_amel_13_BHf_ je napisao/la:aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok?
Hajde sada da te ne vidim 20 dana na forumu
VOLIM TE SARAJEVO
Moderator/ica: GracanicaAA
_amel_13_BHf_ je napisao/la:aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok?
ALENA ZA PREDJSEDNIKAalenpitar je napisao/la:_amel_13_BHf_ je napisao/la:aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok?
Hajde sada da te ne vidim 20 dana na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VOLIM TE SARAJEVO
što sad ne čestitaš Budućnosti a i hočeš li vikati bravo Budućnost kad budu igrali sa Slobodomharry_90 je napisao/la:Bravo Buducnost
Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da staneSnickers5 je napisao/la:najposjecenija utakmica u historiji fk buducnost.
molim podatke?r_emir je napisao/la:Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da staneSnickers5 je napisao/la:najposjecenija utakmica u historiji fk buducnost.
Dje si provokatoru...mi se vratismo s bodom iz Prijedora a kako vas klubcic zavrsir_emir je napisao/la:Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da staneSnickers5 je napisao/la:najposjecenija utakmica u historiji fk buducnost.
podrzavanje jednog PARTIZANA i nesto sto osjecam prema njemu to je moj problem . da ga volim nemogu , nit je iz moje drzave , niti bilo sta tu sam napravio malu gresku ..1921 je napisao/la:pile87 je napisao/la:Kupili smo od sarajeva bod na kosevu kad vec spominjes seljacke ekipe...CoDe je napisao/la: nije bitno pokazlo se ko je Najbolji baš u tome , nismo kupovali bodove od Seljacki ekipa ko pojedini .
Nije , to da nemamo para vec to je VELIČINA KLUBA !CoDe je napisao/la:Imam , nekog posla a evo vam svima odgovora :
Hvala , na cestitkama !
Bit , ce i historija i sve ostalo .
Gero , sory rad ovog slova al nekako mi ljepse izgleda izvini molim te !
Ovaj , navijac famozni Zelje , ja ne velicam ratne Zlocince ja sam Musliman , moj Babo je RVI 100 % BiH , al ako ja Volim PARTIZAN i ako su za mene GROBARI Naj navijaci Balkana to je moja Stvar eto !
ŠPozdrav ..
ha pitar, ha grobar isto ti ga dodje. @code odluci se vec jednom za koga navijas, ne mozes jare i pare
Snickers5 je napisao/la:molim podatke?r_emir je napisao/la:Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da staneSnickers5 je napisao/la:najposjecenija utakmica u historiji fk buducnost.
slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je usloLjumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu
![]()
![]()
![]()
ono dijete ima 15 godina po mojoj procjeni...jbm ti tog igrača koji PUŠI od svoje 17 godine...KURTIĆU ODLAZI_amel_13_BHf_ je napisao/la:slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je usloLjumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu
![]()
![]()
![]()
Sigurno mali Suljic po desnoj strani sto je usao ???_amel_13_BHf_ je napisao/la:slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je usloLjumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu
![]()
![]()
![]()
molim podatke?[/quote]r_emir je napisao/la: Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
Dijete ima 17 godina i došo je iz Butmira u Sarajevo.izgleda neuhranjeno pa vam se čini da ima 15Ljumani_Banovici je napisao/la:ono dijete ima 15 godina po mojoj procjeni...jbm ti tog igrača koji PUŠI od svoje 17 godine...KURTIĆU ODLAZI_amel_13_BHf_ je napisao/la:slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je usloLjumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam za Kurtića ali taj mali i bolje od njega(Kurtića)baca na glavu naši ga zovu ŠEJTAN brz kao struja nikad ne znaš šta če uraditi a puno zna a kad ga pogledaš dijete._amel_13_BHf_ je napisao/la:slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je usloLjumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu
![]()
![]()
![]()