FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2017, 01:15

Derdiyok je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Manuel je napisao/la:I opet sve ispocetka
Selam brate moj, ajmo gledat' Meksikance pocinju u dva, yebo ovo vise :mrgreen: :mrgreen:
Jel igra Alen Skoro?

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Ne, mijenja ga Andre-Pierre Gignac u ovim teskim vremenima za meksicki fudbal. :cool:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 24 avg 2017, 01:17

Treba prvo otjerat ove nase sportske neradnike kao Poturu,Trbosjeka,videoduha skauta i slicne i dovest Milosevica,Slavisu ako hoce da dodje,najmanji je problem Ilievski al sve ovo da se desi treba da odobre ovi kinezi,i trajno udaljit od kluba Kantardzica i Selimovicevu ekipu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 avg 2017, 01:24

Derdiyok je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Selam brate moj, ajmo gledat' Meksikance pocinju u dva, yebo ovo vise :mrgreen: :mrgreen:
Jel igra Alen Skoro?

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Ne igram, povrijedio sam metatarzalnu kost. E'o tražim kakav film da ubijem vrijeme. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 24 avg 2017, 02:25

Evander je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Pa mogao bi Hus ostati i duze na kormilu (ali znamo da nece jer ce otici kad vidi da ga tribine tjeraju).
Da npr. Uprava kaze ostaje bez obzira na sve, navijace molimo na strpljenje, nije cilj titula nego Kup i Evropa, mozda ne bi bilo pritiska i tjeranja sa tribine :?:
To mogu navesti kao cilj, ako ce pravo reci da ce radi toga na kraju sezone odstupiti sa svojih funkcija, jer su nesposobni da stvore tim za titulu.

Samo bojkot dolazi u obzir dok je ova komedija u klubu.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Kome je bojkot pomogao ? Koliko vremena ovi dzonovi u upravi mogu prezivjet bojkot, 10-15 godina ?

Husref Musemic !!!

Uprava napolje !!!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 avg 2017, 02:34

Aaaa kad se Hus prodere, Hebib će nam se unerediti odmah.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 avg 2017, 06:06

Sabinho je napisao/la:
2 razloga su sto vama repliciram..prvi je sto ste prvi na zadnjoj stranici, a drugi sto neko iz Bosanske Krajine pise ajmo, umjesto Hajmo..ode ovo sve u pm :mrgreen: :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 avg 2017, 06:28

Jeftina igrica.. Za dva dana zaboravit će raja što ode ćala, a kad stane Husrefa onda ce tek plakanje
A brzo bi mogli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 avg 2017, 06:33

Pantelija je napisao/la:Jeftina igrica.. Za dva dana zaboravit će raja što ode ćala, a kad stane Husrefa onda ce tek plakanje
A brzo bi mogli
nije bas igrica, nego ozbiljna igra :D

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 avg 2017, 07:04

Hvala Bogu pa je Husref a ne ova ubleha njemacka. Frajer trazio platu 30 mulja eura I 10 za pomocnika hahahahahaha.
Husref u zadnjem mandatu doveo: cimirot, kovacevic, bilbija, komazec, stojcev, puzigaca, huseinbasic, travancic, radulovic a klub bez feninga, I da se imala vizija mogli smo hajrovat na prvih 5-6 igraca. Smijenise ga radi talova jer nema kod njega protica. Husref radi video analize protivnika, poseban fokus radi na najbolje igrace protivnika, drzi predavanja o kretnjama I pozicioniranju itd. Komazec kaze da je najbolji trener koji ga je trenirao,, cimirot takodjer, alen skoro kaze da mu je karijeru spasio, vule.. samo sef!
UPRAVA NAPOLJE!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 avg 2017, 07:41

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 avg 2017, 07:46

Sto je najgore, nije više žalosno, nego.smiješno :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 avg 2017, 07:55

zijo je jedno od najvecih zla sto nam se desilo u zadnjih 20 godina.. rodjenu matter bi prodao za marku

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 24 avg 2017, 08:27

RichmanBiH je napisao/la:Hvala Bogu pa je Husref a ne ova ubleha njemacka. Frajer trazio platu 30 mulja eura I 10 za pomocnika hahahahahaha.
Husref u zadnjem mandatu doveo: cimirot, kovacevic, bilbija, komazec, stojcev, puzigaca, huseinbasic, travancic, radulovic a klub bez feninga, I da se imala vizija mogli smo hajrovat na prvih 5-6 igraca. Smijenise ga radi talova jer nema kod njega protica. Husref radi video analize protivnika, poseban fokus radi na najbolje igrace protivnika, drzi predavanja o kretnjama I pozicioniranju itd. Komazec kaze da je najbolji trener koji ga je trenirao,, cimirot takodjer, alen skoro kaze da mu je karijeru spasio, vule.. samo sef!

A protiv Kukesija mu penal puca lik koji se zatekao najblizi lopti, i sam je priznao da nije imao igraca zaduzenog za izvodjenje jedanaesterca. Toliko o profesionalizmu, analizama, kretnjama....

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 avg 2017, 08:37

ajdohordas je napisao/la:
Historicar je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Brdaric bi mogao biti pravi pogodak, ali treba dat čovjeku vremena da se upozna sa ekipom, da dobije uvid u ligu i način na koji to sve funkcioniše,. Pa čovjek dolazi medju par pojedinaca koji ne znaju ni osnove fudbala, a kamo li šta drugo.
Što me nasmija, evo plačem :rol: :rol: :rol: , Brdarić koji je igrao finale Lige šampiona, dolazi da trenira par pacijenata koji ne znaju elementarne stvari :rol: :rol: :rol:
Pa šta sam ja napisao ? :wtf:
A nasmija me ova rečenica, koja je istinita nažalost "Pa čovjek dolazi medju par pojedinaca koji ne znaju ni osnove fudbala, a kamo li šta drugo"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 avg 2017, 08:47

Živo me zanimaju dvije stvari: Da li je Sadiku priključen seniorima umjesto tog, mjesecima najavljivanog pojačanja na poziciji štopera, i status Perice Ivetića ako Husref dođe, jer je Ivetić zbog Husrefa napustio Slobodu, Husref ga je prekrižio i otpisao.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 24 avg 2017, 08:54

Ma mi bi pisali i po Pep Guardiola takvi smo mi :D :D :D :D :D :D

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 avg 2017, 08:59

Perica je svakako preglup igrac nece biti neka steta. U slobodi imali su sukob haman od kako je Husref dosao i Perica je igrao redovno.
UPRAVA NAPOLJE!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2017, 09:00

Historicar je napisao/la:Živo me zanimaju dvije stvari: Da li je Sadiku priključen seniorima umjesto tog, mjesecima najavljivanog pojačanja na poziciji štopera, i status Perice Ivetića ako Husref dođe, jer je Ivetić zbog Husrefa napustio Slobodu, Husref ga je prekrižio i otpisao.
Tko ce znati, sta je bilo izmedju njih u Slobodi. Sada je to druga situacija.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 24 avg 2017, 09:11

Husref ne voli Ivetica, prezire ga. A i Ahmetovic mu je na crnoj listi. E sad hoce li to utjecati na njihov status u ekipi vidjecemo. I izgleda da ce pomocnik biti Dzakmic. Najnovija info :)

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 avg 2017, 09:12

Husref se ibretio kad smo doveli ahmeta i prije bekica.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Burberry46, casual033, Hajdeee, Rajvosa4ever, tuitamo i 72 gosta.