A jesam Nostradamusdjoleprijedor je napisao/la:Imam neki ludi osjecaj da bi mučeni srpski fudbal,po prvi put
u istoriji mogao da ima 2 kluba u grupama LE.
Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Jelen Super liga Srbije
Mens sana in corpore sano.
Svaka cast, moralo se i to jednom desiti.
Ako je tacno da ce Vojvodinu privatizovati ima nade.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Prije će Voždovac ili Čukarički napraviti nešto bitnije u Evropi ili domaćem takmičenju.Shadows je napisao/la:Svaka cast, moralo se i to jednom desiti.
Još kakav..djoleprijedor je napisao/la:A jesam Nostradamusdjoleprijedor je napisao/la:Imam neki ludi osjecaj da bi mučeni srpski fudbal,po prvi put
u istoriji mogao da ima 2 kluba u grupama LE.![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Partizanu dobrodošla titula a Zvezdi to što je nije osvojila. Da je Zvezda osvojila, a Partizan drugi, ni jedni ni drugi ne bi ušli
- alan_kardec
- Kontakt:
ovo valja zalit'
ne dešava se ovo svaki dan
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Arena prenosi sutrasnje izvlacenje,imace i neki specijal.
Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..alan_kardec je napisao/la:ovo valja zalit'![]()
![]()
ne dešava se ovo svaki dan
Bilo bi dobro imati malo sreće sutra.
Nego jesi li se bojao da će švabo svirati penal u 96?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..![]()
joj vam koraka, naabijem vas. boli me neka stvar za sreću. da Bog da mi dobili najtežu, a vi najlakšu grupu.
Bojao sam se, jakako. Da ne pričam kakve sam traume prežiljavao. Ja u noćnoj sa kolegom pitarom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Poslednjih 15 min usta mi suva ko barutalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..![]()
joj vam koraka, naabijem vas. boli me neka stvar za sreću. da Bog da mi dobili najtežu, a vi najlakšu grupu.
Bojao sam se, jakako. Da ne pričam kakve sam traume prežiljavao. Ja u noćnoj sa kolegom pitarom.Pitaj markonata, on je bio na licu mjesta. Mogu mislit tih izliva emocija nakon zadnjeg zvižduka.
![]()
Sve vezano za atmosferu ne moze da se opise, ono nema nigdje!!! Oni au se usrali vec na zagrijavanju! 90 % stadiona stoji, u pojedinim momentima sve tribine navijaju, kod njihovog posjeda ljudi divljaju, lupaju po stolicama...
Cestitke i grobarima, jaka stvar za nas fudbal
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kad se sjetim Mladosti i onih 0:3, pa onog mlitavog starta Zvezde i onog revanša Partizana u Podgorici, one seljačine što vodi Vošu, može se slobodno reći da je ovo odlična stvar za srpski fudbal.
Čestitke i jednima i drugima, ajde ubuduće malo više o sportu, a manje o tome čiji je veći.
Puno sreće danas na žrijebu.
Čestitke i jednima i drugima, ajde ubuduće malo više o sportu, a manje o tome čiji je veći.
Puno sreće danas na žrijebu.
Kako nije korak, malo je falilo da budemo drugi šešir.alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..![]()
Bojao sam se, jakako. Da ne pričam kakve sam traume prežiljavao. Ja u noćnoj sa kolegom pitarom.Pitaj markonata, on je bio na licu mjesta. Mogu mislit tih izliva emocija nakon zadnjeg zvižduka.
![]()
No što se tiče žrijeba šta fali sreći. Jbg ja mislim da smo dobili npr Kopenhagen umjesto Olimpijakos da bi sad bili u LŠ. I vi i mi smo zaslužili bar malo sreće.
Sudija je sinoć čak i mene nervirao. Pogotovo kad je krenuo sa onim slobodnim. Mislio sam evo ga gura vas u kazneni hoće da navuče penal.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama 
A derbi za vikend 
Ko zna. Jbg mi da smo bili pametni 2015 prošli bi dalje, imali smo sve u svojim rukama. Čak nas je i poraz vodio dalje. Ali morali smo usratidjoleprijedor je napisao/la:Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Brate,ne podsjecaj me na to...Sansa uvijek postoji.No,treba se pojacati.Tesko ce se nadomjestiti tandem Ðu-Le sto se efikasnosti tice.DANTES je napisao/la:Ko zna. Jbg mi da smo bili pametni 2015 prošli bi dalje, imali smo sve u svojim rukama. Čak nas je i poraz vodio dalje. Ali morali smo usratidjoleprijedor je napisao/la:Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama
Derbi bi trebao biti poslastica a tribine krcate.
Mislim da su komšije ove godine bolje. Zbog trenera. Da je ostao marko bilo bi to krljanje jer su slični on i vladan. Ovako Đukić hoće romantiku. Srećom sinoć je izabrao taktiku.djoleprijedor je napisao/la:Brate,ne podsjecaj me na to...Sansa uvijek postoji.No,treba se pojacati.Tesko ce se nadomjestiti tandem Ðu-Le sto se efikasnosti tice.DANTES je napisao/la:Ko zna. Jbg mi da smo bili pametni 2015 prošli bi dalje, imali smo sve u svojim rukama. Čak nas je i poraz vodio dalje. Ali morali smo usratidjoleprijedor je napisao/la:Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama
Derbi bi trebao biti poslastica a tribine krcate.
Pojačanja trebaju ali koga dovesti minut pred ponoć. Stojković je morao doći ranije, i suma i antonov. Ko zna možda bi pao i Olimpijakos. Stojković sigurno ne bi primio bar 2 gola koje je fasovao kljajić.
No gotovo je sad.
Ali koga dovesti. Gdje naći igrača kakav je Uroš? Treba i vezni red ojačati. A o odbrani da i ne govorim. Miletić ćelavi je dobar. Ostojić nije za ovaj nivo iako se trudi. Ćirković nije za čuvanje ovaca.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Je li žrijeb u 12 ili 13h? (na različite podatke nailazim)
U 13 na As1.
Pa nzm koliko ste zadovoljni, ali po meni i jedni i drugi dobili grupe u kojima mogu tražiti svoju šansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.