FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 23 avg 2017, 21:24

Husref je bolji ako želimo instant rezultat, otprilike nešto kao sa Ćalom što je bilo. Husrefa volim i cijenim. Također, mnogo bi se više raje vratilo na tribine dolaskom Husrefa. Još jedna pozitivna stvar je to što bi znali da mu se niko ne miješa u posao, jer vjerujem da je to tražio. Sa druge strane, vraćanje opet istog trenera ne znam čemu vodi. Što se tiče Brdarića, smatram da je bolja opcija na duži period, ako se pokaže pravim stručnjakom. Također, znali bi i za tog Ilievskog šta želi, jer on garantuje za njega.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2017, 21:26

Mi smo zbog tog Instant rezultata u ovakvim gov.nima kakvim jesmo.

Yebo ih vise instant rezultat, imal kakva strategija osim tog instant rezultata?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 avg 2017, 21:27

ElCartel11 je napisao/la:Kakva je onda uloga gospodina Faruka Ihtijarevica kao SD, kad Sabrina i Valentin biraju trenera?
Komedija koji god da dodje od ova dva.
Nema on ulogu nikakvu. Progurao ga Dino Selimović. Jadno, žalosno i bijedno je što jedan strašan stručnjak po pitanju fudbala i jedna legenda FKS, kao što je Vukičević, nema mjesta u Klubu pored raznih neznalica i debila.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2017, 21:30

Pozitivno je to sto Vule dolazi kao asistent. I sto ce Klacar vjerovatno ostati.
Btw. Da nije skaut sta mutio kad je vidio da Brdaric vodi sa sobom i video-skauta? Pa se pobojao za pos'o :lol: :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 avg 2017, 21:31

Zip je napisao/la:Mi smo zbog tog Instant rezultata u ovakvim gov.nima kakvim jesmo.

Yebo ih vise instant rezultat, imal kakva strategija osim tog instant rezultata?
+1000000000 :salut:
Samo Saraj'vo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 avg 2017, 21:34

Gledaj ovog bordopitara hejtera što se razmahao..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2017, 21:34

Zip je napisao/la:Mi smo zbog tog Instant rezultata u ovakvim gov.nima kakvim jesmo.

Hajd da se i mi nekada slozimo
:thumbup:

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 23 avg 2017, 21:35

da mi je sad makar taj instant reulzatt
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 21:37

Kad smo imali instant rezultat sem 2015?
UPRAVA NAPOLJE!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2017, 21:38

Pa mogao bi Hus ostati i duze na kormilu (ali znamo da nece jer ce otici kad vidi da ga tribine tjeraju).
Da npr. Uprava kaze ostaje bez obzira na sve, navijace molimo na strpljenje, nije cilj titula nego Kup i Evropa, mozda ne bi bilo pritiska i tjeranja sa tribine :?:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2017, 21:39

amstaff je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:

Klaunu nije te niko nista pito. Ti nisi niko da odlucujes ovdje ko smije Pisat ko ne. Neces ti odlucivat ko je navijac sarajeva ko ne. Zaobilazi me neznalice.
povraca mi se od nepismenih ljudi
Kao prvo ovo je sportski Forum pismeni frajeru. Kao drugo nisam odrasto dole da bi znao bosanski od a do ž...znam 5 jezika i ja sam zadovoljan, a vidim vi Evo pametni i pismeni svi pa zato i Bih ide prema naprijed svakim danom sve vise. Ako ti sta ne pase fino me zaobidjes i pustis na miru. A mene pusti da pisem sta o fudbalu/Sarajevu.. budi pozdravljen doktore
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 avg 2017, 21:40

amstaff je napisao/la:

Klaunu nije te niko nista pito. Ti nisi niko da odlucujes ovdje ko smije Pisat ko ne. Neces ti odlucivat ko je navijac sarajeva ko ne. Zaobilazi me neznalice.
povraca mi se od nepismenih ljudi
Kao prvo ovo je sportski Forum pismeni frajeru. Kao drugo nisam odrasto dole da bi znao bosanski od a do ž...znam 5 jezika i ja sam zadovoljan, a vidim vi Evo pametni i pismeni svi pa zato i Bih ide prema naprijed svakim danom sve vise. Ako ti sta ne pase fino me zaobidjes i pustis na miru. A mene pusti da pisem sta o fudbalu/Sarajevu.. budi pozdravljen doktore
Prepotentni dijasporac.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2017, 21:43

Citao sam do "a vidim VI evo pametni"

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2017, 21:44

bhfanatic14 je napisao/la: Kao prvo ovo je sportski Forum pismeni frajeru. Kao drugo nisam odrasto dole da bi znao bosanski od a do ž...znam 5 jezika i ja sam zadovoljan, a vidim vi Evo pametni i pismeni svi pa zato i Bih ide prema naprijed svakim danom sve vise. Ako ti sta ne pase fino me zaobidjes i pustis na miru. A mene pusti da pisem sta o fudbalu/Sarajevu.. budi pozdravljen doktore

Ne znam zasto onda imas da potrebu da pises o nama "dole". Pisi o svojim "gore". I sta te briga sto BiH ne ide naprijed? Uhvati se Austrije ili cega vec. Vi idite naprijed i uzivajte. Sarajevo ostavi onima koji ga bodre i koji su tu kada ja najteze.
Zadnja izmjena: amstaff, dana/u 23 avg 2017, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2017, 21:45

'Kod nas u Njemackoj to nije tako' :urnebes: I ti fazoni :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2017, 21:49

I Husref je prezentovao plan koji se odnosi na vise godina.

Ne razumijem sta znaci instant rezultat kod nas?Kao ako ovaj Brdaric dodje to je garancija da ce on biti duze godina na klupi,a Husref ako dodje on ce donjeti brzinsko rezultat i otici? Na osnovu cega se to temelji.

Svi vrlo dobro znamo da ce se tjerati bilo ko nakon 3 lose utakmice.Tako da neznam sta "s.eremo' o nekim planovima kada je poznato da ce trener biti tu dok bude i rezultata.

Btw .Primjetio sam da se forumsko misljenje u mnogome razlikuje od npr pisanja po FB .Isto kao da navijamo za razlicite klubove.Bar bih rekao po ovom omjeru podrske Husref vs Brdaric.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 avg 2017, 21:55

Mozda mi i sta napravimo sa Musemicem u ligi , al evropa sa njim je katastrofa , al nema veze , sami ste birali , htjeli ste Calu dobili ste , sad Husrefa dobili ste , nikog vise ne krivite .

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2017, 21:55

amstaff je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la: Kao prvo ovo je sportski Forum pismeni frajeru. Kao drugo nisam odrasto dole da bi znao bosanski od a do ž...znam 5 jezika i ja sam zadovoljan, a vidim vi Evo pametni i pismeni svi pa zato i Bih ide prema naprijed svakim danom sve vise. Ako ti sta ne pase fino me zaobidjes i pustis na miru. A mene pusti da pisem sta o fudbalu/Sarajevu.. budi pozdravljen doktore

ne znam zasto onda imas da potrebu da pises o nama "dole". pisi o svojim "gore". i sta te briga sto BiH ne ide naprijed? uhvati se Austrije ili cega vec. vi idite naprijed i uzivajte. Sarajevo ostavima onima koji ga bodre i koji su tu kada ja najteze.
Oprosti sto nisam blizu kao ti dole, pa nisam u mogucnosti otici na svaku utakmicu. Moja greska sto sam mislio da se i iz daleka moze navijat za fk sarajevo. Ali neka mi je ovo otvorilo oci kakvi su ljudi i kako budes docekan Ako volis sarajevo izvan sarajeva. Nije smak svijeta . Sta se moze.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 21:56

miky_hz je napisao/la:I Husref je prezentovao plan koji se odnosi na vise godina.

Ne razumijem sta znaci instant rezultat kod nas?Kao ako ovaj Brdaric dodje to je garancija da ce on biti duze godina na klupi,a Husref ako dodje on ce donjeti brzinsko rezultat i otici? Na osnovu cega se to temelji.

Svi vrlo dobro znamo da ce se tjerati bilo ko nakon 3 lose utakmice.Tako da neznam sta "s.eremo' o nekim planovima kada je poznato da ce trener biti tu dok bude i rezultata.

Btw .Primjetio sam da se forumsko misljenje u mnogome razlikuje od npr pisanja po FB .Isto kao da navijamo za razlicite klubove.Bar bih rekao po ovom omjeru podrske Husref vs Brdaric.
Zato sto je Husref domaci mora da ne valja. Ali vrhunac je danas bilo ovi sto su postavljali oficijalne klipove kluba I oredstvalji da ovaj njemac snima hahahahaha.
UPRAVA NAPOLJE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2017, 21:57

miky_hz je napisao/la: Btw .Primjetio sam da se forumsko misljenje u mnogome razlikuje od npr pisanja po FB .Isto kao da navijamo za razlicite klubove.Bar bih rekao po ovom omjeru podrske Husref vs Brdaric.
Fb danas ima svaka budala, a na forumu je elita :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, keli, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Semper, Vanja8 i 45 gostiju.