Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 588

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 avg 2017, 16:06

@Quinlay Stay tuned :kafa:

A koja je razlika u odnosu na tu pro verziju?
1946

High

Post Postao/la High » 25 avg 2017, 16:09

BitiSrcemVezan je napisao/la:@Quinlay Stay tuned :kafa:

Treba ti 4K TV za PS4 PRO.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 avg 2017, 16:22

Ja u septembru uzimam 4K tv i moram uzeti sebi za ps4 novi NBA i Fifu. Skupio sam pare pa čekamo samo da izađu. :) :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 avg 2017, 16:25

High je napisao/la:Nikad jeftinije, mada, koliko vidim, sve se više traži PRO verzija. Ima li kakvih najava za PS5?
Trebalo bi sljedece godine da bude najava, a izlazak najmanje za dvije godine.

Inace ko moze neka ide na ps4 pro, vise je futureproof, iako sad moze se naci pristupacnih 4k tv.ova ali s vremenom ce i kod naa kupovina 4k tv.a biti standard.

Sent from my E6653 using Tapatalk

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 avg 2017, 16:26

Tek naredne godine ću razmišljati o pro verziji jer tek ovu običnu verziju imam 6 mjeseci. :mrgreen: :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 25 avg 2017, 16:33

arelinho je napisao/la:Tek naredne godine ću razmišljati o pro verziji jer tek ovu običnu verziju imam 6 mjeseci. :mrgreen: :mrgreen:
Komotno možeš sačekati peticu, a da preskočiš ovu PRO verziju. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 avg 2017, 16:35

High je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Tek naredne godine ću razmišljati o pro verziji jer tek ovu običnu verziju imam 6 mjeseci. :mrgreen: :mrgreen:
Komotno možeš sačekati peticu, a da preskočiš ovu PRO verziju. :D
Pa eto onda ću razmisliti naredne godine kada bude vrijeme za to.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2017, 17:05

Danas i zvanicno umrla zadnja nada za half life 3 :(
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 26 avg 2017, 02:08

Ja i ti popola fifu uzmemo petobanku nas izađe :D

Ovo stvarno može jedna igra na dva ps4 bez problema da se igra, u isto vrijeme možeš biti online cak bez problema, idealan način za kupovinu igara Bgm :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 avg 2017, 11:25

Quinlan je napisao/la:

Ovo stvarno može jedna igra na dva ps4 bez problema da se igra, u isto vrijeme možeš biti online cak bez problema, idealan način za kupovinu igara Bgm :D
Ja općenito veze nemam na koji način i funkcioniše pokretanje igara na PS4 nit' na kojem principu rade te memorijske kartice, ja dok sam PS2 šutao igrice su se pokretale preko cd-ova a memorijska služila za save-ove :mrgreen: sad memorijska ka'e 500 gb :mrgreen: pa bi bilo lijepo kad bi mi ko to sve pobliže objasnio, za početak :D
1946

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 29 avg 2017, 04:29

Skinem prije par dana onaj stari Championship Manager 2001/2002 onako da me želja mine i naložio se ja. Vratim Fiorentinu na pobjedničke staze, uspijem nekako otključat i Bosnu, nakantam ona **** Grke još u kvalifikacijama za Euro 2004, prođem grupnu fazu na Euru, već 2004. godina. Večeras se vraćam iz grada kontam šta ću, krenem da upalim sejv a ono cm0102.exe has stopped working. Ma ne možeš pokrenut i vozdra. Samo da se sjebeš :)
Walk on

High

Post Postao/la High » 29 avg 2017, 15:28

Dokad je moguća prednarudžba nove FIFA-e?

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 29 avg 2017, 15:38

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:

Ja općenito veze nemam na koji način i funkcioniše pokretanje igara na PS4 nit' na kojem principu rade te memorijske kartice, ja dok sam PS2 šutao igrice su se pokretale preko cd-ova a memorijska služila za save-ove :mrgreen: sad memorijska ka'e 500 gb :mrgreen: pa bi bilo lijepo kad bi mi ko to sve pobliže objasnio, za početak :D
ma mozes igrat igre na onaj stari nacin, kupis DVD i ubacis i igraj, ali sada je jeftiniji i bolji nacin da online kupis i skines igru na plejku, i uvijek je mozes skinut
tih 500GB ti je HDD za eto igre i usput i sejvove sto je prije bila momorijska kartica, sejvovi su ono par MB nevazno, a vecinu prostora tj. haman sve ispunis igrama koje kupis online i skines :thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 avg 2017, 17:36

Quinlan je napisao/la: ma mozes igrat igre na onaj stari nacin, kupis DVD i ubacis i igraj, ali sada je jeftiniji i bolji nacin da online kupis i skines igru na plejku, i uvijek je mozes skinut
tih 500GB ti je HDD za eto igre i usput i sejvove sto je prije bila momorijska kartica, sejvovi su ono par MB nevazno, a vecinu prostora tj. haman sve ispunis igrama koje kupis online i skines :thumbup:
Hvala :thumbup:

Koja bi mi onda bila najbolja varijanta za FIFU 18?

I kako bi išlo to da dvije ili više osoba igra jednu kupljenu igru?
1946

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 avg 2017, 17:45

High je napisao/la:Dokad je moguća prednarudžba nove FIFA-e?
Cuj FIFA :facepalm:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 29 avg 2017, 18:05

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Quinlan je napisao/la: ma mozes igrat igre na onaj stari nacin, kupis DVD i ubacis i igraj, ali sada je jeftiniji i bolji nacin da online kupis i skines igru na plejku, i uvijek je mozes skinut
Hvala :thumbup:

Koja bi mi onda bila najbolja varijanta za FIFU 18?

I kako bi išlo to da dvije ili više osoba igra jednu kupljenu igru?
ja sam gledo onu standard edition, 29 septembra je datum izlaska, tako da imam mjesec dana da dobijem šoping karticu i kupim ps4 na rate :mrgreen:
cijena je oko 120KM radi cega sam bio i odusto od kupovine, ovo upola tj. 60KM mi je vec prihvatljivo :mrgreen:
evo kako mi je ovaj nabrzaka objasnio ovo igranje na dva PS4, jos ga moram ufatiti da mi detaljnije :mrgreen:
Hm najlakse ovako

Imas ti plejku
Ima ti brat plejku

Dodas ti na svoju njegov acc a on na svoj doda tvoj acc

Udes na svom soniju u njegov acc i stavis na primary, isto tako on stavi tebe na primary na svom

I to je otprilike to

Svaku igricu koju kupite mozete serati cak i ps plus iako njega osobno ne seram

Sve funkcionira odlično i cak sony nema nis protiv dok je u domeni 1 seranog sonija, kad ih stavis par onda vec mos imat problema

Naravno ako on kupi igru recimo, ulogiras se u njegov acc i samo stavis skidat igru. Onda se izlogiras i udjes u svoj acc i on nastavi skidat normalno i mozes ju igrati..

Naravno da bi funkcioniralo.moras bit konstantno spojen na net, no 2017 ne bi to trebao bit problem
edit: evo fifa 59 dolara, sto je 100KM :thumbup:
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 29 avg 2017, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 29 avg 2017, 18:14

Mokes je napisao/la:
High je napisao/la:Dokad je moguća prednarudžba nove FIFA-e?
Cuj FIFA :facepalm:
Artizam. :kafa:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 avg 2017, 18:28

313 je napisao/la:Skinem prije par dana onaj stari Championship Manager 2001/2002 onako da me želja mine i naložio se ja. Vratim Fiorentinu na pobjedničke staze, uspijem nekako otključat i Bosnu, nakantam ona **** Grke još u kvalifikacijama za Euro 2004, prođem grupnu fazu na Euru, već 2004. godina. Večeras se vraćam iz grada kontam šta ću, krenem da upalim sejv a ono cm0102.exe has stopped working. Ma ne možeš pokrenut i vozdra. Samo da se sjebeš :)
Tako sam i ja prije vrtio Manager 2003 ili 2004 nisam siguran i znao sam neke utakmice s Bosnom ponovit 50 puta dok ne pobijese :bih:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 29 avg 2017, 19:43

Imate od danas pa do 31-og destiny 2 za probati besplatno, samo udjite na battle.net client i skinite (16 GB ima za skinuti).

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 29 avg 2017, 21:59

Mislim da je za online igranje na PS4 potreban zaseban plejstejšnov net. Znači dodatni troškovi.. no thanks.
Unico amore sei!
❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.