scouser je napisao/la:Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.![]()
za njega je i fudbalski pocetnik enciklopedija.Ja kada njega cujem odmah prebacujem,zato nisam ni gledao Liverpool-Arsenal uzivo nego cekao ponedeljak i snimak na Areni.
I to fenomenalni reprezentativac Engleske. Ne zna Šuko ni kako Ronaldinho izgleda. Moraš biti na teškim drogama da visokog bijelca kratke kose zamijeniš sa niskim crncem duge kose u gro planu!Devil je napisao/la:No jedna glupost koja ce uci za izvalu godine je da je Bale engleski reprezentativac iako je ovaj odigrao 25 tekmi za Vels.
a inače utakmicu komentariše kao da je na sprovoduNixon je napisao/la:Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0"
mirza_9 je napisao/la:a inače utakmicu komentariše kao da je na sprovoduNixon je napisao/la:Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0"
hahahahaharoy_makaay je napisao/la:Jao likova na eurosport 2,ne mogu da vjerujem koji su to kraljevi,pa oni se više zaj**aju nego što prenose utakmicu.Bila neka priča o Degenu što igra za Stuttgart,i kaže onaj jedan sreća pa mu roditelji nisu dali ime Erik,jer bi onda bio degen-erik.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.