Ma za Želju navijam da ne budem pitar

jbg grijeh je to
.A sad ozbiljno još kao malo dijete nisam imao gdje da pratim našu ligu,a to zbog ovih huligana ne znam koje godine ja se ne sjećam tog događaja,ali mi je pričao stari odveo on mene na tekmu kad li 98,98 ja još nisam imao ni 4. godine gostovalo Sarajevo u Brezi inače mi je stari prije išao na sve turnire i utakmice pa eto i da na sina prenese.I nije ni počela tekma ovi "navijači"naprave neko sranje mene on iznese sa stadiona da spasi živu glavu i meni i sebi:lol: I od tada me nije vodio dok sam još dijete bio ne mogu ići sam tako da sada nemam neko interesovanje da idem na fudbalske tekme.
Tako da sam fudbal uglavnom gledao na TV-u i jednostavno sam zavolio tako Real Raul,Mory,Makelele,Figo i ostale legende jbg dosta sam prošao sa Realom zadnjih 5-6 godina

ali još uvijek navijam za njih imam dosta tako jarana pa navijaju jednu sezonu za Barcu kad osvoje,onda slijedi Manchester ili Milan ja sam uvijek nešto volio,navijao za Real nemoguće je objasnit,ali jednostavno je tako
Od naših volim Želju(za Želju se ne navija Željo se voli) kao što rekoh u porodici su mi većinom željovci jest da ne idem na utakmice.
Inače mi je košarka top sport što se može zaključit iz nika

tako da sam išao često da gledam Bosnu još dok je bila jaka u gudijer ligi sada rjeđe idem nije neka kvaliteta,a i prije na utakmice reprezentacije su me vodili u ovom ciklusu sam bio jedino protiv Britanaca jbg kako kvaliteta pada tako pada i zainteresovanost

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.