Ma da je uprava tad stala iza Mehe, da su suspendovali te klandzije, odbili im od plate, qrac moj bi se onda neko vise zajebavao. Ali jbg, jednostavno tad se titula morala osvojiti, na ovaj ili onaj nacin. To da nam je mentalitet 0 i da nemamo strpljena, tu se slazem. Mada opet kad bi klub izasao sa jasnom vizijom, strategijom i planom za narednih nekoliko godina i da fino kazu ove sezone nemamo para zbog toga i toga, mi cemo se se potruditi i dati sve od sebe da to pokusamo popraviti, igrat cemo sa mladjim igracima iz akademije i graditi ekipu za narednu sezonu. Vjerujem da bi vecina navijaca nasla razumijevanje kad bi tacno znali gdje je problem. Ali dok ovi sute i nista ne rade (bar mi navijaci ne vidimo taj njihov rad), samo navlace gnjev navijaca, a sebi daju epitet najnesposobnije uprave od rata. Dok je nama na celu kluba plindzija i lezba nema nama naprijed, uz njih naravno i ovo popratno osoblje, visocka njuska, elvir, hujic i neunistivi skaut.uNbx je napisao/la:Ma evo i da je dobar lik, znaš da to kod nas ne može proć. Mislim na to da se halali ova sezona a sljedeću da krenemo kako Bog zapovijeda. Tako su i za Kodru govorili, pa su svi jedva dočekali njegov otkaz, tako bi bilo i sa ovim i sa bilo kojim trenerom. Ne možeš ovdje ljudima dokazat da ne može ništa preko noći. O strpljenju da i ne govorim. Već se i malom Hadžiću majka spominje na tribini. O čemu dalje da pričamo?Evolution87 je napisao/la:Moje misljenje je da se je Brdaricem moglo dobiti puno vise nego Husrefom. Husrefa smo gledali 3 puta dosad na klupi i tacno znamo sta mozemo da ocekujem od njega i to je sasvim dovoljno za ovu ligu. Eh sad Brdaric, mlad trener, skolovan, iskustva tu i tamo ima, uveo bi novi sistem i mozda to ne bi odma donijelo plodove njegovog rada, ali s obzirom da je ova sezona vec propala, mozda bi u sljedecu sezonu usli kao normalan klub.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk