FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 25 avg 2017, 17:14

uNbx je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Moje misljenje je da se je Brdaricem moglo dobiti puno vise nego Husrefom. Husrefa smo gledali 3 puta dosad na klupi i tacno znamo sta mozemo da ocekujem od njega i to je sasvim dovoljno za ovu ligu. Eh sad Brdaric, mlad trener, skolovan, iskustva tu i tamo ima, uveo bi novi sistem i mozda to ne bi odma donijelo plodove njegovog rada, ali s obzirom da je ova sezona vec propala, mozda bi u sljedecu sezonu usli kao normalan klub.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma evo i da je dobar lik, znaš da to kod nas ne može proć. Mislim na to da se halali ova sezona a sljedeću da krenemo kako Bog zapovijeda. Tako su i za Kodru govorili, pa su svi jedva dočekali njegov otkaz, tako bi bilo i sa ovim i sa bilo kojim trenerom. Ne možeš ovdje ljudima dokazat da ne može ništa preko noći. O strpljenju da i ne govorim. Već se i malom Hadžiću majka spominje na tribini. O čemu dalje da pričamo? :(
Ma da je uprava tad stala iza Mehe, da su suspendovali te klandzije, odbili im od plate, qrac moj bi se onda neko vise zajebavao. Ali jbg, jednostavno tad se titula morala osvojiti, na ovaj ili onaj nacin. To da nam je mentalitet 0 i da nemamo strpljena, tu se slazem. Mada opet kad bi klub izasao sa jasnom vizijom, strategijom i planom za narednih nekoliko godina i da fino kazu ove sezone nemamo para zbog toga i toga, mi cemo se se potruditi i dati sve od sebe da to pokusamo popraviti, igrat cemo sa mladjim igracima iz akademije i graditi ekipu za narednu sezonu. Vjerujem da bi vecina navijaca nasla razumijevanje kad bi tacno znali gdje je problem. Ali dok ovi sute i nista ne rade (bar mi navijaci ne vidimo taj njihov rad), samo navlace gnjev navijaca, a sebi daju epitet najnesposobnije uprave od rata. Dok je nama na celu kluba plindzija i lezba nema nama naprijed, uz njih naravno i ovo popratno osoblje, visocka njuska, elvir, hujic i neunistivi skaut.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 avg 2017, 17:23

Zijo nakon pobjede ostaje i do kraja prvenstva ide bez poraza. Zivi bili pa vidjeli.
Sabrine mi moje!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 avg 2017, 17:31

Evander je napisao/la:@uNbx
Imam dovoljno godina da znam da ce se svako prodati za dobru platu.
I Husref ce cutati i klimati glavom za 5000KM, koje ce primati makar do kraja sezone.

Zao mi je Husrefa sto je pristao na ovo jer ce im samo na taj nacin spasiti guuzice, a sutnut ce ga kad prvi put zaskripi.
Jel moguce da si dosao do tog da zalis Husrefa.. Haman ko da covjek ne zna ko mu glavu nosi. Predstavljas covjeka kao marionetu, alavca, debila zato sto voli klub ? Ako smo pogrijesili prema nekom mi kao navijaci to je Husref ne Meho, ako su se razne uprave izivljavale na nekom treneru to je opet on, otjerali su ba covjeka kad je u bolnici bio.
Ti si svu tu ljubav smjestio u 5000 KM-ova i uz to znas da ce klimat glavom. Braca ako znas za koliko bi ti klimao to ne znaci da svima trebaju samo pare.

@heraklitsvijetli
Ako imas nesto da kazes prvo malo razmisli o tom, cuj upropastio he*enu mladost, dodje trenerski mag sablja i odjednom rezultati, sta preporodio ekipu hahaha. Cuj nema toga kod "Musije" je*o te Musija a ti njega, cijenis vise papka od legende.

A Tomas nek se vrati Angeli i nek povede sa sobom ljude iz nase uprave

Husrefu dat Jesicev ugovor i Jesiceve mogucnosti, prvo je minimum od onog sta je zasluzio drugo nikad nije imao, ni blizu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2017, 17:32

RichmanBiH je napisao/la:Ma samo jarniji, jesici I slicni njima. Iz nemacku jaro, dronove vozi hahahaha majko draga. :lol:
Ma jok, daj nam Husrefa, Dzenu, Hurtica, Repuha. Vidis da iz godine u godinu napredujujemo i dizemo titule. I onda opet sve u krug.
Ta politika nam je do sad super bila :thumbup:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 25 avg 2017, 17:35

Husrefova igra je pročitana davno. Sve njegove ekipe imaju velik posjed lopte i solidnu odbranu ali to je to. Od Husrefa ne možemo očekivati da razvije mlade igrače, da napravi veći uspjeh u europi i sigurno je da je već u godinama. Legenda je on Sarajeva ali ne znam koji su njegovi motivi da nas preuzme. Sumnjam da je to finansijska dobit jer sigurno nije vrijedna stresa u njegovim godinama a sigurno je da nema kvalitetnu ekipu nego da je patnja neizbježna. Nadam se da će doći ovaj stranac ipak.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2017, 17:58

EVO GA KONAČNO.. Husref novi trener.

Pomoćnik ni Trivunović, ni Džakmić, već Richman.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 avg 2017, 18:02

haris004 je napisao/la:Husrefova igra je pročitana davno. Sve njegove ekipe imaju velik posjed lopte i solidnu odbranu ali to je to. Od Husrefa ne možemo očekivati da razvije mlade igrače, da napravi veći uspjeh u europi i sigurno je da je već u godinama. Legenda je on Sarajeva ali ne znam koji su njegovi motivi da nas preuzme. Sumnjam da je to finansijska dobit jer sigurno nije vrijedna stresa u njegovim godinama a sigurno je da nema kvalitetnu ekipu nego da je patnja neizbježna. Nadam se da će doći ovaj stranac ipak.
Ma ako je tačno što se piše, strendžer je već otiš'o iz Sarajeva, tako da je Hus novi trener. :D
Od domaćeg i dostupnog kadra, on je najbolje rješenje. U svakom slučaju bolje od Repuha, Čale, Šegrta i ostalih koji su lafo bili u konkurenciji. A da li je bolji od Brdarića il nekog drugog stranca, to je diskutabilno. Ja mislim da kod nas stranac ne može bit zlatna sredina. Il' je top il je flop. Doduše, još nismo vidjeli nijedan "top". Naveo bih sad primjere iz komšiluka, kad su Matthaus i Zenga uvodili sprske klubove u Evropu, al' smo se složili davno da je organizacija, struktura i sportski segment tih klubova UFO za nas.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 avg 2017, 18:12

S obzirom da u klubu nema para za dovodjenje kvalitetnih igraca tj te pare se trose na silne plate uhljebske, ovig svabu ne bi mogli ispostovat ni u cemu i covjek bi bio otjeran za 10 tekmi iako bi mu ja licno uvijek dao priliku prije ovih domacih
Sto se Husrefa tice to je jedan bolesnik za Sarajevom kao i svi mi i od mene za razliku od ovih neznalica Repuha i slicnih ima apsolutnu podrsku i uvijek ce je imati a licno u ovom trenutku mislim da je puno bolji trener nego bilo koji drugi trener u ligi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 avg 2017, 18:18

Inijesta je napisao/la:S obzirom da u klubu nema para za dovodjenje kvalitetnih igraca tj te pare se trose na silne plate uhljebske, ovig svabu ne bi mogli ispostovat ni u cemu i covjek bi bio otjeran za 10 tekmi iako bi mu ja licno uvijek dao priliku prije ovih domacih
Sto se Husrefa tice to je jedan bolesnik za Sarajevom kao i svi mi i od mene za razliku od ovih neznalica Repuha i slicnih ima apsolutnu podrsku i uvijek ce je imati a licno u ovom trenutku mislim da je puno bolji trener nego bilo koji drugi trener u ligi

Apsolutano je apsurd stavljati ga u istu rečenicu sa ublehama Hurtićem i Repuhom.
Osnovna je greška što ga nisu doveli odmah na kraju prethodnog prvenstva, u najmanju ruku bi prošli Moldavce.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 25 avg 2017, 18:19

HeraklitMracni je napisao/la:
BTX je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Husref , unazadio FK Mladost 2 god , sve sto su ljudi lagano radili 2 god on je to unistio i vidio da nema psovki jer kod Musije ne prolazi onda se spakovao i otisao . Koliko je imao ponuda da nekog preuzme ? Simin Han , Podrinje ta dva kluba i nas :D
uradio je odlicne stvari sa slobodom kad je imao malo bolje igrace a neki od njih su kod nas
Siroki razmontirao u pola TZ , Radnik u kupu ocitao mu lekciju iz taktike al aj ...
spomeni i ostale utakmice, ne mozes svaku dobiti
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 avg 2017, 18:20

AlfredNobel je napisao/la:EVO GA KONAČNO.. Husref novi trener.

Možda nisam dovljno informisan, ali ne znam ko je Richman :?:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 avg 2017, 18:22

Esport je napisao/la:

Ovaj brat s foruma što od Husa pravi Murinja :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 25 avg 2017, 18:23

gdje je zvanicno?
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2017, 18:24

Esport je napisao/la:

Iz familije mu neki stručnjak..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 avg 2017, 18:32

Tako je. Pametan si.
UPRAVA NAPOLJE!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 avg 2017, 18:40

Esport je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:S obzirom da u klubu nema para za dovodjenje kvalitetnih igraca tj te pare se trose na silne plate uhljebske, ovig svabu ne bi mogli ispostovat ni u cemu i covjek bi bio otjeran za 10 tekmi iako bi mu ja licno uvijek dao priliku prije ovih domacih

Apsolutano je apsurd stavljati ga u istu rečenicu sa ublehama Hurtićem i Repuhom.
Osnovna je greška što ga nisu doveli odmah na kraju prethodnog prvenstva, u najmanju ruku bi prošli Moldavce.
Ma brate ne da ga ne treba u istu recenicu stavljat , nego ove **** vojnike kluba hurtice i repuhe smo motkama trebali izudarat jer su tu samo zbog licne koristi, bilo da je to finansijska kao hurtic koji je uzeo para i para preko akademije pa nagradjen vodjenjem prvog tima ili ovaj repuh propuh koji ostvaruje nekakve snove a bruka klub i srozava ga na sve moguce nacine
Husref je jedan gospodin i legenda kluba i po meni u ivom trenutku kad ne mozes dati uslove nekom stranom strcnjaku da nesta napravi Husref je najbolje rijesenje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

haris004
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 25 avg 2017, 18:41

skoroalen je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Husrefova igra je pročitana davno. Sve njegove ekipe imaju velik posjed lopte i solidnu odbranu ali to je to. Od Husrefa ne možemo očekivati da razvije mlade igrače, da napravi veći uspjeh u europi i sigurno je da je već u godinama. Legenda je on Sarajeva ali ne znam koji su njegovi motivi da nas preuzme. Sumnjam da je to finansijska dobit jer sigurno nije vrijedna stresa u njegovim godinama a sigurno je da nema kvalitetnu ekipu nego da je patnja neizbježna. Nadam se da će doći ovaj stranac ipak.
Ma ako je tačno što se piše, strendžer je već otiš'o iz Sarajeva, tako da je Hus novi trener. :D
Od domaćeg i dostupnog kadra, on je najbolje rješenje. U svakom slučaju bolje od Repuha, Čale, Šegrta i ostalih koji su lafo bili u konkurenciji. A da li je bolji od Brdarića il nekog drugog stranca, to je diskutabilno. Ja mislim da kod nas stranac ne može bit zlatna sredina. Il' je top il je flop. Doduše, još nismo vidjeli nijedan "top". Naveo bih sad primjere iz komšiluka, kad su Matthaus i Zenga uvodili sprske klubove u Evropu, al' smo se složili davno da je organizacija, struktura i sportski segment tih klubova UFO za nas.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Kvalitetnog trenera nije tako lako naći, ali ih ima. Za takvog treba izdvojiti značajna finansijska sredstva jelte, koliko para, toliko muzike. Što se tiče trenerskog kadra u BiH meni se čini da nijedan od trenutnih trenera ne bi mogao voditi klub iz inostranstva, izuzev sablje :mrgreen: . Meni su svi govorili da sam lud kada sam spominjao Bašića što je vodio metalce. Mlad čovjek, ambiciozan, spreman raditi na sebi. Gdje bi našem Dženi bio kraj da se uhvatio trenerske škole.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 avg 2017, 18:53

Nisu upravu ni ovi koji misle da bi dobro rjesenje bio Brdaric a ni ovi (u kojima sam cak ja) koji su za Musemica. Iz ovih razloga: Sta mi znamo ko je taj Thomas, lijepa je prica da bi svasta novo uveo na treninge itd itd sve to ok, al sta bi nam to dovelo, ako opet ima beke levate u ekipi koji se nikada nece popraviti. Druga stvar sto govorim da bi za njega bio pravi sok iz svabije u bhligu, i pitanje je da li bi se on snasao. Treca stvar nema iskustva, eto bio je trener skendije, pa nije se dugo zadrzao
Sto se tice Husa, on za razliku od ovog gore ima iskustva, ima neke rezultate iza sebe. Pitanje je sad da li ce on uspjeti da oporavi ovaj tim. Da li je on trener za duze staze, ne znam. Jednostavno nisam se previse radovao kad je on dosao, a ne bi mi bilo krivo da je svabo sjeo na klupu. Znaci oba trenera su na neki nacin rizik.
Ja bi volio da skauta prvo otjeramo :(. Sabrinu...faruka...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 25 avg 2017, 19:20

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 avg 2017, 19:36

Jozak od jucer neki klinac u hns-u...
Ovo oko trenera, vjerujem da je jedini razlog sto nije dosao Brdaric to sto on hoce nove stvari da uvede, kao sto je nekad radio Kodro. A to sve nije odgovaralo 'domacim' snagama u Klubu, koji su za 'vojnike' koji imaju dnk Sarajeva u krvi i ostale izvlakuse...cisto da duze potraju (tu mislim na rukfasa i direktoricu koji su zasluzni za vecinu invalida u ekipi).
Npr. Valentin je sigurno pokusao dovesti 'Svabu' preko Shkendije, i dok je on bio za njega znaci da se imalo za njegovu platu (ipak je Makedonac tu da kontrolise pare) i vjerujem da nije bilo rijec o sumama kojima se ovdje baratalo, bas suprotno, ubijedjen sam da je isti sistem kao i sa igracima - koliko uspjeha toliko para.

Hus ce izvuci max kao i Mehmed, malo ljepse ce to biti, ali opet ne ocekujem da igraci napreduju (mislim na mladje) a stariji ce def pokazati max i uci u zeljenu formu. Ali...dje tu Hadzic, Kadusic, Mujakic, Sadiku, Heric, Andjusic, Mico i ostali? Nigdje.
Nadam se da ce mu se Klub umijesati u pos'o i reci da moraju i mladi igrati, da ne bude ko kod Mehmeda...13,5 igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kupus army, SHZ82 i 30 gostiju.