FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da će Husref izričito insistirati na bar dva pojačanja, štoperu i lijevom krilu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni je bitno da onaj panj Bekić ne igra, Ahmetović da ode na polusezoni isto tako. Ivetić je bolji od njih i pored one katastrofalne greske u derbiju. Ispao je musko pa priznao sve za razliku od ostalih pickica i ima moje postovanje za to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Poslije reprezentativne pauze, ćemo gledati prvu utakmicu sa Husrefom.
Oćekujemo prve promjene u postavci igre.
Oćekujemo prve promjene u postavci igre.
-
- Kontakt:
Pavlović
Kadušić Novaković Mihojević Ivetić
Hodžić Adukor Stanojević kapitalno pojačanje
Rahmanović
Velkoski
Ovo ne bi bilo toliko loše
Rahmanović
Velkoski
Pa to i jest problem ovog kluba , osim Ivetica ko je izasao onako i priznao javno ja sam kriv IKADMortemHz je napisao/la:Meni je bitno da onaj panj Bekić ne igra, Ahmetović da ode na polusezoni isto tako. Ivetić je bolji od njih i pored one katastrofalne greske u derbiju. Ispao je musko pa priznao sve za razliku od ostalih pickica i ima moje postovanje za to.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zelim da vjerujem da Hus moze izvuci max maksimuma iz momaka, nebitno koji budu igrali.
On ono isto forsira 4231?
PS. ABda vs Vitez sam na tribini
)))
On ono isto forsira 4231?
PS. ABda vs Vitez sam na tribini

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- LegendKiller
- Kontakt:
još jedan vojnik kluba bez bilo kakvih igračkih ili trenerski referenci, kojeg treba uhljebiti na račun kluba. Tačnije već živi na račun kluba, samo će sada napredovati.ReufHerco je napisao/la:Husref ne voli Ivetica, prezire ga. A i Ahmetovic mu je na crnoj listi. E sad hoce li to utjecati na njihov status u ekipi vidjecemo. I izgleda da ce pomocnik biti Dzakmic. Najnovija info
5 stranacaHistoricar je napisao/la:Pavlović
Rahmanović
Velkoski

-
- Kontakt:
Ma koga god izaberu trebamo se pregrupisati i pomoc da prebrodimo ovu krizu da se izvucemo iz govana.
UPRAVA NAPOLJE!
Pa negdje mora poceti. Hame je odlican momak, mlad je ima prostora da napreduje, uz Husrefa sigurno mozeLegendKiller je napisao/la:još jedan vojnik kluba bez bilo kakvih igračkih ili trenerski referenci, kojeg treba uhljebiti na račun kluba. Tačnije već živi na račun kluba, samo će sada napredovati.ReufHerco je napisao/la:Husref ne voli Ivetica, prezire ga. A i Ahmetovic mu je na crnoj listi. E sad hoce li to utjecati na njihov status u ekipi vidjecemo. I izgleda da ce pomocnik biti Dzakmic. Najnovija info
dosta nauciti. Ako uopste on bude pomocnik, ovo je i dalje spekulacija. Bolje je da ulazemo u nas mladi kadar koji zeli da uci i napreduje nego da nam dodje neki Brdaric sa svojim pomocnicima, opuse nam kasu i ode za pola godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam da nema veze sa nasom temom ali htio sam se dotaci onoga da samo uz rizik i ulaganje ti mozes nesto vise uraditi i zaraditi. Malo maste nije na odmet, vratit cemo se mi i jaci jednom pa ce ova tema nekad i doci na red. Konkrektno za ovaj primjer imam Zvezdu, rasprodali su Marakanu po ovim cijenama. Play-off EL je u pitanju.
Zapad: 25 KM x 17 000 = 425 000 KM
Istok: 20 KM x 13 000 = 260 000 KM
Sjever i jug: 15 KM x 25 000 = 375 000 KM
Ovo je malo vise od milion maraka samo od navijaca tu utakmicu a kad bi imali puno artikala u fan shopu, malo boljih stvari.. dodaj jos i na stadionu kad bi svoje sve imali, ovo bi naraslo i na vecu cifru a sve od navijaca. Uefa bi prebacila oko milion i po maraka samo od njih meni se cini.
Isto se moze racunati i za nas samo sto bi cijene bile malo manje i sto Koševo prima manje od Marakane. Milion i po maraka ostaje od Uefe svakako, od karti navijaca bi imali jos 700K + tv prava.
Kad bi slucajno bili prvi Bosanski klub koji je usao u grupne faze EL zaradili bi direktno 5 miliona maraka. Za svaki remi 250 hiljada a za svaku pobjedu 700 hiljada maraka. Prolazak dalje (prvo i drugo mjesto skupini) necu racunati jer je to bas nerealno cak i u snovima, zato npr. nisam ligu prvaka nikako racunao. Tu je samo ulazak u grupne faze CL 25 miliona maraka, svaki remi milion a za pobjedu tri miliona, hladno.
Ovo je malo vise od milion maraka samo od navijaca tu utakmicu a kad bi imali puno artikala u fan shopu, malo boljih stvari.. dodaj jos i na stadionu kad bi svoje sve imali, ovo bi naraslo i na vecu cifru a sve od navijaca. Uefa bi prebacila oko milion i po maraka samo od njih meni se cini.
Isto se moze racunati i za nas samo sto bi cijene bile malo manje i sto Koševo prima manje od Marakane. Milion i po maraka ostaje od Uefe svakako, od karti navijaca bi imali jos 700K + tv prava.
Kad bi slucajno bili prvi Bosanski klub koji je usao u grupne faze EL zaradili bi direktno 5 miliona maraka. Za svaki remi 250 hiljada a za svaku pobjedu 700 hiljada maraka. Prolazak dalje (prvo i drugo mjesto skupini) necu racunati jer je to bas nerealno cak i u snovima, zato npr. nisam ligu prvaka nikako racunao. Tu je samo ulazak u grupne faze CL 25 miliona maraka, svaki remi milion a za pobjedu tri miliona, hladno.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno mokri snovi, jbg uzelo se para 2014, pa šta bi onda ? Rezanje troškova, možeš ti uzet i 15 miliona ako uprava ne zna s njima ili još gore ako su lopovi. Onda ga hebi!MortemHz je napisao/la:Znam da nema veze sa nasom temom ali htio sam se dotaci onoga da samo uz rizik i ulaganje ti mozes nesto vise uraditi i zaraditi. Malo maste nije na odmet, vratit cemo se mi i jaci jednom pa ce ova tema nekad i doci na red. Konkrektno za ovaj primjer imam Zvezdu, rasprodali su Marakanu po ovim cijenama. Play-off EL je u pitanju.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Ovaj klub ne moze dalje od mahalske, eto ko god da bude i ako je to Hus ja cu mu prvi pruziti podrsku u ostatku sezone iako ja prvi nisam za njega kao starog/novog trenera. Ostajemo pri svojoj politici s kojom nemamo uspjeha i svaka nasa sezona je "spasi sta se spasiti moze".
Nema ovdje nikakvog sistema, nikakvog programa za sve uzraste kluba, ovo je samo nastavak agonije gdje vojnici kluba zive od kluba. Dzakmic pomocnik? Ukoliko se ovo ispostavi samo jos jedna dodatna lakrdija. Vule bi vec bio normalna i prihvatljiva opcija. Hajde vidjet cemo hoce li Hus docekati Calinu sudbinu gdje ce se vec na kraju sezone "traziti" da ide s klupe.
Nema ovdje nikakvog sistema, nikakvog programa za sve uzraste kluba, ovo je samo nastavak agonije gdje vojnici kluba zive od kluba. Dzakmic pomocnik? Ukoliko se ovo ispostavi samo jos jedna dodatna lakrdija. Vule bi vec bio normalna i prihvatljiva opcija. Hajde vidjet cemo hoce li Hus docekati Calinu sudbinu gdje ce se vec na kraju sezone "traziti" da ide s klupe.
-
- Kontakt:
Pa trazit cemo na kraju bilo ko da bude da ode. kakve to veze ima? Ako se bude dobro radilo ako budu igrali mladici zasto ne bi istrpili 2-3 godine?
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koga god da izaberu, ne trebamo biti ovce i nasjesti po stoti put na istu suplju. Nastaviti negodovati i traziti spas kluba, jace nego ikad prije.RichmanBiH je napisao/la:Ma koga god izaberu trebamo se pregrupisati i pomoc da prebrodimo ovu krizu da se izvucemo iz govana.
Ko ce odgovarati za ovu lakrdiju sa trenerima?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Koga god da izaberu, ne trebamo biti ovce i nasjesti po stoti put na istu suplju. Nastaviti negodovati i traziti spas kluba, jace nego ikad prije.RichmanBiH je napisao/la:Ma koga god izaberu trebamo se pregrupisati i pomoc da prebrodimo ovu krizu da se izvucemo iz govana.
Ko ce odgovarati za ovu lakrdiju sa trenerima?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Trebaju svi da odgovaraju, od Ken choa do faruka. u 5 godina 16-17 trenera i brdo igraca, to je za zatvora.
UPRAVA NAPOLJE!
Vidim li kod Husa, Bekica na lijevom beku sa milion ubacaja i Ahmetovica u napadu i 100 visikih lopti na njega, Hebibovica po krilu i 100 promasenih prilika po minuta ja cu prvi da psujem Husrefu sa istoka jer je isti kao i ovi parmaci sta nas vode od pocetka sezone.
Ne znam sto olako izbacujete Nedima Hadzica iz sastava. Po meni on i Velkoski trebaju igrati zajedno. A momku treba utakmica , ne moze tek tako planuti. Trebamo se strpiti sto se tice njega. Eno usao je na derbiji i izborio penal. Jest da je kasnije imao gresaka ali kako da ih nece imati kad su svi igrali bez mozga, sem mozda 2-3 igraca.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nedim Hadzic je jedino pozitivno sto nam se trenutno desava. Znaci, po svaku cijenu, momak mora biti prva opcija u napadu.
Kakav mrtvi Ahmetovic, kakav Velkoski koji se vuce ko prebijena macka...
Kakav mrtvi Ahmetovic, kakav Velkoski koji se vuce ko prebijena macka...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, PeppermintSA, Pitar6785, Proximic, Rule_hz i 68 gostiju.