miky_hz je napisao/la:I Husref je prezentovao plan koji se odnosi na vise godina.
Ne razumijem sta znaci instant rezultat kod nas?Kao ako ovaj Brdaric dodje to je garancija da ce on biti duze godina na klupi,a Husref ako dodje on ce donjeti brzinsko rezultat i otici? Na osnovu cega se to temelji.
Svi vrlo dobro znamo da ce se tjerati bilo ko nakon 3 lose utakmice.Tako da neznam sta "s.eremo' o nekim planovima kada je poznato da ce trener biti tu dok bude i rezultata.
Btw .Primjetio sam da se forumsko misljenje u mnogome razlikuje od npr pisanja po FB .Isto kao da navijamo za razlicite klubove.Bar bih rekao po ovom omjeru podrske Husref vs Brdaric.
Upravu si sve. Ja sam rekao da bi više volio Thomasa, ali da se ne bi bunio ni kada bi Husref došao. Husref je ovdje najbolji trener, uz Sablića. Bolji trener je od Čale, ne znam čemu poređenja. Hus može dosta toga dobrog napraviti, ja ga u potpunosti podržavam. Još da imamo uređeno stanje u Upravi i dobre igrače, to bi ekstra bilo, ali...
Ma kakvi ti debili što komentarišu po zvaničnoj i portalima.. Pola od tih komentara je u fazonu "volim te FK Sarajevo", "srce na teren", "poginite za sveti dres", "Sarajevo do groba", "hoćemo akademce u ekipi" itd. i oni tako pišu "dajte Husrefa, legenda FKS, kakav ovaj kakav onaj". Takvi blage veze o fudbalu nemaju, već se samo glupiraju po tim mrežama. Druga grupa su klinčadija nekakva i to je to. Niko tamo pametan nema, niti zna šta. Sve starohani koji se provaljuju i dječurlija.
I molim vas nemojte više pisati otrcane floskule tipa "dajte našu djecu", "dajte akademce oni bi ubijali", "samo naša djeca dolaze u obzir" itd. Samo to nemojte, svaki put kada to pročitan, automatski mi dođu suicidne misli.