@Respo,
Vjerovatno da ja ne znam čitati, ali je činjenica da ti ne znaš pisati.
respo je napisao/la:razmjeniti misljenje ne znaci da se ja postavim kao wenger ovdje i da ja odredjujem
Postaviti se kao Wenger? Samo napisah ko se pojačao i kako, a to me automatski etiketira kao wannabe Arsene? Čudan način zaključivanja, ali nek' ti bude.
respo je napisao/la:i ajd fino ponovo rijecnik i vidi znacenje kontradiktoran
Piše se rječnik, za tvoju informaciju. A, kontradiktoran si jer želiš razmijeniti mišljenje(dakako), ali ne želiš čuti tuđe. Smiješno.
respo je napisao/la:al eto budi i dalje ovdje tako pametan lijep ocito ti popravlja ego kojeg nemas u stvarnosti
Pretpostavka je majka svih zajeba, vjeruj mi.

Btw, nije li čudno što ti igraš na "kartu ega"?
respo je napisao/la:jer naglasi svoje misljenje naglasi misli da ce biti ovako ili onako iz svog ugla
A ja nisam napisao: "Mislim da Roma ne može pratiti Intera ove sezone"? HAHAHAHHA. Dobro.
respo je napisao/la:problem je sto vecina visi ovdje misli da je najpametniji ne izlazi ne trazi da sta zguzi
Dovoljno mi je ovo što imam pored sebe, nema potrebe da glumim da guzim svakodnevno 5 različitih žena.

Opet se vraćam na onu: "Pretpostavka je majka svih zajeba".
respo je napisao/la:ako si na football manager-u osvojio sve sto se moze osvojiti to je zato jer je to simulacija ne stvaran zivot
Ne igram manager-a.
respo je napisao/la:budi manje strucnjak ovdje i ti i mnogi koji isto rade lakse ce vam biti
Meni je već lako. Vidi se iz priloženog kome je teško.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”