Sportski komentatori

DakaZdici
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la DakaZdici » 25 avg 2010, 02:32

Upravo, kontas Kayt e ono.

A i ovaj sto je partizan prenosio je totalni debil mislim da je ibrahim muratovic. :cry:

Anderlecht napada svo vrijeme. On govori: Steze se obruč oko Anderlechtovog sesnesterca :mrgreen:
Hala Madrid!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 25 avg 2010, 03:01

juznjak> je napisao/la:Ova dva komentatora na Euro sportu sto su komentarisali Dortmund vs Leverkusen koji su ti kraljevi :o :lol: ljudi poznaju nogomet kao niko al smjesni do bola sa svojim provalama :D 8-)
ja se sjecam ka su na zadnjem ZOI prenosili karling likovi su 80% prenosa pricali o liverpoolu i njegovim navijacima a posto sam sam fan liverpoola nije mi smetalo,a sada zadnja tekma su isto prejaki bili
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 avg 2010, 10:41

badblueboylivno je napisao/la:Jel tko gledao Dnevnik? Čovječe, kako je Kemal Ahmetović izgledao i pričao, mislio sam da ga strefi srčani :shock: .. usro sam se kad je ušutio na 10ak sekundi... strašno
:D
ima li taj klip? tražio sam na yt ali izgleda da ga nema :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 25 avg 2010, 12:23

brazzo je napisao/la:ima li taj klip? tražio sam na yt ali izgleda da ga nema :(
Ako neko ima ili ako neko nađe klip, nek ga postvi da vidimo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 13:03

the scouser je napisao/la:Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.
Gojko. :lol: :lol: za njega je i fudbalski pocetnik enciklopedija.Ja kada njega cujem odmah prebacujem,zato nisam ni gledao Liverpool-Arsenal uzivo nego cekao ponedeljak i snimak na Areni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2010, 20:24

Devil je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.
Gojko. :lol: :lol: za njega je i fudbalski pocetnik enciklopedija.Ja kada njega cujem odmah prebacujem,zato nisam ni gledao Liverpool-Arsenal uzivo nego cekao ponedeljak i snimak na Areni.
stvarno katastrofa...da se mene pita sve iole bolje utakmice prenosio bi Nebojša a i tenis je milina slušati...po meni najbolji komentator trenutno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 avg 2010, 20:37

Evo Šuke, pripremite se za provale ( bilježite i podjelite sa nama ) ! :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2010, 22:51

Šuko ima telepatske sposobnosti:"Bila je jedna anketa, odnosno nije bila, ali da se radila, mislim da bi 90% navijača Tottenhama glasalo za prolaz svog tima".
Utapa se u sivilo Igora(Brade) Kristića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 avg 2010, 22:57

Kakva je to bomba Corluke ( a šutao Ekoto )
Onda Kinga i Hudelstonea mješao.

Al' sve u svemu dobro je vodio utakmicu. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 23:00

No jedna glupost koja ce uci za izvalu godine je da je Bale engleski reprezentativac iako je ovaj odigrao 25 tekmi za Vels.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2010, 23:01

Sutira Bale reprezentativac Engleske :roll: taj lik smara previse sa svojim filozofiranjem i hvalisanjem engleza !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 avg 2010, 23:03

Devil je napisao/la:No jedna glupost koja ce uci za izvalu godine je da je Bale engleski reprezentativac iako je ovaj odigrao 25 tekmi za Vels.
I to fenomenalni reprezentativac Engleske. Ne zna Šuko ni kako Ronaldinho izgleda. Moraš biti na teškim drogama da visokog bijelca kratke kose zamijeniš sa niskim crncem duge kose u gro planu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 avg 2010, 23:49

Jes jes, i to fenomenalni reprezentativac Engleske koji je kasnije doživio težak pad kratkog daha :?:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 avg 2010, 22:12

Spaho Spaho ni na jednom ebenom prijenosu ni fudbala ni atletike ne može da se ne desi mijenjanje prezimena igrača večeras od Perea napravi Parea :( :oops: Njega ne slušati je pravi raj za uši.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Nixon
Kontakt:

Post Postao/la Nixon » 28 avg 2010, 17:00

Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0" :mrgreen:
Potpisi su za levate...

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 28 avg 2010, 17:02

Nixon je napisao/la:Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0" :mrgreen:
a inače utakmicu komentariše kao da je na sprovodu

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 avg 2010, 20:55

mirza_9 je napisao/la:
Nixon je napisao/la:Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0" :mrgreen:
a inače utakmicu komentariše kao da je na sprovodu

Daleko najgori komentator kojeg sam slusao! (Osim onog Bilica sa FTV-a) ono se neradja. Jednom je prenosio englesku ligu United - Everton prije jedno 2-3 godine i tako je dobar bio da nikad vise nije nista prenosio! Prva recenica mu je bila dobro dosli na utakmicu engleske bundeslige! :o :lol: :lol: Netreba ti vise nista!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 29 avg 2010, 18:08

Jao likova na eurosport 2,ne mogu da vjerujem koji su to kraljevi,pa oni se više zaj**aju nego što prenose utakmicu.Bila neka priča o Degenu što igra za Stuttgart,i kaže onaj jedan sreća pa mu roditelji nisu dali ime Erik,jer bi onda bio degen-erik. :lol: :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 avg 2010, 22:14

roy_makaay je napisao/la:Jao likova na eurosport 2,ne mogu da vjerujem koji su to kraljevi,pa oni se više zaj**aju nego što prenose utakmicu.Bila neka priča o Degenu što igra za Stuttgart,i kaže onaj jedan sreća pa mu roditelji nisu dali ime Erik,jer bi onda bio degen-erik. :lol: :lol:
hahahahaha :lol: :lol:

Nixon
Kontakt:

Post Postao/la Nixon » 29 avg 2010, 22:31

Ova dvojica su nešto poput onih sa OBN-a, što kečere komentarišu :D
Potpisi su za levate...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.