Jesam se nafurao na Sajkaču po pisanju nije ovo ni loše nemoraš kontati đe treba staviti tačku, zarez, upitnik i sl. Libo te racku samo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la:Zijo Švrakić!
Treba covjeku dati sansu,a i kontinuitet nam je bitan.
100%, ako ce Husref, bolje je Zijo, zna bar ove igrače.zagorski je napisao/la:Zijo Švrakić!
Treba covjeku dati sansu,a i kontinuitet nam je bitan. Nema rezultata bez kontinuiteta,a jedino Zijo donosi prijeko potrebni kontinuitet,jer ovoj ekipi je potrebno samo to!
“Razgovarali smo o mnogim stvarima. Između ostalog, uspio sam im prezentirati i svoj plan rada, zacrtane ciljeve. Kada se sve sabere, to je bio jedan konstruktivan razgovor. Na njemu nije donesena odluka o mom imenovanju, a što se mene tiče – spreman sam da vodim klub u narednom periodu”, kazao je za **** Musemić.
Hujić i Buljubašić će u narednim satima sastaviti izvještaj sa sastanka sa Musemićem i poslati ga u Maleziju.
Drugi kandidat za trenera FK Sarajevo je bivši njemački reprezentativac Thomas Brdarić.
Najgore od svega je sto on haman najbolja opcijaMemara je napisao/la:Nadam se da nije Husref.
ne moraju ni zuriti ako vec jozi vodi u blAlfredNobel je napisao/la:“Razgovarali smo o mnogim stvarima. Između ostalog, uspio sam im prezentirati i svoj plan rada, zacrtane ciljeve. Kada se sve sabere, to je bio jedan konstruktivan razgovor. Na njemu nije donesena odluka o mom imenovanju, a što se mene tiče – spreman sam da vodim klub u narednom periodu”, kazao je za **** Musemić.
Hujić i Buljubašić će u narednim satima sastaviti izvještaj sa sastanka sa Musemićem i poslati ga u Maleziju.
Drugi kandidat za trenera FK Sarajevo je bivši njemački reprezentativac Thomas Brdarić.
Ko mi? Sta ti trazis ovdje? Pljuvac legende kluba , idi sa malim strumfovima gdje si i navikao da pljujes po Safetu. Hajdi dzada odavde.bhfanatic14 je napisao/la:Samo brdaric dolazi u obzir! I Ako su Problemi Mnogo dublji, treba sve procistit ne samo trenere. Husrefa ni posto samo se u krug vrtimo, nema tu napredka sve sto smo vec vidili. Daj neka njemac malo progoni ove amatere neka povracaju nakon treninga, a i cuo sam da voli napadacki igrat tomas pa da i to vidimo kako izgleda. A na zimu pod hitno zamjenit igracki kadar, dati covjeku da radi kako treba. Prije toga Jos nogu treba dat sabrini makedoncu ihtijaru itd. .. Tek onda mozemo ocekivat pomake. Igraj Sarajvoooo
Klaunu nije te niko nista pito. Ti nisi niko da odlucujes ovdje ko smije Pisat ko ne. Neces ti odlucivat ko je navijac sarajeva ko ne. Zaobilazi me neznalice.emir79 je napisao/la:Ko mi? Sta ti trazis ovdje? Pljuvac legende kluba , idi sa malim strumfovima gdje si i navikao da pljujes po Safetu. Hajdi dzada odavde.bhfanatic14 je napisao/la:Samo brdaric dolazi u obzir! I Ako su Problemi Mnogo dublji, treba sve procistit ne samo trenere. Husrefa ni posto samo se u krug vrtimo, nema tu napredka sve sto smo vec vidili. Daj neka njemac malo progoni ove amatere neka povracaju nakon treninga, a i cuo sam da voli napadacki igrat tomas pa da i to vidimo kako izgleda. A na zimu pod hitno zamjenit igracki kadar, dati covjeku da radi kako treba. Prije toga Jos nogu treba dat sabrini makedoncu ihtijaru itd. .. Tek onda mozemo ocekivat pomake. Igraj Sarajvoooo
povraca mi se od nepismenih ljudibhfanatic14 je napisao/la:
Klaunu nije te niko nista pito. Ti nisi niko da odlucujes ovdje ko smije Pisat ko ne. Neces ti odlucivat ko je navijac sarajeva ko ne. Zaobilazi me neznalice.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, keli, nedimmmm1337 i 52 gosta.