Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

respo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la respo » 28 avg 2010, 18:12

Monolog je napisao/la:@Devile,

Nemoj tako, @Respo zna apsolutno sve. Što se tiče @Raikkonena, ako se ne varam, mi imamo važeću opkladu?!
u odnosu na tebe sigurno znam vise

za devila
ko smo to mi da dajemo prognoze?
jbt svi ovdje umislili da vrhunski treneri specijalisti neki pa od vas zavisi i kompletna fudbalska europa kako cete vi reci prognoze
jah kako da ne
nego prihvati se ti posla kojeg radis ako radis i manje umisljaj i ti i ostali da ste strucnjaci
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 18:23

respo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Devile,

Nemoj tako, @Respo zna apsolutno sve. Što se tiče @Raikkonena, ako se ne varam, mi imamo važeću opkladu?!
u odnosu na tebe sigurno znam vise

za devila
ko smo to mi da dajemo prognoze?
jbt svi ovdje umislili da vrhunski treneri specijalisti neki pa od vas zavisi i kompletna fudbalska europa kako cete vi reci prognoze
jah kako da ne
nego prihvati se ti posla kojeg radis ako radis i manje umisljaj i ti i ostali da ste strucnjaci
Pa zasto cemo onda na forumu,ako necemo malo razgovarati,davati prognoze,komentarisati transfere...
Nismo valjda ovde samo da pratimo rezultate,ima toga na mnogim stranicama
Nismo valjda ovde samo da procitamo kada neko predje u neki klub-imamo za to transfermarkt
Nismo valjda tu samo da bi kritikovali nekoga kada napise odlicnu analizu kao sto je to @monolog uradio.
.
.
.
Sto se tice njegovog potpisa,shvatices vremenom sta znaci. :mrgreen: ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 avg 2010, 18:30

Omerbavarac je napisao/la:Ne znam je li bilo, ali dojucerasnji clan Genoe Bocchetti potpisao za Rubin, a vrijednost transfera iznosi oko 9 miliona.
ne znam samo kako misli izborit mjesto u reprezentaciji, haj da ima 30-31 godinu, al buducnost pred njim :roll:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2010, 18:33

nevjernik je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ne znam je li bilo, ali dojucerasnji clan Genoe Bocchetti potpisao za Rubin, a vrijednost transfera iznosi oko 9 miliona.
ne znam samo kako misli izborit mjesto u reprezentaciji, haj da ima 30-31 godinu, al buducnost pred njim :roll:
U Rusiju dolaze sve bolji i bolji igraci...jest da ce ih slabo ko pratit tamo al liga je extra jaka..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 18:35

@Respo,

Rekoh već da si ti stručnjak, tako da... ;)

Nego, ko si ti da kritikuješ ostale? Zašto misliš da si kompetentan za to? Da nisi dobitnik Oskara, Pulitzera ili si možda dobio i Nobelovu nagradu pa si daješ za pravo kritikovati ostale? Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.

Uostalom, sigurno (ne)znaš svrhu foruma, čim si ovdje došao popovati nekome(meni ili @Devilu), tako da...Smiri strasti, pobogu. Ako si hronično nervozan, onda nemoj ni posjećivati ovu stranicu i forum i riješen problem. ;)

Vidjeh da ti ništa ne godi; neki dan @Romario, danas moja malenkost, sutra ovaj, preksutra onaj. Prosto da se zapitaš je li problem u meni(pišem ono što ne znam), ili u tebi(ogorčen na sve živo)?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 28 avg 2010, 18:40

Devil je napisao/la:
Pa zasto cemo onda na forumu,ako necemo malo razgovarati,davati prognoze,komentarisati transfere...
Nismo valjda ovde samo da procitamo kada neko predje u neki klub-imamo za to transfermarkt
Nismo valjda tu samo da bi kritikovali nekoga kada napise odlicnu analizu kao sto je to @monolog uradio.
.
.
.
kao sto rekoh
previse uzimate forum za ozbiljno svaka druga rijec je mi smo vas razvalili
mi cemo kupiti ovoga pa cete vi propasti joj nismo dobro poslovali itd
na forumu si da razmjenis misljenje a ne da se pravis da si berlusconi laporta perez i ostali
dajete analize kao da ste u programu ftv-a pred utakmicu lige prvaka srijedom

poslat cu im zahtjev da bez vas ove sezone ne prave sportsku srijedu a jos ce jeftinije proci uz vas strucni komentar

sta god bio njegov potpis pise sta pise a nema na kojoj temi ga nema
da sam nesto tako napisao usutio bi se 6 mjeseci od sramote koju bi napisao
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 avg 2010, 18:42

U Rusiju dolaze sve bolji i bolji igraci...jest da ce ih slabo ko pratit tamo al liga je extra jaka..
para je presudila, razumijem ja to, imas i Rosinu koji je bio extra talentovan, predvidjala mu se velika karijera, on ode u Rusiju i sad vise niko ne pita za njega, o pozivu u reprezentaciju da i ne pricam, dakle za raprezentativnu karijeru mu je bilo bolje da je ostao u Italiji (navodno je pregovarao sa Milanom)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 18:42

respo je napisao/la:
Devil je napisao/la:
.
.
.
kao sto rekoh
na forumu si da razmjenis misljenje a ne da se pravis da si berlusconi laporta perez i ostali

poslat cu im zahtjev da bez vas ove sezone ne prave sportsku srijedu a jos ce jeftinije proci uz vas strucni komentar

Ako mozes zovni ikako Arenu,ili RTS jer daleko mi dolaziti u Sarajevo na posao.Ja odavno cekam da mi neko ponudi takav posao,ali nisam imao nikakve veze,kad ti sada poslan kao dar sa neba.Hvala ti puno,castim te kada dobijem posao. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 18:46

respo je napisao/la: kao sto rekoh

Kontradiktoran si, moram ti reći. Kako? Da li ja iznesoh mišljenje u vezi ove sezone? Da! Naravno, ti ne moraš dijeliti moje mišljenje, baš naprotiv, bilo bi poželjno da imamo suprotna pa da diskutujemo. No, ti si kren'o linijom "bosanskog otpora" i počeo o tome kako ti sve znaš, a mi nemamo pojma i pišemo/pričamo ono što ne znamo. U pravu si.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2010, 18:49

nevjernik je napisao/la:
para je presudila, razumijem ja to, imas i Rosinu koji je bio extra talentovan, predvidjala mu se velika karijera, on ode u Rusiju i sad vise niko ne pita za njega, o pozivu u reprezentaciju da i ne pricam, dakle za raprezentativnu karijeru mu je bilo bolje da je ostao u Italiji (navodno je pregovarao sa Milanom)
Bah,on ako je toliko dobar cut ce se za njega,Rosina se bas i nije proslavio u Zenitu,al svakako da ce se jako tesko probiti do reprezentacije jer jos uvijek je to "tamo neka Rusija",tek kad bi Rubin napravio neki veci iskorak u Evropi(npr. cetrfinale L.Prvaka) njegovi igraci bi se gledali bez pocjenjivanja..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 28 avg 2010, 18:50

Monolog je napisao/la:@Respo,

Rekoh već da si ti stručnjak, tako da... ;)

Nego, ko si ti da kritikuješ ostale? Zašto misliš da si kompetentan za to? Da nisi dobitnik Oskara, Pulitzera ili si možda dobio i Nobelovu nagradu pa si daješ za pravo kritikovati ostale? Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.

Uostalom, sigurno (ne)znaš svrhu foruma, čim si ovdje došao popovati nekome(meni ili @Devilu), tako da...Smiri strasti, pobogu. Ako si hronično nervozan, onda nemoj ni posjećivati ovu stranicu i forum i riješen problem. ;)

Vidjeh da ti ništa ne godi; neki dan @Romario, danas moja malenkost, sutra ovaj, preksutra onaj. Prosto da se zapitaš je li problem u meni(pišem ono što ne znam), ili u tebi(ogorčen na sve živo)?
da ti opet kazem i tebi i vecini koji misle da su u svijetu najveci strucnjaci a kamoli na forumu
otkad ti koristis internet? sigurno odnedavno nabasao na ovaj forum nasao na istomisljenike i svi tebi sretni
ajd eto ostani i misli da si najpametniji

svrhu foruma ja dobro znam i "koristim" ga vjerovatno duze od tebe
al eto budi i dalje ovdje tako pametan lijep ocito ti popravlja ego kojeg nemas u stvarnosti

kakve veze ima romario?
njega je bas uzivancija citati za razliku od nekih koji misle da su pametni
zasto? jer naglasi svoje misljenje naglasi misli da ce biti ovako ili onako iz svog ugla ne pravi se da je predsjednik kluba pa da on odlucuje
vezano za njega je bila recenica katalonski brate na sto sam odgovorio nit sam mu brat bar ne njemu a najmanje sam katalonac tako da nema smisla da me zove tako niti on niti bilo ko
reci cu ti u cemu je problem
problem je sto vecina visi ovdje misli da je najpametniji ne izlazi ne trazi da sta zguzi nego gleda koliko je xy igrac imao suteva od prve do 15-e minute kakav je koji igrac gdje treba da igra (sve na osnovu manager igrica i glupih pozicija cm dm am cf st itd) i na osnovu toga sastavlja tim za predstojecu utakmicu

ako si na football manager-u osvojio sve sto se moze osvojiti to je zato jer je to simulacija ne stvaran zivot
i to su dvije stvari koje su nespojive tako da budi manje strucnjak ovdje i ti i mnogi koji isto rade lakse ce vam biti

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 28 avg 2010, 18:54

Monolog je napisao/la:
respo je napisao/la: kao sto rekoh

Kontradiktoran si, moram ti reći. Kako? Da li ja iznesoh mišljenje u vezi ove sezone? Da! Naravno, ti ne moraš dijeliti moje mišljenje, baš naprotiv, bilo bi poželjno da imamo suprotna pa da diskutujemo. No, ti si kren'o linijom "bosanskog otpora" i počeo o tome kako ti sve znaš, a mi nemamo pojma i pišemo/pričamo ono što ne znamo. U pravu si.
fino sad ne znas ni citati kako treba
razmjeniti misljenje ne znaci da se ja postavim kao wenger ovdje i da ja odredjujem tim da dajem prognoze kao da sam u najmanju ruku trener nekoh bh kluba koji gostuje na ftv-u
i ajd fino ponovo rijecnik i vidi znacenje kontradiktoran pa uporedi sa mojim citiranim postom
taj humor ti ne pije vode jer bosanskog otpora nema ni u promilima

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 19:10

@Respo,

Vjerovatno da ja ne znam čitati, ali je činjenica da ti ne znaš pisati.
respo je napisao/la:razmjeniti misljenje ne znaci da se ja postavim kao wenger ovdje i da ja odredjujem
Postaviti se kao Wenger? Samo napisah ko se pojačao i kako, a to me automatski etiketira kao wannabe Arsene? Čudan način zaključivanja, ali nek' ti bude.
respo je napisao/la:i ajd fino ponovo rijecnik i vidi znacenje kontradiktoran
Piše se rječnik, za tvoju informaciju. A, kontradiktoran si jer želiš razmijeniti mišljenje(dakako), ali ne želiš čuti tuđe. Smiješno.
respo je napisao/la:al eto budi i dalje ovdje tako pametan lijep ocito ti popravlja ego kojeg nemas u stvarnosti
Pretpostavka je majka svih zajeba, vjeruj mi. ;) Btw, nije li čudno što ti igraš na "kartu ega"? :o
respo je napisao/la:jer naglasi svoje misljenje naglasi misli da ce biti ovako ili onako iz svog ugla
A ja nisam napisao: "Mislim da Roma ne može pratiti Intera ove sezone"? HAHAHAHHA. Dobro. ;)
respo je napisao/la:problem je sto vecina visi ovdje misli da je najpametniji ne izlazi ne trazi da sta zguzi
Dovoljno mi je ovo što imam pored sebe, nema potrebe da glumim da guzim svakodnevno 5 različitih žena. ;) Opet se vraćam na onu: "Pretpostavka je majka svih zajeba".
respo je napisao/la:ako si na football manager-u osvojio sve sto se moze osvojiti to je zato jer je to simulacija ne stvaran zivot
Ne igram manager-a.
respo je napisao/la:budi manje strucnjak ovdje i ti i mnogi koji isto rade lakse ce vam biti
Meni je već lako. Vidi se iz priloženog kome je teško. ;)

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 28 avg 2010, 19:23

Što kvarite temu ba, imate pp!
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2010, 19:44

ajde sta se ovdje svadjate, ne moze se procitati nista normalno o Serie A.. na neku drugu temu i raspravljate se!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 avg 2010, 19:46

ode nam jedna legenda iz Serie A Trezeguet je bio kao Pipo jedan od najdrazih napadaca u petercu :D :D :D :D
-RIVALDO-

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 19:49

Mestu dovoljno 10 minuta za gol.Uzela Genoa Udinese na Friuliu 0:1.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2010, 19:56

Uno Due Trezege :cry:

najbolji strani napadac u zadnjih 10 godina Calcia.. :cry:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 28 avg 2010, 20:30

Sjajno su počeli. Čak jedan gol :P
LUHG!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 avg 2010, 20:33

Genoa vec pokazuje da ce bti vrlo opasni u ovoj sezoni, digose solidnog Udinesea u gostima preliijepim golom Mesta

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.