A koja je razlika u odnosu na tu pro verziju?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
@Quinlay Stay tuned 
1946
Treba ti 4K TV za PS4 PRO.BitiSrcemVezan je napisao/la:@Quinlay Stay tuned
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja u septembru uzimam 4K tv i moram uzeti sebi za ps4 novi NBA i Fifu. Skupio sam pare pa čekamo samo da izađu.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Trebalo bi sljedece godine da bude najava, a izlazak najmanje za dvije godine.High je napisao/la:Nikad jeftinije, mada, koliko vidim, sve se više traži PRO verzija. Ima li kakvih najava za PS5?
Inace ko moze neka ide na ps4 pro, vise je futureproof, iako sad moze se naci pristupacnih 4k tv.ova ali s vremenom ce i kod naa kupovina 4k tv.a biti standard.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Tek naredne godine ću razmišljati o pro verziji jer tek ovu običnu verziju imam 6 mjeseci.

Komotno možeš sačekati peticu, a da preskočiš ovu PRO verziju.arelinho je napisao/la:Tek naredne godine ću razmišljati o pro verziji jer tek ovu običnu verziju imam 6 mjeseci.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa eto onda ću razmisliti naredne godine kada bude vrijeme za to.High je napisao/la:Komotno možeš sačekati peticu, a da preskočiš ovu PRO verziju.arelinho je napisao/la:Tek naredne godine ću razmišljati o pro verziji jer tek ovu običnu verziju imam 6 mjeseci.![]()
Danas i zvanicno umrla zadnja nada za half life 3 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja i ti popola fifu uzmemo petobanku nas izađeBitiSrcemVezan je napisao/la:@Quinlay Stay tuned
Ovo stvarno može jedna igra na dva ps4 bez problema da se igra, u isto vrijeme možeš biti online cak bez problema, idealan način za kupovinu igara Bgm
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja općenito veze nemam na koji način i funkcioniše pokretanje igara na PS4 nit' na kojem principu rade te memorijske kartice, ja dok sam PS2 šutao igrice su se pokretale preko cd-ova a memorijska služila za save-oveQuinlan je napisao/la:Ja i ti popola fifu uzmemo petobanku nas izađeBitiSrcemVezan je napisao/la:@Quinlay Stay tuned
Ovo stvarno može jedna igra na dva ps4 bez problema da se igra, u isto vrijeme možeš biti online cak bez problema, idealan način za kupovinu igara Bgm
1946
Skinem prije par dana onaj stari Championship Manager 2001/2002 onako da me želja mine i naložio se ja. Vratim Fiorentinu na pobjedničke staze, uspijem nekako otključat i Bosnu, nakantam ona **** Grke još u kvalifikacijama za Euro 2004, prođem grupnu fazu na Euru, već 2004. godina. Večeras se vraćam iz grada kontam šta ću, krenem da upalim sejv a ono cm0102.exe has stopped working. Ma ne možeš pokrenut i vozdra. Samo da se sjebeš 
Walk on
Dokad je moguća prednarudžba nove FIFA-e?
ma mozes igrat igre na onaj stari nacin, kupis DVD i ubacis i igraj, ali sada je jeftiniji i bolji nacin da online kupis i skines igru na plejku, i uvijek je mozes skinutBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja općenito veze nemam na koji način i funkcioniše pokretanje igara na PS4 nit' na kojem principu rade te memorijske kartice, ja dok sam PS2 šutao igrice su se pokretale preko cd-ova a memorijska služila za save-oveQuinlan je napisao/la:Ja i ti popola fifu uzmemo petobanku nas izađeBitiSrcemVezan je napisao/la:@Quinlay Stay tuned
Ovo stvarno može jedna igra na dva ps4 bez problema da se igra, u isto vrijeme možeš biti online cak bez problema, idealan način za kupovinu igara Bgmsad memorijska ka'e 500 gb
pa bi bilo lijepo kad bi mi ko to sve pobliže objasnio, za početak
tih 500GB ti je HDD za eto igre i usput i sejvove sto je prije bila momorijska kartica, sejvovi su ono par MB nevazno, a vecinu prostora tj. haman sve ispunis igrama koje kupis online i skines
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
HvalaQuinlan je napisao/la: ma mozes igrat igre na onaj stari nacin, kupis DVD i ubacis i igraj, ali sada je jeftiniji i bolji nacin da online kupis i skines igru na plejku, i uvijek je mozes skinut
tih 500GB ti je HDD za eto igre i usput i sejvove sto je prije bila momorijska kartica, sejvovi su ono par MB nevazno, a vecinu prostora tj. haman sve ispunis igrama koje kupis online i skines
Koja bi mi onda bila najbolja varijanta za FIFU 18?
I kako bi išlo to da dvije ili više osoba igra jednu kupljenu igru?
1946
Cuj FIFAHigh je napisao/la:Dokad je moguća prednarudžba nove FIFA-e?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ja sam gledo onu standard edition, 29 septembra je datum izlaska, tako da imam mjesec dana da dobijem šoping karticu i kupim ps4 na rateBitiSrcemVezan je napisao/la:HvalaQuinlan je napisao/la: ma mozes igrat igre na onaj stari nacin, kupis DVD i ubacis i igraj, ali sada je jeftiniji i bolji nacin da online kupis i skines igru na plejku, i uvijek je mozes skinut
Koja bi mi onda bila najbolja varijanta za FIFU 18?
I kako bi išlo to da dvije ili više osoba igra jednu kupljenu igru?
cijena je oko 120KM radi cega sam bio i odusto od kupovine, ovo upola tj. 60KM mi je vec prihvatljivo
evo kako mi je ovaj nabrzaka objasnio ovo igranje na dva PS4, jos ga moram ufatiti da mi detaljnije
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 29 avg 2017, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Artizam.Mokes je napisao/la:Cuj FIFAHigh je napisao/la:Dokad je moguća prednarudžba nove FIFA-e?
Tako sam i ja prije vrtio Manager 2003 ili 2004 nisam siguran i znao sam neke utakmice s Bosnom ponovit 50 puta dok ne pobijese313 je napisao/la:Skinem prije par dana onaj stari Championship Manager 2001/2002 onako da me želja mine i naložio se ja. Vratim Fiorentinu na pobjedničke staze, uspijem nekako otključat i Bosnu, nakantam ona **** Grke još u kvalifikacijama za Euro 2004, prođem grupnu fazu na Euru, već 2004. godina. Večeras se vraćam iz grada kontam šta ću, krenem da upalim sejv a ono cm0102.exe has stopped working. Ma ne možeš pokrenut i vozdra. Samo da se sjebeš
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Imate od danas pa do 31-og destiny 2 za probati besplatno, samo udjite na battle.net client i skinite (16 GB ima za skinuti).
Mislim da je za online igranje na PS4 potreban zaseban plejstejšnov net. Znači dodatni troškovi.. no thanks.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.