FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

alenpitar
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la alenpitar » 28 avg 2010, 18:59

_amel_13_BHf_ je napisao/la:aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok? :)

Hajde sada da te ne vidim 20 dana na forumu :D :D :D :D :D :D :D

VOLIM TE SARAJEVO
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 28 avg 2010, 19:02

alenpitar je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok? :)

Hajde sada da te ne vidim 20 dana na forumu :D :D :D :D :D :D :D

VOLIM TE SARAJEVO
ALENA ZA PREDJSEDNIKA :D ...cestitke i buducnosti igrali ste dobro nadam se da ce te ostati u ligi a ne neki drugi(travnik,leotar,drina ,itd) ;)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 avg 2010, 19:16

ej svaka cast onom koji je rekao da Sarajevo nema veze sa fudbalom...da nemaju navijace kakve imaju ne bi oni dobili nikog ni kuci...jos ovi sa ss.ba kao da nisu gledali tekmu samo nee prilike sarajeva spominju...haskic stativa,slomic 2 puta izasao sam na golmana,3-4 puta sviran nepostojeci offside,kod prvog gola Sarajeva cist prekrsaj nad sarajlicem na pola terena nakon kojeg je uslijedla dubinska loptana stranu i gol je pao iz te akcije...I jos dosta takvih situacija.Sarajevo mora biti prezadovoljno sudjenjem jer su im sudije pmagale do 80.min...fkt...A za HORDE nemam sta reci navijanje za cistu desetku iako ste i vi se isfurai sa najavljenom brojkom... ;) 8-)
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 28 avg 2010, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 avg 2010, 19:17

harry_90 je napisao/la:Bravo Buducnost :mrgreen:
što sad ne čestitaš Budućnosti a i hočeš li vikati bravo Budućnost kad budu igrali sa Slobodom
Sarajevo ljubavi moja!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 19:25

Čestitam upravi,igračima a posebno navijačima Sarajevo na fer utakmici.Hz ČESTITAM VAM..........SUDIJSKA TROJKA KATASTROFA
1947!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 avg 2010, 19:28

CETVORKA ONAJ cetvrti je sve usro'---- :evil:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 28 avg 2010, 19:43

najposjecenija utakmica u historiji fk buducnost.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 avg 2010, 19:49

Snickers5 je napisao/la:najposjecenija utakmica u historiji fk buducnost.
Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 28 avg 2010, 19:53

r_emir je napisao/la:
Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
molim podatke?

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 avg 2010, 19:53

r_emir je napisao/la:
Dje si provokatoru...mi se vratismo s bodom iz Prijedora a kako vas klubcic zavrsi :lol: :lol: :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 19:55

1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
CoDe je napisao/la: nije bitno pokazlo se ko je Najbolji baš u tome , nismo kupovali bodove od Seljacki ekipa ko pojedini .
Nije , to da nemamo para vec to je VELIČINA KLUBA !
Kupili smo od sarajeva bod na kosevu kad vec spominjes seljacke ekipe...
CoDe je napisao/la:Imam , nekog posla a evo vam svima odgovora :

Hvala , na cestitkama !
Bit , ce i historija i sve ostalo .
Gero , sory rad ovog slova al nekako mi ljepse izgleda izvini molim te !
Ovaj , navijac famozni Zelje , ja ne velicam ratne Zlocince ja sam Musliman , moj Babo je RVI 100 % BiH , al ako ja Volim PARTIZAN i ako su za mene GROBARI Naj navijaci Balkana to je moja Stvar eto !

ŠPozdrav .. :mrgreen:

ha pitar, ha grobar isto ti ga dodje. @code odluci se vec jednom za koga navijas, ne mozes jare i pare ;)
podrzavanje jednog PARTIZANA i nesto sto osjecam prema njemu to je moj problem . da ga volim nemogu , nit je iz moje drzave , niti bilo sta tu sam napravio malu gresku ..

a , sto se Sarajva tice DO GROBA ! Njemu vjeran ,
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 avg 2010, 19:57

Snickers5 je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
molim podatke?

ma nema bolan podatka,kako cu sad da nađem,ne znam kako cu to.Znam da je fakat bilo puno i na jednoj i na drugoj strani 100%, A sad na istok nisu ni puštali domaće gledaoce.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 19:59

nece nikad ni pustit :evil: ...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu :evil: :evil: :evil: :evil:
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 28 avg 2010, 20:00

Ljumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit :evil: ...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu :evil: :evil: :evil: :evil:
slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je uslo :shock:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 20:07

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit :evil: ...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu :evil: :evil: :evil: :evil:
slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je uslo :shock:
ono dijete ima 15 godina po mojoj procjeni...jbm ti tog igrača koji PUŠI od svoje 17 godine...KURTIĆU ODLAZI :evil: :evil:
1947!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 avg 2010, 20:08

Sigurno mali Suljic po desnoj strani sto je usao ???

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 28 avg 2010, 20:08

r_emir je napisao/la: Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
molim podatke?[/quote]

ma nema bolan podatka,kako cu sad da nađem,ne znam kako cu to.Znam da je fakat bilo puno i na jednoj i na drugoj strani 100%, A sad na istok nisu ni puštali domaće gledaoce.[/quote]
onda suti :)

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 avg 2010, 20:10

Ljumani_Banovici je napisao/la:
ono dijete ima 15 godina po mojoj procjeni...jbm ti tog igrača koji PUŠI od svoje 17 godine...KURTIĆU ODLAZI :evil: :evil:
Dijete ima 17 godina i došo je iz Butmira u Sarajevo.izgleda neuhranjeno pa vam se čini da ima 15

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 avg 2010, 20:13

Ne znam za Kurtića ali taj mali i bolje od njega(Kurtića)baca na glavu naši ga zovu ŠEJTAN brz kao struja nikad ne znaš šta če uraditi a puno zna a kad ga pogledaš dijete.
Sarajevo ljubavi moja!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 28 avg 2010, 20:13

Suljic ima 18 godina, ubrzo i 19. Al eto, sitan pa to zna prevariti.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.