tuzlace, ja pricam o jednoj stvari, ti o drugoj
sloboda72 je postavio video na kome se vide slavlje i zajednistvo nakon pobjede u Mostaru i aludirajuci na trenutni UO, napisao je sljedece:
sloboda72 je napisao/la:Bože ,šta nam uradiše od onakve ekipe.
ja sam odgovorio da vec pocetkom naredne sezone ta ekipa vise nije postojala, atmosfera u svlacionici je bila losa, a tada u klubu nije bio odbor za hitnost, ni trenutni UO, vec Azmir Husic i Husref Musemic, tako da je raspad te ekipe poceo dok su oni bili tu, a raspad ekipe nisu nuzno odlasci igraca, jer sve i da su ti igraci ostali, bilo sa Azmirom Husicem ili trenutnim UO, te ekipe vise ne bi bilo
dal bi oni izborili LE do kraja sezone, bilo s Husrefom ili nekim drugim trenerom, to je neka druga prica, to nisam komentarisao, ali ne znam niti jednog navijaca da je bio zadovoljan igrama Slobode do tog meca s Mladosti i nakon istog, a ako vi vjerujete da bi u nastavku sezone stvarili bile bolje, ok, vjerujte
eh da, nije se UO rjesio tih igraca jer ne zele dobro Slobodi, vec su se pruzili koliko mogu, za svakog normalnog covjeka to je nesto normalno, ali eto, kod nas se to gleda kao srozavanje ekipe, sto zapravo i jeste slucaj, al ne s losom namjerom i zbog toga to ne treba predstavljat na nacin na koji se predstavlja
pravite od ljudi negativce zbog toga jer NE MOGU bolje, jer rade koliko MOGU... oni da ne zele dobro Slobodi, Sloboda bi se raspala, kako se i predvidjalo nakon odlaska Husica, najprije na zimu, pa na ljeto, a ono k moj... nije se raspala ni igracki, ni organizaciono, cak stavise, dosta dobrih stvari rade!
to sto ekipa igra lose, nije kriv UO, vec Vlado i igraci, UO je napravio ekipu za ligu za prvaka, imaju plate redovne, pa sta vise da urade... oni su svoje ispunili, sada igraci i Vlado trebaju ispunit svoje