FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BTX
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BTX » 23 avg 2017, 22:02

ElCartel11 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la: Btw .Primjetio sam da se forumsko misljenje u mnogome razlikuje od npr pisanja po FB .Isto kao da navijamo za razlicite klubove.Bar bih rekao po ovom omjeru podrske Husref vs Brdaric.
Fb danas ima svaka budala, a na forumu je elita :mrgreen:
:kafa:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2017, 22:03

Niko ne kaze da Hus nije predstavio plan na duze ali bojim se da nije istrosen, vec koliko puta se vracao na klupu. Istrosen i psihicki a vala i fizicki.
Ali eto, sretno mu! Da aBda do titule odvede Klub :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2017, 22:11

bhfanatic14 je napisao/la:
Oprosti sto nisam blizu kao ti dole, pa nisam u mogucnosti otici na svaku utakmicu. Moja greska sto sam mislio da se i iz daleka moze navijat za fk sarajevo. Ali neka mi je ovo otvorilo oci kakvi su ljudi i kako budes docekan Ako volis sarajevo izvan sarajeva. Nije smak svijeta . Sta se moze.
Pises protiv legendi Sarajeva, nazivas nas "dole", pises kako ne mozemo napredovati zbog toga i toga... Pa onda kako govoris pet jezika, nasladjujes se sa strumfovima itd... Ocekujes ovdje crveni tepih? Aplauze?

Da... Mi smo takvi inace, losi ljudi. Prezivjeli rat ovdje, patili se. Ne volimo bahatosti od ovih "gore" sto misle da su vece "Bosnje" od napacenog "Bosnje". Halali nam.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 23 avg 2017, 22:16

Vrti mo se u krugu, eto opet husref. Za tri mjeseca brdaric...

Nebitno, trebamo ic u pravi rebuilding. sadiku, hadzica itd konstantno dat minute da igraju pa da vidimo sta djeca iz akademije mogu. bolje bit tako peti, nego drugi sa igracima od kojih nema return of investment.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2017, 22:26

Zasto bi neko zelio ovog Brdarica ne kontam nikako... Lik nije nista vodio u karijeri i treba da se uci na nama? Igrao u Bundesligi dugo, igrao za drzavni tim... Sigurno bi dobio negdje priliku da ima pojma lik... Husref je jedan od nas, pitar. Jedan od najboljih trenera koje ova drzava ima. Rebuilding moze i sa Husrefom, ali ovi u klubu ne znaju sta je to. Oni samo sebi kupuju vrijeme.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 avg 2017, 22:28

miky_hz je napisao/la:I Husref je prezentovao plan koji se odnosi na vise godina.

Ne razumijem sta znaci instant rezultat kod nas?Kao ako ovaj Brdaric dodje to je garancija da ce on biti duze godina na klupi,a Husref ako dodje on ce donjeti brzinsko rezultat i otici? Na osnovu cega se to temelji.

Svi vrlo dobro znamo da ce se tjerati bilo ko nakon 3 lose utakmice.Tako da neznam sta "s.eremo' o nekim planovima kada je poznato da ce trener biti tu dok bude i rezultata.

Btw .Primjetio sam da se forumsko misljenje u mnogome razlikuje od npr pisanja po FB .Isto kao da navijamo za razlicite klubove.Bar bih rekao po ovom omjeru podrske Husref vs Brdaric.
Upravu si sve. Ja sam rekao da bi više volio Thomasa, ali da se ne bi bunio ni kada bi Husref došao. Husref je ovdje najbolji trener, uz Sablića. Bolji trener je od Čale, ne znam čemu poređenja. Hus može dosta toga dobrog napraviti, ja ga u potpunosti podržavam. Još da imamo uređeno stanje u Upravi i dobre igrače, to bi ekstra bilo, ali...

Ma kakvi ti debili što komentarišu po zvaničnoj i portalima.. Pola od tih komentara je u fazonu "volim te FK Sarajevo", "srce na teren", "poginite za sveti dres", "Sarajevo do groba", "hoćemo akademce u ekipi" itd. i oni tako pišu "dajte Husrefa, legenda FKS, kakav ovaj kakav onaj". Takvi blage veze o fudbalu nemaju, već se samo glupiraju po tim mrežama. Druga grupa su klinčadija nekakva i to je to. Niko tamo pametan nema, niti zna šta. Sve starohani koji se provaljuju i dječurlija.

I molim vas nemojte više pisati otrcane floskule tipa "dajte našu djecu", "dajte akademce oni bi ubijali", "samo naša djeca dolaze u obzir" itd. Samo to nemojte, svaki put kada to pročitan, automatski mi dođu suicidne misli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 23 avg 2017, 22:31

Znaci husref po svemu sudeci preuzima kormilo od repuha :lol: , hajde da bog cuje samo da naseg husrefa srce ne opali jel on previse voli ovaj klub, sa druge strane mi je drago sto ce ove curice postrojiti i da igraju kako treba ili neka idu nama ne trebaju manekeni, nego pravi igraci koji ce ginuti za sveti dres!!

A sto se tice tekme u BL ne znam nisam pametan nadam se pobjedi mozda je smijesno na prvu, ili neki remi na nasu nesrecu :think:
04.10.2009 !

belosevic23
Kontakt:

Re: F8K Sarajevo

Post Postao/la belosevic23 » 23 avg 2017, 22:34

amstaff je napisao/la:Zasto bi neko zelio ovog Brdarica ne kontam nikako... Lik nije nista vodio u karijeri i treba da se uci na nama? Igrao u Bundesligi dugo, igrao za drzavni tim... Sigurno bi dobio negdje priliku da ima pojma lik... Husref je jedan od nas, pitar. Jedan od najboljih trenera koje ova drzava ima. Rebuilding moze i sa Husrefom, ali ovi u klubu ne znaju sta je to. Oni samo sebi kupuju vrijeme.
Tako je, ne kontam ko je pokrenuo to baljenje za ovim Svabom covjek nema uopste ozbiljnog iskustva i to bi bila velika kocka kada nam to nikako ne treba. Hus je nas covjek i dobar trener, ako nista po meni je sigurnija varijanta za vadjenje vruceg krompira.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2017, 22:35

Igraju nam Sarici, Ivetici, Ahmetovici, Hebibovici... Kako da ne govorimo dajte nam nasu djecu? Pa pusti tog Nedima, Sadikua... Ima njih jos. Neka igraju momci. Sezona je fakticki vez izgubljena i da barem izbacimo par mladih igraca. Ili da se ukine ta akadamija ako od nje nema koristi...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2017, 22:35

Dje vam je Crnkić? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 avg 2017, 22:38

muhamedhulk je napisao/la:Pa mogao bi Hus ostati i duze na kormilu (ali znamo da nece jer ce otici kad vidi da ga tribine tjeraju).
Da npr. Uprava kaze ostaje bez obzira na sve, navijace molimo na strpljenje, nije cilj titula nego Kup i Evropa, mozda ne bi bilo pritiska i tjeranja sa tribine :?:
To mogu navesti kao cilj, ako ce pravo reci da ce radi toga na kraju sezone odstupiti sa svojih funkcija, jer su nesposobni da stvore tim za titulu.

Samo bojkot dolazi u obzir dok je ova komedija u klubu.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2017, 22:45

scudetto89 je napisao/la:Znaci husref po svemu sudeci preuzima kormilo od repuha [emoji38] , hajde da bog cuje samo da naseg husrefa srce ne opali jel on previse voli ovaj klub, sa druge strane mi je drago sto ce ove curice postrojiti i da igraju kako treba ili neka idu nama ne trebaju manekeni, nego pravi igraci koji ce ginuti za sveti dres!!

A sto se tice tekme u BL ne znam nisam pametan nadam se pobjedi mozda je smijesno na prvu, ili neki remi na nasu nesrecu :think:
Je li ga neko puskom tjera da preuzme?
Neka ga i opali, njegov problem. Zna gdje dolazi i kakva je situacija.
On da je toliki zaljubljenik u Sarajevi, odbio bi da sad vodi ekipu. Ovako, samo ce biti iskoristen od strane uhljupa da bi se navijaci smirili.
Cala 2. Sve preslikano od prosle sezone.

Ovaj klub je postao amaterski komedijaski klub.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2017, 22:45

Imenuju Husrefa kako bi spasili svoje guzice i lakse se oprali u slucaju evenutalnog neuspjeha. Znaju oni vrlo dobro da ce navijaci prije oprostiti Husrefu nego li tamo nekom Brdaricu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2017, 22:49

Steta samo sto Musemic nece imati Torlaka, pa da ga gura u spic kad budemo gubili :facepalm:
Mozda ce Novakovica tako da iskoristi.

Fuj!

Trener koji ne zastiti svoje igrace od bilo cega, ne mpze biti uspjesan trener.

Samo kad se sjetim ovoga, shvatim koliku gresku pravimo..

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 23 avg 2017, 22:50

Evander je napisao/la:
scudetto89 je napisao/la:Znaci husref po svemu sudeci preuzima kormilo od repuha [emoji38] , hajde da bog cuje samo da naseg husrefa srce ne opali jel on previse voli ovaj klub, sa druge strane mi je drago sto ce ove curice postrojiti i da igraju kako treba ili neka idu nama ne trebaju manekeni, nego pravi igraci koji ce ginuti za sveti dres!!

Je li ga neko puskom tjera da preuzme?
Neka ga i opali, njegov problem. Zna gdje dolazi i kakva je situacija.
On da je toliki zaljubljenik u Sarajevi, odbio bi da sad vodi ekipu. Ovako, samo ce biti iskoristen od strane uhljupa da bi se navijaci smirili.
Cala 2. Sve preslikano od prosle sezone.

Ovaj klub je postao amaterski komedijaski klub.

Drug sve si upravu i slazem se sa tobom , po meni i vecine navijaca samo upravu otjerati oni nam zivce pojedose sve im **** !, a husref zna na sta dolazi,kakva je situacija, ali daj boze da ce ista uspjeti, bas smo ograjisali ...
04.10.2009 !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 avg 2017, 22:50

Divan clanak o FKS na ovom portalu.
Inace potkrepljen hronoloski poredanim cinjenicama, promasenim penalima.
Autor je posve amaterski, sa par seljackih doskocica, pokusao ispoljiti svoju netrpeljivost prema nasem klubu, frustracije ili nesto trece.
Pise "uvazeni" novinar kako je FKS mozda zasluzio promasiti sve te kljucne penale od Melunovica do Rahmanovica. ZASTO?
Prelazem da pazljivo procitate.
A ja cu mu ako kojim slucajem cita ovo poruciti, sve da je kako on kaze: "i Bog digao ruke od Sarajeva"
navijaci nisu i nece nikada.
Stvarno nemam pojma ko je "gospodin" ali ovo mu je drugi biser u par dana.
Inace opr'o je golmana Slobode naopako.
Amaterizam, neprofesionalnost, bezobrazluk i jos ponesto.
FUJ

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2017, 22:51

Pa onda to i dobro dodje Valentinu. 'Njegovog' pulena nisu izabrali, jesu Sabrininog i Hujica.
Znaci, sad bi kao oni trebali 'letiti' ako faila (naravno da nece, ali neko spomenu da je Valentin trazio garanciju za Husrefa od rukfasa).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2017, 22:54

Na fb pitari već daju punu podršku Husrefu, nažalost ovo će smiriti raju i nesposobnjakovići u klubu ostaju mirni na svojim pozicijama. Da su sposobni u svom poslu kao što su u ovim bacanjima prašine u oči, dobro bi bilo. Samo udri po emocijama i daj još jednog našeg vojnika.
Bahati, bahati Željkan!
1946

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 avg 2017, 23:00

Husfer je prevaziđen trener, njegovo je.bavanje svega po spisku ne prolazi više ni u kantonaloj ligi a kamoli u premijer ligi. Osim tih posvki i nerviranja ništa on više neće doprinijeti ekipi. Cala, Propuh, Zijo, sada Husfer, dakle agonija u režiji vojnika kluba se nastavlja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 avg 2017, 23:04

Kako tako pričate o Husu? Boga mi, kao da je ovaj frajer ispod.

slika
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, xsabicx i 44 gosta.